🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 27

• 15 018
  • 735
  •   1
Отговори
# 165

Толгахан Сайъшман репетира бащинство!

Ето историята на малкия Tuğrul и Asmin с Толгахан Сайъшман ...

Моята първа и последна любов.
Първата и последна любов на момичетата е баща им. Те търсят този перфектен мъж през целия си живот. Никаква преживяна любов не може да се сравни с първата любов към баща им.

Много е трудно да бъдеш и майка, и баща.
В сериала “Lale Devri”, в който участвах, жената, която обичах, почина, а бебето оцеля. Мисля, че това е много трудно в реалния живот. Мисля, че самият баща няма да е достатъчен. Разбира се, детето расте без майка си или баща си, но винаги усеща липсата му. Нека Аллах да не го позволява  за никого.

Любовта между момичета и бащи е невероятно заклинание.
Най-голямата ми мечта е да бъда баща на момиче ... Често се казва: "син на баща си", но аз искам да бъде момиче, ако Бог ми даде дете. Любовта между дъщерите  и бащите  е невероятно заклинание; Бих се радвал да преживея тази ситуация.

Вълнува ме идеята да създам семейство.
Аз горещо приветствам брака. Трябва да е много хубаво да създадете семейство ... Освен това е много лесно да се ожените, но най-важното е да продължите този брак и да поемете отговорността на семейството и децата правилно. В този смисъл искам да се оженя и да стана баща по-късно в живота си. Ще бъда добър семеен мъж, но по-важното е да имам до себе си подходящата жена.

Пребиването на жена е безпомощност, болест.
Насилието е много важна рана на нашето общество. Има ситуации, когато мъжете и жените не са равни. Особено в някои области се поддържа повече живот доминиран от мъже. В спор или дискусия, които могат да възникнат, мъжът използва насилие. Една от причините е, че жените са уязвими към мъжете. Това разбира се е свързано с невежество и възпитание в семейството. Мисля, че насилието над жени е неморално поведение. Много безпомощна ситуация е да победиш жена.

Обсипах Серенай с подаръци.
Serenay (Sarıkaya) последно ми купи пръстен. Направих специална огърлица за нея. Появявам се с подаръци много често. Обичам да избирам подаръци за нея, защото реакцията на Серенай ме прави много щастлив. Тя е много позитивен човек.

Жената е обединителят  в живота.
Жените стимулират мъжете  във всеки смисъл. Всъщност има много успешна жена зад всеки успешен мъж. Мъжете, които имат правилни отношения и намират щастие в брачния си живот, също са много успешни в работата си.

Планът ми за Свети Валентин е специален.
По мое мнение няма само един ден за влюбените. По-важно е да прекарате всеки ден щастливо и спокойно, отколкото да празнувате само 14 февруари. Но разбира се, можете да положите усилия, за да направите деня по-специален.

Влизам в кухнята заради моята любима по специални поводи.
Да пазарувам, да вляза в кухнята, подобни ситуации не са далеч от мен, но защо не и в специален ден. Разбира се, влизам в кухнята и приготвям храна ... Всъщност аз съм подреден човек, който обича да се организира, но на практика не мога да го прилагам в домашна среда. Къщата ми може да е малко разхвърляна, за щастие моите хора събират след мен. Това може да се окаже проблем, когато се оженя, не знам.

Не знам как ще реагирам към измяната.
Неща, които никога не мога да търпя в една жена - лицемерие, лъжи и предателства. В момента не знам каква ще бъде реакцията ми към предателството. Не съм човек, който може да прогнозира реакции по такива въпроси. Моите реакции могат да варират в зависимост от текущата ситуация.

07 февруари, понеделник 2011 г.

Последна редакция: чт, 14 май 2020, 17:00 от Emiliya

# 166
     Цеце, с удоволствие ще сложа видеото към 9 епизод - чувствена музика и невероятно съдържание!

Феми, новината за Чачо ме зарадва. Ще го чакам с нетърпение да се появи на екран и ще се моля да не е исторически сериал, че няма дори да го погледна!

Çınar & Çınar berk

(хареса ми този колаж от арабските фенове)
И на мен ми хареса колажа с Ефехан .Heart Eyes
И аз ще се моля да не е исторически . Но ако е такъв няма да издържа и ще го погледна дори и с мишката. Но мисля ,че ще е в стил пирати, като Джони Деп . Мен ме устройва . Харесвам такива филми.
Сега ще почнат коя ще му партнира?
Дано да е кадърна и убава що годе.

Мммм, какъв готин колаж с любимите ми снимки на Ча. Two Hearts
Еми ,невероятни колажи сътворяваш .
Благодарим и за гифките Kissing Heart

Интервюто на Толга е интересно .
Мерси за превода .
Обсипал с подаръци Серенай ,па какво остава албанката ,която му роди дете и се ожени за нея . Глези я.
Нали ви казах обича да го подлуждат романтичен ,не пести средства.

Не знам как ще реагирам на измяната и предателството .
Труден характер е.
Но по принцип човек си мисли че ще реагира по един начин ,но като дойде ситуацията може да реагира по друг .
Никой не обича лъжи и предателства.
Чачо също е споделял за лоялност в живота и любовта.

Еми ,редактирам ,щото ще се окаже исторически с голяма вероятност.
Тъкмо се зарадвахме и то чалми и бради.
Видях една картинка ,ако прилича на тоя Барбадос  Ужас !

Добре, че пехливана се размина и беше няква глупост от медийте.

Ще има битки , но никъде не е казано, че трябва да е като на снимката визията.

Последна редакция: чт, 14 май 2020, 19:50 от femmi2

# 167

Nature Boom Харесва ми всичко което сте пуснали за красавците*
последното публикувано интервю на Толга е различно и много интересно..
сега е безкрайно щастлив с албанската пиявица и работят за още деца, ще довърши Шампион*
Чачо ще снима нов филм или сериал/не разбрах/,живее си с Дуда и му е добре..
не афишира какво правят за да не дразнят феновете му,
Амине приключи с кариерата си..Джан*Бурак* и Къванч* са на различен етап в кариерата си
и личния живот, но нищо интересно и зашеметяващо..
затова лично на мен ми трябва тръпка с нови актьори и нов сериал..
от началото на седмицата не е предишната скука и нямам интересно вдъхновение!!

Уникални..страхотни..* Heart Eyes

# 168
Софи , два проекта ще снима . Барбадос за държавната тв. Втория
за нет платформа на който ще е съпродуцент и главен актьор. Да стои там, щото при родните цензурата е голяма.
Какво ще кажеш за барбадоса , пирати , това , онова ще одим ли на каст,
ама по- добре за нет платформата:joy:

Още е с Дуда , нищо ново. Ще доживеем пиявката да се разкара и да идва следващата или по - добре да е свободен за известно време. Пазим го , оддържам фронта.

Рускините големи майтапи .  
 Има една дето не я диша Дуда и кви колажи съм виждала Animal Hear No Evil

първата среща на Сарп и Мелек
Ти ли ще ме спасяваш адвокатке ?
Бегай да си оправиш макиажа .
Много сте самоуверен . Знаете ли коя съм аз ?

рибаря в бял панталон и синя ризка
Heart
Ех , тези риби златни ,неговата страст.

Последна редакция: чт, 14 май 2020, 23:30 от femmi2

# 169

Nature Boom Феми* падругите които знаят всичко, как така не могат да разберат
накъде духа вятъра към Чачо и Дуда..
не искам да те ядосвам а да се замислим малко..
шаманката е по-голяма от него и е от сериозно семейство,
затова имам чувството,че връзката е от най-сериозните,имат планове
които на този етап успяват да скрият но до кога..
ей затова се чудя, как не са се заровили сериозно зад това което ни се показва
..може би и тази която знае всичко,не е чак толкова добре информирана..
Thinking

# 170
Софи ,никой Не оспорва че връзката им е сериозна . Рускините не всички са против Дуда ,има и фенове.
Арабите не я понасат .
Да от добро семейство е  богато. Ча не е религиозен да спазва всичко.

Доказал ,че кариерата му е много важна.Нищо чудно да се ожени без шум тайно.
Последно цитира за лондонското интервю една мисъл на Хемингуей за недостатъците .Демек Дуда го приема такъв и той нея. Колко хубаво е това .
Казвам ти че дори да е сериозно това ще мине.  Хората и щастливо женени понякога се изпарява идилията и се развеждат. Ако продалжът нека са хепи и обичат.

Сега ще чакаме новите му проекти .
Филма ще е за нет платформа. Съпродуцент ме изненада щом е преценил има парите затова . Дано ги избие и да е успешен. Арас чупи рекорда с неговия филм.

Навсякъде цензура .Казановата ще е в различна роля.  Ще има целувка по бузата и челото ,не по устните.
Чачо ще е като Толга с и аз те обичам доктор Joy Ще ми липсват горещите сцени,като в Протектора и от миналите му проекти .Sleeping

Последна редакция: пт, 15 май 2020, 14:21 от femmi2

# 171
Здравейте, момичета!

„Никога няма да пресечете океана, ако не съберете смелост да изгубите брега от погледа си."
Христофор Колумб

Бъдете смели, мечтайте, усмихвайте се - бъдете щастливи!

Прекрасен ден!

# 172
Здравейте!

"Следвай чувствата си - смей се, плачи, мечтай, греши, учи се от грешките си. Защо ли?.Защото всичко това се нарича ... живот!"
Уилям Шекспир

# 173
Здравейте Grinning
Еми ,Цеце ,прекрасни пожелания и мисли.

това винаги ме развеселява , големи скици Ийт как казва Мараба на тираджията ,:laughing: Нур иска  да се прибере.

Освен бомбастичната новина за проекта на Ча ,няма друго интересно.А ,сетих се партньорката на Толгахан в Черната перла Ханде Ерчел ще снима за нет платформа с Бурак Дениз. За втори път ги събират . Стана модерно да събират екранни партньори.

На Ча дизито ще е в стил пиратска история .Барбадоса нападал брегове заради своята любима.
Надяваме се да изберат що годе добра партньорка. Говори се че може да е Йозге Яъз от Клетва ,но само с едни опулени очи Не става за Ча !

Софи ,вчера в поста спомена за информираната рускиния .
Инеса има големи попадения въпреки ,че и измислици пише.Позна и за Барбароса. За личните неща няма как да сме сигурни. Ча е потаен и малко хора знаят какво му се върти в главата.Но за сериозна крачка е малко вероятно.
Това че не демонстрира нищо не е да не дрази фенове. На него му е през ....кой, какво мисли и одобрява. Любов или не той си е такъв по нрав.

Репортерите  питали шаманката  Ча готви ли в карантината ? Казала че ашкъма е отличен готвач , но нямала повече да говори , щото било лично.
Какво му е личното на това че си готват и Ча го е споделял в интервю. Ех, Дудеее шЪ рече човек военна тайна издава:joy:

Чачо ще бъде пират адмирал от турския флот. Барбарос Хардеин Паша.Ще има морски сражения.
Цитат
Сериал расскажет о жизни пирата и адмирала турецкого флота Барбаросса Хайреддина Паши. Проект разрабатывался более трех лет, госканалом были затрачены значительные ресурсы, так как в сериале предполагаются многочисленные морские сражения.

Последна редакция: сб, 16 май 2020, 01:07 от femmi2

# 174

Сигурно са стари снимки но не си спомням да съм ги виждала..
усмивката и е мноого лъчезарна..
Sleeping

Flowers Rose

Феми* шаманката се прави на интересна но ми е много антипатична..
като грозника* и албанската пиявица*
Confused

# 175
Не само на теб ти е анти . Тя кО може ще качи сумати и снимки общи с Ча ,но е попаднала на такъв мъж ,който не си пада по това и трябва разрешение.

Я,сега да ви питам вярвате ли в истинската любов ,такава от пръв поглед?
Аз имам такъв случаи  не стана нищо .
Изгубихме се по пътя.  Но беше красавец и ревнив.

Чачо не го харесах веднага ,стана последствие като гледах сериала и залепнах за екрана в един определен миг от епизода с Ча и Хазал . Heart Eyes
Но старата любов ръжда не хваща!

Друго да питам Барбарос ще гледате ли ?
Аз съм навита ,дори историческо ,много ми липсва Ча и ще търпим . Харесвам и пиратски истории .Heart Eyes
Стига да не е прекалено обрасъл .

Последна редакция: пт, 15 май 2020, 22:22 от femmi2

# 176

Nature Boom Ами ще го гледам.. Heart Eyes Чачо става за пират
само не пехливанин..
Joy
..представям си го в началото неугледен,брадясал, наливайки се с ром..
пленяват кораб на който има голЕма красавица..
влюбват се..после минават през Острова на съкровищата*
взима скритото богатство - злато и диаманти,преобразява се като граф Монте Кристо..
или Казанова..еротика на макс  и екшън до захлас..
Joy

Вярвам в любовта от пръв поглед..божа работа колко време ще я бъде..
месеци,години или завинаги!!
Kissing Heart

# 177
# 178
Здравейте, момичета!

“Влюбването не е избор. Да останеш влюбен е.”
 Неизвестен автор

Ако искате живота да ви се усмихне, подарете му прекрасното си настроение!

Желая ви слънчев и усмихнат почивен ден, пълен със сила и любов!

Друго си е човек да седне на компютъра с кафе в ръка и да се любува на споделеното от вас,  момичета!
     Благодаря ви!
     Феми, вярвам в любовта от пръв поглед, в истинската любов! При мен се получи - с първата си любов създадох прекрасно семейство и изпитах най-големите радости в живота си!
     Обичам филми за пирати, но снимката, която си публикувала не ми допадна. Чачо с чалма, брада и шалвари като пират - неее, не мога да си го представя. Бих погледнала сериала от любопитство, но определено въображението ми не може да нарисува "турския" пират. Cry

# 179

красота и радост за окото в събота следобяд Heart Eyes

с добавка - коктейл по избор и сладоледена торта..
да ви е сладко!
Yum

Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт