Моята първа и последна любов.
Първата и последна любов на момичетата е баща им. Те търсят този перфектен мъж през целия си живот. Никаква преживяна любов не може да се сравни с първата любов към баща им.
Много е трудно да бъдеш и майка, и баща.
В сериала “Lale Devri”, в който участвах, жената, която обичах, почина, а бебето оцеля. Мисля, че това е много трудно в реалния живот. Мисля, че самият баща няма да е достатъчен. Разбира се, детето расте без майка си или баща си, но винаги усеща липсата му. Нека Аллах да не го позволява за никого.
Любовта между момичета и бащи е невероятно заклинание.
Най-голямата ми мечта е да бъда баща на момиче ... Често се казва: "син на баща си", но аз искам да бъде момиче, ако Бог ми даде дете. Любовта между дъщерите и бащите е невероятно заклинание; Бих се радвал да преживея тази ситуация.

Аз горещо приветствам брака. Трябва да е много хубаво да създадете семейство ... Освен това е много лесно да се ожените, но най-важното е да продължите този брак и да поемете отговорността на семейството и децата правилно. В този смисъл искам да се оженя и да стана баща по-късно в живота си. Ще бъда добър семеен мъж, но по-важното е да имам до себе си подходящата жена.
Пребиването на жена е безпомощност, болест.
Насилието е много важна рана на нашето общество. Има ситуации, когато мъжете и жените не са равни. Особено в някои области се поддържа повече живот доминиран от мъже. В спор или дискусия, които могат да възникнат, мъжът използва насилие. Една от причините е, че жените са уязвими към мъжете. Това разбира се е свързано с невежество и възпитание в семейството. Мисля, че насилието над жени е неморално поведение. Много безпомощна ситуация е да победиш жена.
Serenay (Sarıkaya) последно ми купи пръстен. Направих специална огърлица за нея. Появявам се с подаръци много често. Обичам да избирам подаръци за нея, защото реакцията на Серенай ме прави много щастлив. Тя е много позитивен човек.

Жените стимулират мъжете във всеки смисъл. Всъщност има много успешна жена зад всеки успешен мъж. Мъжете, които имат правилни отношения и намират щастие в брачния си живот, също са много успешни в работата си.
Планът ми за Свети Валентин е специален.
По мое мнение няма само един ден за влюбените. По-важно е да прекарате всеки ден щастливо и спокойно, отколкото да празнувате само 14 февруари. Но разбира се, можете да положите усилия, за да направите деня по-специален.

Влизам в кухнята заради моята любима по специални поводи.
Да пазарувам, да вляза в кухнята, подобни ситуации не са далеч от мен, но защо не и в специален ден. Разбира се, влизам в кухнята и приготвям храна ... Всъщност аз съм подреден човек, който обича да се организира, но на практика не мога да го прилагам в домашна среда. Къщата ми може да е малко разхвърляна, за щастие моите хора събират след мен. Това може да се окаже проблем, когато се оженя, не знам.
Не знам как ще реагирам към измяната.
Неща, които никога не мога да търпя в една жена - лицемерие, лъжи и предателства. В момента не знам каква ще бъде реакцията ми към предателството. Не съм човек, който може да прогнозира реакции по такива въпроси. Моите реакции могат да варират в зависимост от текущата ситуация.
07 февруари, понеделник 2011 г.