Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 27

 • 9 838
 • 735
 •   1
Отговори
# 210
 • Мнения: 9 624

Да убием скуката


Скрит текст:

Един отворен сценарий, с главни герои любимите ни актьори!

Автори: - Талантливите дами от нашата тема

   
 

          

                 
Епизод 9

 

    Каква хубава сутрин. Мариса се събуди, изпълнена с толкова емоции в нея. Беше си взела почивка, но трябваше да се върне към задълженията. Тя развиваше и издаваше списания за красота и мода. Пътуваше из чужбина.
     Пиеха кафе с Еда и Емма и си говореха.
     Еда отпиваше капучиното с удоволствие, разглеждаше последния брой на Top Girls,  което Мариса издаваше и с половин ухо слушаше какво си говореха с Емма.
- Всичко е шест! Мисля си, ако в следващия брой пуснеш снимките на Чачо с червените шорти и Толга с боксовите ръкавици, тиража ще скочи страшно много.
- Аа-а..ти сериозно ли!? - зяпна Мариса.
- Мда... освен жената и бизнес дамата, трябва да говори в теб! - продължи да разглежда списанието Еда и спря погледа си на колонката за мистичното - хороскопи, амулети за късмет, разгадаване на сънища и предсказване на бъдещето.

 
 

    Денят беше превалил и Толга реши да се прибере от участъка пеша. Намираше се близо до дома на леля му, където беше отседнал, а той имаше нужда да си проясни мислите.


    Еда не му излизаше от главата. Вървеше нагоре по калдъръмената улица, от двете страни имаше високи дървета, които скриваха звездите, но Толга не забелязваше тези неща, беше се вглъбил в мислите си, как тази малка, сладка жена Еда успя да го накара да се влюби толкова бързо.     Неусетно подмина къщата на леля си и се отзова пред тежката желязна порта на Еда. Сърцето и краката му сами го бяха отвели при Еда. Подвоуми се и влезе, веднага тръгна към градината, а там на люлката в градината видя нея, най- прекрасното същество на света.
Отиде и седна до нея, нямаше нужда от думи, очите му сами казваха всичко.


 


     Прегърна я с едната си ръка, а с другата обърна лицето й към себе си, искаше да погледне в нейните сиво зелени очи, но не, за да се изгуби, а за да се намери. Наведе се към устните й и я целуна, а целувката му бе нежна и ефирна, пълна с обещание за една страстна любов. Стана взе я на ръце и така влязоха вътре. Той искаше тази жена повече, отколкото бе желал нещо през целия си живот.
Докосвайки ръцете й влязоха вътре. Толга й каза:
-  Влюбен съм в теб!
- Аз също -  каза Еда.
- Искам те във всеки мой ден и нощ - прошепна й той.
- Боже, мислех, че няма никога да ми кажеш това.
- Е, престраших се!
Целуна бавно устните й, продължи към тялото й. Паднаха дрехи и задръжки. Еда се остави в ръцете му. Почувства се обичана.


   


Еда се събуди гушната в прегръдките на любимия.
- Колко е хубаво да се събудиш така - каза Еда.
Толга галейки косите й  прошепна:
- Не обещавам, че всичко ще е безоблачно, но ме Обичай такъв! Безсрамно, безпаметно, без остатък!
„Ах, какви романтични думи! Сега как да стана и да го целуна.” – мислеше си Еда.
- Хайде, ще пием кафенце навън и ще хапнем топли гевречета! Ще се обадя на братовчеда да вземе Мариса.


 

Мариса тъкмо излизаше и видя Чачо.
- Добро утро мила!
Тя така му се зарадва и го гушна.
- Ммм, какъв е този парфюм,  харесва ми -  каза Чачо.
- Твоя си го бива, ухаеш божествено. Ако стоим и си говорим така няма да излезем ,нали знаеш какво ще последва ?
- Хайде ще се поразходим и хапнем гевречета.
Мариса каза:
- Обичам и сок от нар. Не може в Истанбул без него.
Закусиха, поговориха .
- Сега всеки по задачи. След участъка, довечера ще приключа с другия въпрос.

    - Оф, сега ще го мисля - каза Мариса.
- Братовчеде, вие как я карате, май сте станали гаджета, напредвате с Еда.
- Позна - каза Толга - уча се от теб. Разбил си и пленил много женски сърца.
- Еее, недей така - каза Чачо - ще изплашиш Мариса.
- Ааа, наясно съм, знам с кого се забъркавам - пошегува се тя. Моето плени така бързо.
     Денят мина, но Мариса не можа да се съсредоточи в задълженията си. „Как ще приеме онази, че се разделят и е взел окончателно решение. Дали ще създава проблеми?    Беше средата на пролетта и слънцето все по- ярко светеше и стопляше дните. Толга и Еда, Чачо и Мариса бяха в едно кафене на Босфора и се любуваха на прекрасния ден.


     Леля Мелек си сипа сутрешното кафе и седна на масата в дневната. /Тя не беше лоша жена, но си имаше своите представи за живота и затова за кого да се оженят племениците й/. Айше - момичето, което Чачо бе оставил в Адана беше много подходяща за него - мислеше си Мелек. Тя бе от богат род, възпитана и отгледана според старите традиции и обичаи. Да вярно, че Еда и Мелиса не бяха лоши..., но те не са подходящи за любимите ми племеници.
     Леля Мелек вече беше решила. Стана отиде до телефона и набра номера на приятелката си Къймет /майката на Айше/. Щеше да ги покани да им гостуват в Истамбул, а Айше имаше и сестра, точно като за Толга. Така племениците й трябваше да обърнат внимание на гостите и щяха да забравят за Еда и Мариса.     И докато мислите на Еда витаеха около страстната нощ в прегръдките на Толга, Мариса се тюхкаше как ще мине срещата между Чачо и бившата, лелята чертаеше планове за бъдещето на племенниците си.
А Емма, притеснена и изнервена, бързаше към затвора. Джан й се беше обадил и настояваше да се видят.
     Не можеше да му откаже. Имаше нещо, което упорито я привличаше към този почти непознат мъж. Външният му вид издаваше арогантност и високомерие, но в очите му се четеше такава детска невинност и чистота ...   Това обърка и разколеба Емма в прибързаните заключения за него. Може би и това я подтикна да отиде при него. Трябваше да опознае и разгадае тази личност.- Емма, радвам се, че се престраши и дойде. Не познавам никой друг в този град, не смея и да се доверя на никого. Зная, че и ти не ми вярваш, но те моля да ме измъкнеш от ареста. Искам да ме представляваш в съда в качеството си на адвокат.
- Какво говориш, Джан? Тии, да ме купиш ли искаш?! Да ме направиш съучастник в мръсните си сделки? Не си познал, няма да заложа авторитета си и да се заема с долен тип като теб!
Емма беше бясна, скочи бързо и се отправи към изхода.
- Моля те, чуй ме, нека ти разкажа всичко – чу зад гърба си отчаяния глас на Джан. Обърна се и отново видя този поглед, чист и невинен, но безпомощен и безнадежден.
- Изслушай ме, помисли на спокойствие и утре ми кажи какво е твоето решение! Моля те ....Мъжете се прибраха . Чачо се беше разбрал да се срещнат, но лелята не знаеше затова и ги беше поканила на гости. Видяха Дерен и сестра й се изненадаха.
Мелек каза:
- Вижте кой е тук!
Мъжете ги поздравиха.
Почерпиха се, Чачо беше неспокоен.
- Ние ще излезем да си поговорим.


 

- Е, какво правиш, как върви работата?
- Добре, заловихме, които преследвахме.
- Значи ще си тръгнеш от тук?
- Не, не мисля имам други планове. А и опасността не е преминала.
Тя понече да се доближи, искаше да го  целуне, но той се дръпна.
- Виж ,случиха се някои неща... И без това не бях сигурен и сега реших всеки по пътя си. Не искам да те наранявам, честен съм.
- Добре, но какви неща са се случили?- Срещнах една жена и много я харесвам. Не знам как стана.
- Какво? Ти сериозно ли? Коя е тази  - щеше да я обиди,  но Чачо я спря.
- Не искам проблеми, просто го приеми.
- Не е лесно - каза Дерен.
     Лелята реши тази нощ да останат при тях, нали тя ги покани.
Племениците възразиха, но тя беше решила.
- Братовчеде, леля ни иска да ни сватоса.
- Да - каза Чачо - но не е познала.    Емма излезе развълнувана от затвора. Разказът на Джан я разтърси и озадачи. Остави колата си и тръгна пеша. Трябваше да се разведри, да подреди мислите си и да преосмисли чутото:
„Аз обичам сестрата на Толга! Влюбен съм в нея до полуда. Рая също ме обича, искахме да се оженим, но ...”  - думите на Джан не излизаха от главата й. Беше толкова отчаян, но решен да се бори за любовта си и да докаже своята невинност!


 

- Не мога да скрия от теб, че съм допускал доста грешки в живота си. Бях буен и непокорен. Обичам шумните компании и нощния живот, пътешествията и екзотичните местности. Но никога не съм принадлежал на подземния свят, а ми лепнаха това петно заради баща ми – известен бос в оръжейния бизнес. Това е и причината семейството на Рая твърдо да се противопостави на връзката ни. Очаквах разбиране от Толга, но той зае позицията на родителите си, дори отиде и по-далеч. Започна да ме проучва и нямам представа кой го подведе и му наговори  тези лъжи за мен.

 


- А защо отвлече Еда и Мариса? – Емма не можеше да схване логиката на постъпките му.
- Мариса не я познавам, но проучих, че Толга е хлътнал по Еда и реших да го накажа. Да почувства и той болката от загубата на близък човек. Отчаян съм, нямам представа къде отведоха Рая, не сме се виждали от месец.     Емма продължаваше да разсъждава на глас. Познаваше семейството на Толга – наистина консервативни хора, сляпо подчиняващи се на традициите. Но Толга беше различен – какво го е накарало да се озлоби толкова срещу Джан. „Трабва незабавно да се срещна и с Толга, трябва да чуя и неговата версия, за да навляза в същността на проблема. Трябва утре да дам отговор на  Джан – ще го защитавам ли в съда? Трябва ...!”
    Потънала в мислите си, Емма не разбра кога е паднала нощта и как е изминала пеша това огромно разстояние от затвора до апартамента!
   Джан не излизаше от главата й, пък и този куфар ...


 
 

    Еда докато си похапваше вкусно лазаня и на вратата се звънна. Беше Толга.
- Изненада, скъпа! Леля е поканила гости, но аз се измъкнах след вечерята. Чачо е с Дерен, труден разговор му предстои! Предполагам, че след това ще отиде при Мариса. Денят беше изморителен в службата. С братовчеда имаме някои планове в работата, но за тях нататък ще мислим.


 


 

     Еда се зарадва и го прегърна.
- Ммм, лазаня, ягодки, коктейли, не ме изкушавай така, че няма да мога да си тръгна.
- Нощта е пред нас, скъпи.
Толга взе една ягодка, хапна я и целуна любимата си.
- Каква сладка целувка -  взе още ягодки и реши да се пошегува и оцапа Толга със сметана по бузката. После изтри сметаната с пръстче, щеще да стане горещо да разкочае ризката, но.....
- Добре се забавляваме, но тази нощ не мога да остана ....
 Последна редакция: нд, 17 май 2020, 23:32 от Emiliya

# 211
 • Мнения: 8 568

Flowers Four Leaf Clover Green Heart Flowers Four Leaf Clover

Green Heart

Flowers Four Leaf Clover

Flowers Bouquet Хубавото на щастието е..
 когато не му работят спирачките!!
Flowers Four Leaf Clover

Скрит текст:

People Couplekiss Revolving Hearts

# 212
 • Мнения: 9 624
Здравейте, момичета!


"Нищо, което си заслужава да притежаваш, не може да бъде постигнато без риск."
Джордж Бърнард Шоу

Слънчева, успешна, красива и късметлийска седмица на всички Ви!

Усмихнато и цветно да е днес ...

# 213
 • Мнения: 8 568

Revolving Hearts
Скрит текст:
Личи си че си пази формата дори в карантинните дни . Браво на него.
А,Чачо може би наддава за пирата ,но силно се надявам и вярвам че няма да е дебел и състарен . Ще е хубав пират ,но вероятно ще има голяма рижава брада.Вече има много колажи ,феновете са ентусиазирани .Има прилики Чачо с пиратите.

Софи ,когато и да избухнеш ще чакаме . Дано музата ми с ягодките да ти е допаднала. Аз съм по романтиката.
Аз нямам кой знае какви идеи и мисъл но ми е интересно и продължаваме .
Сценария си е за наша употреба така да се изразим .

Епизод 10
Емма се чудеше какво да прави ?
Да говоря ли с Чачо и Толга или с момичетата . Нямам време да мисля дълго ,Джан не е зъл човек ,просто е страда за любовта си и това че са ги разделили. Защо семейството на Толга постъпва така ?
Да изкупва греховете на баща си ли ?
Емма пиеше турското си сутрешно кафе и мислише за всичко това .
Къде ли е Рая ,дали я държът под ключ някъде ?
Компанията преди да тръгне  по задачи се видяха да закусят .
 Мариса попита дали са си тръгнали гостите ?
Още не ,леля иска да ни сближава пак ,но това няма как да стане .
Хайде довечера може да си направим купон в нас каза Еда ,може да извикате приятели ако искате .
Аз ще се погрижа за всичко .
Ок ,става ,чудесна идея ..
Flowers Bouquet ЕМИ* ФЕМИ* благодаря ви от сърце!! Flowers Cherry BlossomAnimal Paw Prints ..Какво става с мен..от сутринта мисля за купон,констатира Еда* Joy
..че и сама ще се погрижа за всичко..от едната крайност, до другата..луда работа..
и причината за всичко това е Толга*..романтичен и еротичен
Stuck Out Tongue Winking Eye
..купона си е купон но времето лети и трябва сериозно да помисля
за работата и кариерата във фирмата, ако искам да получа наследството си..
досега ми изглеждаше далечно и недостижимо
но с появата на Толга, нещата се променят бързо..
People Couple With Heart

# 214
 • Мнения: 22 389
Софи ,дошло ти е вдъхнове за сценария. Като сложа огън гифки и ни идват мислите .
Останаха на предната стр.
Представяш ли си секси пирата да ги върти така на палубата , но като чета любовта и женските персонажи ще са малко . Ще залагат на история ,битки ,ще търсат масовка . Та не знам за кО ще одим на каст .Grin Жени на палубата няма щото носят нещастие . Барбароса има любима кво става с нея и как я намерил ?
Барбароса има брат и кой ще го играе е загадка ,както останалия каст.
Искаме някой готин като Чачо ,двама пиратчета . Казват Арас да ги съберат отново но това са фантазий . Зает е с Ямата и новия сезон . Стария заради епидемията не е завършен ,както много други.
Пишат ,че наесен едва ли ще стартира щото трябва време и продукцията е много мащабна . Дано грешат и да пуснат някой заснет епизод. Сега се строят съоръжения с вода ,павилиони. Лятото може да използват че е топло и да снимат в морето.
Сценаристите много добри ,пишели сериозни истории . Писали са долината на вълците ,не съм го гледала . Няма общо със сапунки .
История не ми се гледа ,доста ще наблегнат на нея предполагаме ,но да почне пък ще видим....

Към сценария
Трябва да мисля и за наследството работата ,но щом съм обещала ще спретнем парти . Като се прибера от офиса
ще направим питиета , една прясно изцедена лимонада . Мариса много я обича ,пък храната ще поръчам.
Музиката е лесна.
Оф ,докато избера подходяща рокля ще се мръкне помайтапи се Еда.

Еми ,извади ми любимата рокля на Иджлял за Мариса .Heart EyesУникален дизайн и жестоко стои на тялото,ако имаш хубава фигура.

Последна редакция: пн, 18 май 2020, 16:09 от femmi2

# 215
 • Мнения: 9 624

     Софи, Феми, добре започвате с 10 епизод - отново ще има купон, а Емма аз ще я изпратя на разговор с Толга. Докато вие се подготвяте за партито, Емма ще си пие кафето с този харизматичен мъж. Joy


     Феми, Барбароса те е "обладал" изцяло. Проучила си всичко за него. Дано да ти хареса визията на Чачо като пират, за да му се насладиш напълно.
     Дали пак не сбърках роклята??

 


      # 216
 • Мнения: 22 389
Еми ,не го проучвам аз ,руското разузнаване няма грешка в него .
Нашата тема има подробности за битието на Барбароса ,исторически факти.
Проф с гугъл намери снимки и плоча на капитан Барбарос .
Инфото за проекта е Официално ,всички са ентусиазирани и се настройваме затова.
Надяваме се наистина да не ни разочарова с визията . Зависи какво зе разбрали с продуцента ,сценаристите ,какво ще напишат . Тази красота не бива да се съсипва . Изкуството иска жертви,но поне тяло да извае и да не друса шкембе . Ще ми е интересно как ще се бие с меч ,фехтовка ,плуването го умее.
Да бъде в морето ще е кеф за Чачо и за нас .

Не си сбъркала роклята ,тази е .
Благодаря за нея Hug
Тя не е подходяща за дом .парти но се изкушавам . Ако намериш по късичка лятна може да я сменим .

# 217
 • Мнения: 9 624

     Феми, къса лятна рокля не мога да намеря нито в "Сега и завинаги", нито в "Огледален свят". Оставям ти да подсигуриш роклята. Намериш ли видео - ще го резна.
     Ето го и Чачо.# 218
 • Мнения: 22 389

     Феми, къса лятна рокля не мога да намеря нито в "Сега и завинаги", нито в "Огледален свят". Оставям ти да подсигуриш роклята. Намериш ли видео - ще го резна.
     Ето го и Чачо.Божеее ,каква красотаааа ! HeartsДал Бог талант и всичко само вкуса му за жените е сбъркан.  Не съм убедена че изпитва към Дуда истинска любов ,ама нейсе!
Този период е най после малко му се променят чертите и тялото.
Тръпчинка на бузката ,полуразкопчана бяла риза Heart Eyes От екрана надушвам парфюма .Ръката държи слънчеви очила и няква бележка ,или нещо такова .
Лелката до него сигурно и трепарат коленцата . Аз ако имам тоя шанс не знам дали ще се доближа до него ,не си падам по тия неща дори и любимец да ми е . Ще се престрашим щото после ще съжаляваме.
Колажа е супер. Нур и Ийт също са супер .

Еми ,ако не намерим друго ще останем с роклята на Иджлял . През телефона няма как да рова.

Емии ,Емма ще присъства ли на партито?
Хайде давайте някъв тон ,аз ще допълвам.

Първо да си фърла един душ ,да се охладим и ще пиша.

# 219
 • Мнения: 9 624

     Фемиии, Емма е в дълбок размисъл! Joy Обмисля няколко варианта - да дойде сама, да се налива цяла нощ с "Червена експлозия" и да ви гледа завистливо  или да бъде с някой красавец.
     Нооо, се колебае кого да си избере:


     Харесвам си  много Анас Рашид, но ако го пусна с Емма сериалът ни ще стане интернационален. Joy Joy


    Да прикача Кемал към Емма - пасват си и той е адвокат, но в каква ситуация да я поставя, като не ми идва вдъхновение от "Клетва" с тези реки от сълзи. Най-много вие да се веселите, а Емма и Кемал да подсмърчат и оплакват Джан в затвора. Да се тюхкат за неговата нещастна любов и да се гледат дъъълго и тъжно! Joy


   Изглежда ще пропуснем партито. Ще оставя Емма вкъщи да си пише курсови проекти Stuck Out Tongue Winking Eye и да се наслаждава отстрани на купона.

# 220
 • Мнения: 22 389
Щях да пиша нещо докато гледах днес Клетва по бтв ,първо към нашия сценарии и после останалото.

Емиии ,не поставяй Емма под карантина.Joy
Хрумна ми нещо ,аз също харесвам Кемал ,нищо че е деспотичен ,строг актьора играе много добре.
Ще запознаем Емма и Кемал на партито.


Еда бързаше да се прибере да се подготви за партито и се сблъска с Кемал. Адвоката на фирмата .
Закъде бързаш толкова ?
Извинявай ,ще правя парти у дома пък не съм готова . Затова се прибирам по-рано.
Заповядай, ако искаш .
Ще бъде гаджето ми ,приятелите .
Мерси за поканата ,напиши ми адреса, може и да дойда .
Еда се прибра и започна приготовленията с питиетата, поръча кетъринг .
Обади се на Емма .
Толга и Чачо свършиха службата и се прибраха да се преоблекат и нагласят.
Гостите още бяха при Мелек .
Ще останат още един ден каза лелята на племениците.
Вие за къде се приготвяте ?
Ще се събираме при приятелката ми каза Толга .
А,вече сте се сближили ,
Ами добре вземете Айше и Дерен с вас да се запознаят с вашите нови любови.
Не ,лельо не е добра идея
Айше видя че излизат бяха купили цветя .
Ясно , къде отивате .
Няма да настоявам да ме запознаеш, ако поискам ще се запозная сама с новата ти. И нея ще нараниш и оставиш, както мен .
Чачо я изгледа не искаше да спори и замълча.

Чачо се отби да вземе Мариса .
Много шик рокля мммм харесва ми ,хубава си .
Официална е но исках да изглеждам добре и облякох тази. И ти си готин с тази бяла ризка.Heart Eyes

После ще дописвам още .
Да вметна че Айше е бившата ,нали Цеце го измисли ,пък Дерен ще е сестра й.
Леля Мелек ги извика от Адана да и гостуват.

Последна редакция: пн, 18 май 2020, 22:49 от femmi2

# 221
 • Мнения: 9 624

     Фемиии, днес и въображението ми е под карантина! Joy Нищо не мога да измисля около сценария. Давай, ти! Добре го измисли за Кемал - ще ги запознаеш с Емма, пък да видим тя какво ще го прави!
    Ако зацепя по нощите ще напиша нещо и аз.
    Тази усмивка ...# 222
 • Мнения: 22 389
Здравйтеее,на разходка ли сте ?
Да редувам Еми да ни поздрави с позитивни пожелания Hug
Емиии ,метни забавния гиф със сладоледа и Чачи .
Ако имаш време може да спретнеш още забавни примерно как се вихри и мята някоя от нас Joy
Като ми се зареди телефона ще пиша по сценария . Дано успея с бавния нет Frowning1

# 223
 • Мнения: 9 624
Здравейте, момичета!


"Животът е като карането на колело: спреш ли, губиш равновесие."
Айнщайн

Да бъдем щастливи и усмихнати, да не спираме нито за миг и да се наслаждаваме на малките неща!

Слънчев и ползотворен ден!

Емиии, метни забавния гиф със сладоледа и Чачи.
Ако имаш време може да спретнеш още забавни примерно как се вихри и мята някоя от нас Joy
Като ми се зареди телефона ще пиша по сценария . Дано успея с бавния нет Frowning1
    Феми, ще пробвам с гифките, но едва ли ще мога да направя това, което искаш. И аз ще седна да пиша по сценария - ще запознавам Емма с Кемал на партито!
Ще я влюбвам в него и ... ще плачем заедно от щастие! Joy
     Със следобедното кафе и ... сладолед! Ice Cream  Ice Cream  Ice Cream

# 224
 • Мнения: 22 389
Еми трудна задача ,остави това с мятането . Нещо по лесно ,примерно как го гушкаме . Нали все се майтапим че ще ме спасява като се дава ,даже моя го сънува ,и аз му викам не съм толкова откачена ,няма страшно.Joy

Ама тази гифка колко похотливост има в нея Blush Ела бейби ,сладоледа ли да изям или теб . Чачи си върти палаво вратовръзката и намига ,падна ли ми, ела да те цункам Joy

Да допишем нататък ...
Еда нямаше време да избира и тюхка за рокля .Взе една цикламена с дължина под коляното ,мацна  набързо червило ,оправи косата и посрещна гостите .
Толга и подари букет ,а Чачо беше купил лалетата и за двете дами . На Мариса и бяха любими Heart Eyes Как хубаво ухаят Flowers Tulip
Еда каза на Мариса много си шик с тази рокля ,имаш вкус . Докато жените си правиха комлименти Емма също се присъедини към тях .
Хапваха ,пиеха червена експлозия имаше и прясна лимонада , говориха си за различни неща.
На вратата се звънна присъедини се Кемал .
Запознай те се това е мой колега адвокат във фирмата.

Хайде Емиии ,джанъм ти си на ход в сценария .Кемал ще омайва колежката или ще се държи строго.

Общи условия

Активация на акаунт