Толга й подари букет, а Чачо беше купил лалета и за двете дами. На Мариса й бяха любими.
Как хубаво ухаят!
Еда каза на Мариса:
- Много си шик с тази рокля, имаш вкус!
Хапваха, пиеха „Червена експлозия”, имаше и прясна лимонада, говориха си за различни неща.
На вратата се звънна, присъедини се Кемал.
- Запознай те се! Това е мой колега, адвокат във фирмата.

Емма, както обикновено закъсняваше за партито. Дълго се колеба какво да облече. Дънките я изкушаваха, но нямаше представа кои ще бъдат гостите и реши да заложи на спортно-елегантна визия. Не обичаше шумните компании и не очакваше нищо интересно. Не можа да откаже на Еда и Мариса, пък и вярваше, че Толга ще бъде там, възможност да си уговорят среща и да разговарят на спокойствие за Джан.
Влезе в претъпканата къща на Еда и започна да търси с поглед познати физиономии. В дъното на огромната стая видя Еда и се запъти натам.
- Здравей, красавице! Весело парти се е заформило! – учтиво подхвърли Емма и се пресегна да вземе чаша с коктейл!
- Емма, радвам се, че дойде! Да те запозная с Кемал, адвоката на фирмата.
Емма подаде ръка с безразличие, без да поглежда мъжа, застанал до Еда!
- Приятно ми е, Кемал! Еда току-що ми разказа за вас, разбрах, че сте колега!

Емма беше поразена от този топъл и приятен тембър! Вдигна очи и погледна адвоката. Божее, какво излъчване, осанка и магнетизъм! Зяпна от изненада, ръката й остана във въздуха, краката й се подкосиха, главата й се замая ...
- Пппприятно ми е, Емма ... – започна да пелтечи, изпоти се от напрежение, но не откъсваше поглед от адвоката, потъна в тези дълбоки, кафяви очи ...
Привличането беше взаимно! Кемал също беше изненадан, но бързо се съвзе:
- Извини ме, Еда, ще открадна приятелката ти за малко! Емма, имаш ли нещо против да седнем и да си поговорим. Искам да те опозная, не съм те срещал сред адвокатските среди, а смея да твърдя, че познавам колегията! Къде се кри досега, хубавице?!
Емма успя само да кимне с глава и тръгна след Кемал интуитивно. Не можеше да се познае! Какво става с нея?! Загуби дар слово, забрави къде е. Следваше този мъж като сянка и беше готова да продължи с него, без значение къде ще я отведе ....

Феми, такава работа си отворих с Кемал!
Нямам никакви снимки с него!
Ще направя и гифки ... не може, Емма се влюби ... трябва да вмъкна и гифки от "Клетва".

колко жени са припадали като са го видели на плажа:sweat_smile: