🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 27

• 15 785
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
    Еда нямаше време да избира и тюхка за рокля. Взе една цикламена с дължина под коляното, мацна  набързо червило, оправи косата и посрещна гостите.
     Толга й подари букет, а Чачо беше купил лалета и за двете дами. На Мариса й бяха любими. Heart Eyes   Как хубаво ухаят! Flowers Tulip  
Еда каза на Мариса:
- Много си шик с тази рокля, имаш вкус!
Хапваха, пиеха „Червена експлозия”, имаше и прясна лимонада, говориха си за различни неща.
     На вратата се звънна, присъедини се Кемал.
- Запознай те се! Това е мой колега, адвокат във фирмата.

Емма, както обикновено закъсняваше за партито. Дълго се колеба какво да облече. Дънките я изкушаваха, но нямаше представа кои ще бъдат гостите и реши да заложи на спортно-елегантна визия. Не обичаше шумните компании и не очакваше нищо интересно. Не можа да откаже на Еда и Мариса, пък и вярваше, че Толга ще бъде там, възможност да си уговорят среща и да разговарят на спокойствие за Джан.
   Влезе в претъпканата къща на Еда и започна да търси с поглед познати физиономии. В дъното на огромната стая видя Еда и се запъти натам.
- Здравей, красавице! Весело парти се е заформило! – учтиво подхвърли Емма  и се пресегна да вземе чаша с коктейл!
- Емма, радвам се, че дойде! Да те запозная с Кемал, адвоката на фирмата.
Емма подаде ръка с безразличие, без да поглежда мъжа, застанал до Еда!
- Приятно ми е, Кемал! Еда току-що ми разказа за вас, разбрах, че сте колега!

Емма беше поразена от този топъл и приятен тембър! Вдигна очи и погледна адвоката. Божее, какво излъчване, осанка и магнетизъм! Зяпна от изненада, ръката й остана във въздуха, краката й се подкосиха, главата й се замая ...
- Пппприятно ми е, Емма ... – започна да пелтечи, изпоти се от напрежение, но не откъсваше поглед от адвоката, потъна в тези дълбоки, кафяви очи ...
     Привличането беше взаимно! Кемал също беше изненадан, но бързо се съвзе:
- Извини ме, Еда, ще открадна приятелката ти за малко! Емма, имаш ли нещо против да седнем и да си поговорим. Искам да те опозная, не съм те срещал сред адвокатските среди, а смея да твърдя, че познавам колегията! Къде се кри досега, хубавице?!
     Емма успя само да кимне с глава и тръгна след Кемал интуитивно. Не можеше да се познае! Какво става с нея?! Загуби дар слово, забрави къде е. Следваше този мъж като сянка и беше готова да продължи с него, без значение къде ще я отведе ....

Феми, такава работа си отворих с Кемал! Joy Нямам никакви снимки с него! Трябва да изрежа нещо от сериала, за да мога да илюстрирам! Joy Ще направя и гифки ... не може, Емма се влюби ... трябва да вмъкна и гифки от "Клетва".

Последна редакция: вт, 19 май 2020, 20:38 от Emiliya

# 226
Ще спретнеш гифки ,има материал много. Този дето играе Кемал е симпатяга.
Демирджи е хубавец ! Има хубав поглед и глас . Гласа в оригинал не съм слушала, така чета от коментари. Тези бради направо....   Не съм вярвала ,че има такива способни ,харизматични добри турски актриси и акрьори. Ако не ги излъчваха по нашите тв нямаше изобщо да рова в нета да гледам.Мнението ми се промени за някой неща.

Еми ,да допълним твоята част
Боже ,влюбих се от пръв поглед!
Не , това не може да бъде, какво ми се случва ?
И как ми говори си каза на ум Емма .
Къде си се крила досега хубавице ?
А ,той къде се е крил ?
Емма ,стана отиде при приятелките си .
Еда ,от кога познаваш Кемал?
Отдавна е наш адвокат ,разбира си от работата .
Строг е чешит но е добър човек.
Доста ми харесва каза Емма
Брей ,казаха момичетата ,радваме се .
Май и той ме хареса.
Добре ,хайде да хапнем десерт да потанцуваме ,да се отпуснем .
Еда каза има сладолед ,направих в чашки сложих и плодове отгоре .
Ммм супер казаха всички .
Мариса и Еда сервираха десерта.Yum

Последна редакция: вт, 19 май 2020, 20:59 от femmi2

# 227

Феми, виж какво прочетох: Чачо ще играе по-големия брат на Барбароса, Орудж Рейс! Това възможно ли е? Чачо да не е водещият актьор - не мога да повярвам!
Скрит текст:
Чагатай Улусой в сериале «Барбаросса»

Актер Чагатай Улусой возвращается в новом великолепном проекте. Канал ТРТ-1 готовит интересный проект о знаменитом турецком флотоводце, вельможе Хайреттине Паша Барбароссе.

Компания ES Film уже долгое время проводит подготовительные работы по этому проекту. Исполнителем одной из главных ролей является Чагатай Улусой. Сериал станет самым амбициозным проектом 2020-2021.

Режиссерами сериала станут братья Тайланы, они поставили легендарный проект «Великолепный век». Барбаросса являлся одним из знаменитых турецких мореплавателей Османской Империи, первым капитаном и адмиралом. Он обеспечил господство османов в Средиземном море, которое в те времена называли озером.

Стал известен персонаж, которого сыграет Улусой. Это будет старший брат Барбаросса, Орудж Реис.

Остается неизвестным, кто же сыграет роль самого Барбаросса, точно известно только то, что это будет очень известное имя.

Напомним, что Хайретдин Паша Барбаросса (был назван так из-за рыжей бороды) родился в 1475 году в Греции, а умер в 1546 году в Стамбуле. В семье их было 3 братьев, Орудж, Исхак и Ильяс. Персонаж Улусоя, Орудж когда-то завоевал Алжир и был хозяином этих земель.

Последна редакция: вт, 19 май 2020, 23:31 от Emiliya

# 228
Еми ,споко Чачо ще си е в главната роля. Дори да го играе този брат може пък да е по -добре за него.
За режисьорите още не е потвърдено и сигурно . Братя Тайлан ги водят много способни в тая част .

Инфото за старшия брат е от  Бирсен .
Тя също е достоверна ,но са я задръстили с въпроси как така име и актьор като ЧУ няма да е водещ?
Та тя отговорила че братята Барбарос ще са нещо като тип Ичерде с Мерт и Сарп. Двамата Ча и Арас си бяха водещи актьори и се допълваха .

Та брата Орудж Рейс или както там се казва не е маловажен . Ча да го играе пак ще стане водещ. Мен главата ми пламна с тая история с пирата . Османска империя ,звания ,битки ,кой кога загинал ,коя година Барбароса умира. Пък политика .За любимата му нищо не разбрах. Женската част кой знае дали ще се окаже важна.
Мениджъра и Ча малчът като риби и не реагират на новината. Поне от тях лично да се поясни кой ще играе Ча.
За кой ли път ще го повтора но се надявам и вярвам визията на любимеца няма да е фрапираща и ще ни изненада приятно.Да върти пиратски меч и да направи секси тяло.
Иначе не знам как ще го гледаме язък ни за радостта че се завръща.

Еми,ти представяш ли си Толгахан ,като пиратче с дълга рижава брада и двамата с Чачо вартът мечове ,превземат кораби .
Бих се радвала ,но Толга е зает в Шампион . Кога ще довършат сезона не е ясно.

Последна редакция: ср, 20 май 2020, 15:53 от femmi2

# 229

Revolving Hearts

Heart Eyes Уауу,сценария става все по-интересен.. Hands Ok Hand
любопитно ми е кога ще се появи Чачо,
след прословутата казарма изчезна..
Sunglasses

# 230
Здравейтееее !
Днес ще е мрачно времето.

Софи,от теб оформлението за партито, като продължим докъдето  стигнахме. Някоя романтична  музика или диско.

Оффф ,какво да ти кажа за Чачо.
Толкова време сме му свикнали.  Знае как да бъде загадъчен ,има нещо в него освен красота ,което те кара да го очакваш.

Чачо изчезна не след казармата ,а след представянето на восъчната фигура в музея. Това е последната изява и после Ердо ги сложи под карантина.
В музея изглежда в супер форма.
Мммм,такъв пират ,едва ли ще е с такава визия:heart_eyes:Thinking

Искаме да се появи ,но .... вероятно трябва да чакаме до юли месец ,когато почват да снимат и ще видим прословутата визия за ролята.
Мога да загуба баса залагам  няма да чакаме дотогава и ще се появи преди това.

Последна редакция: ср, 20 май 2020, 10:55 от femmi2

# 231
Здравейте, момичета!

"Правилното решение, взето със закъснение, се превръща в грешка."
Лий Якока

Не закъснявайте - мечтайте, решавайте и действайте - днес и сега!

Слънчево настроение и прекрасен ден!

# 232
Еми е сервирала кафето , от мен десерта  с малинки гарниран с любими изкушения и лятото зовеее
Заповядайте Hug
Yum
Скрит текст:

heart_eyes:SunglassesSunglasses

ето така ще правим и пеем като набараме красавците

Секси мъж на хоризонта,
страст на хоризонта,
от любов летят искри.
Всяко копче си мечтае, да се разкопчае.
Кой сега ще изгори?
 клипчето
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 21 май 2020, 16:41 от femmi2

# 233

Фемиии, ще борим вируса не само с кафе и вкусни десерти! Да опитаме и това пък ще видим има ли ефект!

А към сценария ще прибавим гифките, които направих от "Клетва" - за разнообразие. Хареса ми двойката Кемал - Нарин. Жалко, че те не са водещата двойка, щеше да се получи интересен сериал с интригуваща история, различна от това, което "бълва" турската киноиндустрия.  

Цитат
„Боже, влюбих се от пръв поглед! Не, това не може да бъде, какво ми се случва? И как ми говориии ...”  си каза на ум Емма.
- Къде си се крила досега хубавице?
„А той къде се е крил?” Емма стана, отиде при приятелките си.
- Еда, откога познаваш Кемал?
- Отдавна е наш адвокат, разбира си от работата. Строг е, чешит,  но е добър човек.
- Доста ми харесва - каза Емма.
- Брей  - казаха момичетата  - радваме се.
- Май и той ме хареса.

- Добре , хайде да хапнем десерт, да потанцуваме, да се отпуснем.
     Еда каза:
- Има сладолед, направих в чашки, сложих и плодове отгоре.
- Ммм, супер -  казаха всички.
Мариса и Еда сервираха десерта.

Започнах с Чънарко, но не мога да пренебрегна г-н Ийт!

# 234

Фемиии, ще борим вируса не само с кафе и вкусни десерти! Да опитаме и това пък ще видим има ли ефект!

А към сценария ще прибавим гифките, които направих от "Клетва" - за разнообразие. Хареса ми двойката Кемал - Нарин. Жалко, че те не са водещата двойка, щеше да се получи интересен сериал с интригуваща история, различна от това, което "бълва" турската киноиндустрия.  

Цитат
„Боже, влюбих се от пръв поглед! Не, това не може да бъде, какво ми се случва? И как ми говориии ...”  си каза на ум Емма.
- Къде си се крила досега хубавице?
„А той къде се е крил?” Емма стана, отиде при приятелките си.
- Еда, откога познаваш Кемал?
- Отдавна е наш адвокат, разбира си от работата. Строг е, чешит,  но е добър човек.
- Доста ми харесва - каза Емма.
- Брей  - казаха момичетата  - радваме се.
- Май и той ме хареса.

- Добре , хайде да хапнем десерт, да потанцуваме, да се отпуснем.
     Еда каза:
- Има сладолед, направих в чашки, сложих и плодове отгоре.
- Ммм, супер -  казаха всички.
Мариса и Еда сервираха десерта.

Започнах с Чънарко, но не мога да пренебрегна г-н Ийт!

Сладки гифки си направила ,сърчица ,погледи . Емма ще танцува и с Кемал ,само трябва да го измисля и напиша ,не знам дали ще е днес .

Коронавирус,коктейли ,нема се очуда ако има такива с тава име . Побърка народа  и света тая гадост!:imp:
Емиии ,кво ша кайш за наредените снимки ,добре ли са и в тон с музика.
 лято 2012 и зашеметяващата визияв, не мога да му се наситим Flushed

Софиии ще си го поделим
малиии , вода се стича по него , мускули , лице KissSparkling Heart колко жени са припадали като са го видели на плажа:sweat_smile:

Скрит текст:
Еми запази ги за колажи

Последна редакция: ср, 20 май 2020, 20:39 от femmi2

# 235

Феми, ти така добре си подредила красавците, пък и музика си пуснала, че на мен не ми остана нищо друго, освен да разнообразя с Кемал и Нарин.
     За теб и за Марги!

# 236
Мерси Еми ще и го пратя на лични на Марги ,или ще го сложа в темата
виж с какво редактирах и го запази Smiley
резни от тук ,остава да намерим и репортажа и ще спретнем  гифки с добро качество , но потъна , изметоха го Imp
https://twitter.com/CagatayNorth/status/1261683978098094080

някой кадри ги имаме но други Не. 
Емии , като добрата фея резни , как рита чувала , с кабзовото яке и очила , умирам за тоя гиф и как им тегли една майна всички, като се ядоса.
 как слиза от колата  и със запалката
https://twitter.com/AlePricipeCgtay/status/1261058273668739072
прати ги на лични ,не съм забравила да ти върна отговор , обещавам тези дни  ще ти пиша  Hug
ето  още от тази част    с якето но е почти същото
Хазалка и Фико Heart Eyes

много е активна , всички се радваме на бебо и на нея , като казват рускините малчик наш.
Фико , има черти на баща си но и на Хазал прилича , от малък знае как да гледа.

Последна редакция: ср, 20 май 2020, 20:25 от femmi2

# 237

Феми, пускам гифките тук, а после ще ти ги пратя и на лични! Днес го ударих на рязане на гифки и пълен релакс вкъщи. Времето ме подлъга, мислех, че ще завали и затова не излязох на разходка.
    Бебока на Хазал е голям сладкиш!  Blush

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 20 май 2020, 21:27 от Emiliya

# 238
Добро дъждовно утро .
Емиии ,гифките са чок гюзелим .
Прикрепи маминият как беснее към Сарп и ще стане експлозия . Много им се кефя като си говорат сами ,а Сарп рита чувала .

Започнали са подготовка за мистър грешен с Джан . Събра ли се екипа с предпазни маски . Каква ли ще е визията му ,ще го играе женкар ,учи танго,но ще се влюби в съседката. И те като нашия сценарии са вкарали любов по съседски .
Харесвам Джан и Йозге Гюрел, като тандем.

# 239
Здравейте, момичета!

И няма значение какво е времето извън прозореца ...
Важното е, че има близки хора, които ни топлят с Думи ... Действия ... Усмивки.

Усмихнат и позитивен ден!

Феми, любопитно ми е и на мен как ще изглежда Джан в новия сериал. Много ми хареса визията му в "Ранобудната птичка" - различен, колоритен и екстравагантен не само с външността си, но и с поведението. Много мимики и жестове, които правят впечатление, запомнят се и му придават неповторимост.  
     Не съм ги гледала с Йозге Гюрел в предишната им продукция, но си мисля, че ще се получи добро партньорство. Чакам с нетърпение появата им на екран.

Последна редакция: чт, 21 май 2020, 12:04 от Emiliya

Общи условия

Активация на акаунт