🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 27

• 15 829
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте на всички в днешния ден !
Днес нищо ново ,няма новини около нашите.Екипите на някои от сериалите се завръщат да довършат сезона.Днес започва снимането на мистър грешен .
Ще почнат в Бодрум първо.

Емиии ,как ме разсмя JoyJoy като нищо без майтап си е сложила снимката в рамка на видно място ,примерно в спалнята. Шаманката няма на публично място да я огрее . Това е единствения път. Със сигурност имат общи снимки, които не сме виждали и си остават за тях. Ча ако беше различен досега да е качил нещо. Журналята надушват раздели ,като се отписват от инста и махат снимки ,ама при Дуда и рибаря е трудна задача. Все някога ще познаят журналята .
Да допълня мисълта си Не е задължително да се лигави с демонстрации. Не си падам по това.Ча му е такъв нрава явно. Отива към 30 години,не е дете. Когато изглеждате добре един до друг ,допълвате се е друго нещо и се радваш. Зависи от хората.

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 11:35 от femmi2

# 346

Да украся малко със стари снимки, че ново няма. Не се знае и каква ще бъде съдбата на "Шампион", кога ще започнат снимките на последния епизод, дали ще е последен и т.н. - само догадки. 
     Феми, голям интерес се заформя около пиратския филм на Чачо. Високобюджетен - ще снимат два-три сезона. Добре, но снимката на Барбароса ме ужасява - ами ако и брат му е същия мазен и противен дебелак?! Започвам да се плаша как изглежда Чачо.
https://turkmedia.ru/posts/2986-proekt-barbarossa-vyzval-ogromnyi-interes.html

# 347
Хубави гифчета за украса .
Еми ,джанъм и аз се плаша за вида му.
Ако е мазен и разплут няма да издържа да го гледам в сериала. Чалма и брада ще изтърпим някак си .
Да стискаме палци да е готин пират и дизито да е приключенско.
Всеки си драска нещо си и Официално нищо не се знае . Дори каста не е ясен.
Тиражира се че е подписал за един сезон.
Има да играе роля в Амазон плтаформата. Според мен ще е догодина проекта любовния. Няма как наведнъж всичко ,освен ако наистина играе възрастния Барбарос и загине в битка.
Тогава идва брата и продължават със сезоните. Това са предположения .
Юли месец се надяваме да почнат и да има някаква яснота.

# 348

Flowers Hibiscus Момичета* днес било Спасовден
и жените можели да ходят по чуждо без да им се сърдят,
дори ги поздравявали..
къде мълчаливо,къде шумно..а бе празници да има!!
Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

С нашите красавци  всеки ден ша е Спасовден.. Joy

хайде по една празнична *Спаска*
в дъждовната вечер..
Wine Glass Joy

# 349
Ох бе Софи развесели ме , пу дано онази не стане булка че ша видим Спасовден и гътнем.
Емии и Хазалка се завръща с филм . Официално потвърдено от продуцента.

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 07:44 от femmi2

# 350

Софиии, защо чак сега ни казваш за булките и Спасовден. Изтървахме момента, а можеше да "прегрешим" с някой хубавец. Joy А сега не ни остава нищо друго, освен да се почерпим с по една "Спаска" Joy и да гледаме тази вечер от 21:00 онлайн включването на Толга по TSİ. Дано излезе видео, че да се порадвам на маминия!

Феми, радвам се за Хазал. Обича си работата и нищо не може да я спре да снима. А нашата Амине прекъсна всички връзки с кино, телевизия, реклама - ще бъде само домакиня и майка. Това е да си съпруга на милионер - тиранин. Сляпо се подчиняваш на неговите заповеди и забравяш истинската си същност, мечти, желания, интереси - всичко е погребано под милионите на Грозника.

# 351

Nature Boom ФЕМИ* шаманката като булка с Чачо не я виждам..
обаче с нейните похвати не знам как ще я разкара..
явно има план като албанската пиявица..пу,пу..
и онази взе акъла на Толга..мноого са хитри или ползват услугите на ходжи*..
офф,глупости пиша..
как ли ще изглежда Казанова през юли,ако и тогава се покаже де..
Sunglasses

Flowers Bouquet ЕМИ* и на мен ми е интересно
какво ще говори Толга но повече ще се радвам на видеото..

# 352
Скрит текст:

Nature Boom ФЕМИ* шаманката като булка с Чачо не я виждам..
обаче с нейните похвати не знам как ще я разкара..
явно има план като албанската пиявица..пу,пу..
и онази взе акъла на Толга..мноого са хитри или ползват услугите на ходжи*..
офф,глупости пиша..
как ли ще изглежда Казанова през юли,ако и тогава се покаже де..
Sunglasses

Flowers Bouquet ЕМИ* и на мен ми е интересно
какво ще говори Толга но повече ще се радвам на видеото..
     Софи, не открих видео - само тези снимки:

Цитат
tsayismann_almeda92

Днес Толга беше на живо във Фейсбук. Това беше страхотно интервю. Толга беше по-добър от всякога. Моят красив идол, обичам те с цялото си сърце и душа, благодаря ти, че съществуваш в моя живот😍
Кралю, винаги ще съм ти фен, обичам те! Heart

# 353

Flowers Four Leaf Clover Green Heart Flowers Four Leaf Clover

Flowers Four Leaf Clover

Revolving Hearts

Flowers Bouquet Flowers Cherry Blossom Nature Boom

Феми* в кой период Чачо е изглеждал така..

# 354
Здравейтееее Grinning
Емиии ,за маминият не може се оплачеш, активен в мрежите отвкъщи ,интервюта с албанката.
Феновете му се радват.

Софи ,бавно ми се зареждат снимките, като му гледам къдриците е Делибалския период. Филма Див мед с героя му Баръш. Там играе роля на шизофреник,влюбва се лудо в Фюсун.
Филма не е кой знае какво ,но ме кефи на барабаните ,като звяр е на тях. Там е доста слаб за ролята. Засега филмите на Чачо са два -Анадолски орли и Див мед.Меда го снима след Прилива ,като игра Яман. В едно интервю споделя че сам е искал филм .Говорил е с продуцента и режисьора Билгин и са действали.
Емиии ,пусни гифчето с барабанките Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 10:23 от femmi2

# 355
Здравейте, момичета!

''Мислите правят нещата.
Изберете най-добрите.''
Майк Дуули

Време е за чаша ароматно кафе, усмивка и прекрасно настроение!

Слънчев и ползотворен ден!

Цитат
Instituti Junus Emre Tirane
Известният актьор Tolgahan Sayisman е наш гост в рамките на дигитална беседа.
В контекста на "Junus emres talks" наш гост е добре познатият актьор Толгахан Сайъшман. Онлайн беседата започна в 20:00часа (Албания). В продължение на 45 минути актьорът отговаряше на въпроси на фенове.
Събитието беше  следено през Facebook и Twitter акаунти от хиляди последователи.

# 356
Емиии ,мустака ,дето си е оформил маминият  не ми харесва .

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 14:12 от femmi2

# 357

Феми, аз също не харесах така оформената брада на Толга - мустак не мога да понасям. Но маминият винаги, когато не снима пуска брадата на воля, а после се привежда в нормален вид. Доста отслабнал ми се видя и малко недоспал. Но чаровната му усмивка ме разтапя и не обръщам внимание на детайлите. Heart Eyes

Не ми се нрави Толгахан само с мустаци, не го харесвам и обръснат. Това е маминият красавец!

И един сладур - барабанист!

# 358

Емиии , и аз го харесвам така . По мъже с мустаци не си падам.
Сега забелязах , на врата има накит  верижка с котва . Хареса ми Heart Eyes

ммм , барабаниста невероятен Heart

Софиии , ето ти още от този период накичен с пръстени и татута. Разбира се татутата са такива , които могат да се трият.

Скрит текст:

Чачо е лайкнал новината с Хазал.
Това е книгата по която ще играе и споделя ,като я прочела много харесала героинята си. Хазал рядко си харесва героините.  
Скрит текст:
Мятам едно фрапе следобедно и изчезвам навън . До скро !

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 20:15 от femmi2

# 359
Това е книгата по която ще играе Хазал и споделя ,като я прочела много харесала героинята си. Хазал рядко си харесва героините.  
Скрит текст:
Мятам едно фрапе следобедно и изчезвам навън. До скоро!
     Аз грабвам фрапето, добре ще ми се отрази след разходката навън.
     Благодаря ти, Феми!

Много ми хареса Хазал на тази снимка. Но и нашата красавица си я бива! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт