🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 27

• 15 842
  • 735
  •   1
Отговори
# 375

Flowers Bouquet ЕМИ* от тази снимка на Толга мисля
че панорамната е от терасата на къщата му..
за басейна съм сигурна ,защото видеото с пълзящия Ефехан са
от това място,много е красиво!
Hands V
Скрит текст:

..гифчетата са страхотни,
г-н Иит много влюбен и неотразим!!
Heart Eyes
    Софи, не се сетих за тази снимка. Но гледката е наистина прекрасна. Басейна го разпознах, но не очаквах да е толкова голям. Има вкус за всичко нашият красавец! Kissing Heart
     Днес нищо ново, затова ще редувам Ийт Козан с Фърат Бюлюкбаши.

И малко нежна красота!

# 376
Емиии с малко закъснение Честит Празник ! Здраве ,все така позитивна и усмихната HugFlowers Four Leaf Clover
Виртуалната почерпка е сладка ,сигурно вкъщи си приготвила лакомства за твойте хора.Тирамису можеш ли да правиш ? Не съм пробвала ,но обичам.Yum
Като се добера до компа ще наредим нашите бАнбони.

# 377

Феми,благодаря ти! Радвам се, че се обади.
     В моята къща е традиция на рождени и именни дни ако не сме в заведение да поръчваме храна отвън, за да мога и аз да усетя празника, а не да шетам в кухнята и после да седна каталясала на масата. Тирамису не мога да правя, а имам самочувствието на добра "сладкарка". Joy Но снощи се поглезихме с еклерова торта (от близкия сладкарски цех).

# 378

Flowers Bouquet Уауу..и двете са голяма вкусотия,тирамису и еклерова торта,
особено с боровинки..обожавам и сладоледената торта с боровинки,
да се подсладим виртуално,добре ще ни дойде,да ни е сладко!!
Yum

Скрит текст:

# 379
Нека сме красивиии и да ни се лепи все тази Joy
Грабвам си от всичко Yum
Сладоледената с боровинки е най изкушаваща и ликьорчето .

Еми и ние така вкъщи купуваме готови торти ,сладки ,мезета .Дори да не е празник си угаждаме .Сега тати знае че обичам еклери и ми купил милия .
Тирамисуто не е философия предполагам,ама трябва желание да правиш.

Толга има прекресен изглед от терасата,двор , басейн.Ще си играе на плейстешъна,обича и да снима с фотоапарата.
За рибаря е загадка как изглежда,но се недяваме да не ни шашне лошо. Всички искаме да е естествен, изкуството иска жертви играе различни образи.
Това е добре за един актьор.
Толга за сефте играе боксьор но се иска постоянство в тренировките.

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 17:18 от femmi2

# 380

Софиии, трудно се устоява на тези изкушения!  Благодаря ти!

Феми, много си права, че трябва постоянство и в тренировките, и в работата като цяло. Наскоро препрочитах едно интервю на Толга от 2012 г. Още тогава на въпроса в кой образ искате да се превъплътите, Толга отговаря, че иска да играе  ... боксьор. През 2016 г. му предлагат тази роля, актьорският състав е подбран, но не се знае по какви причини сериалът не се снима. Мечтата на маминия се сбъдва чак през 2019 г. Много усилие, труд и тренировки хвърля Толга, за да извае това тяло и да зарадва феновете си.
    Сега си мисля за снимките на последния епизод на "Шампион" и за новия филм на красавеца. Нищо конкретно за него все още не се казва, но ще разберем, когато му дойде времето. Мене ме човърка и сценария, който е написал Толгахан. С каква история ще ни изненада и това дали е свързано с новата му продукция.

# 381
За повечето неща трябва постоянство.
 Сбъднал си е мечтата маминият с бокса.

ша падна от смях , народа много скучаееее Joy Чачо го нема никъв и едно гости  го ракатават.
Киво ги сдобрил  , ква му е работата да се меша. Нали са близки аркадаши и затова пишат така .
Пресата пише , че Киво помирил известната двойка, като им гостували за Рамазана .Това са глупости и не ги е помирявал.

Днес Серкан празнува рожден ден с любимата си Йозге  Гюрел .Да е жив и здрав !:birthday:
Скрит текст:

Обещаните бАнбони от другия вид WinkHeart Eyes

Скрит текст:
Сладоледени изкушения плюс един красавец .Да ви е сладко на всички Hug грабвам сладоледа и ще ядем заедно с Ча и  ще ми се усмихва сладкооо

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 20:54 от femmi2

# 382

Да е жив, здрав и успешен Серкан!
     С Йозге  Гюрел направиха невероятно партньорство в романтичната комедия "Сезонът на черешите", а оттам тръгна и любовта им в реала. Непринудени, открити - не съм срещала негативни коментари за тях, обичат ги журналистите, пък и те са много активни в социалните мрежи. Приятна двойка, от доста време са заедно и може това лято да ни изненадат със сватба.

Тази снимка на Чънарко не бях я виждала. Толга изглежда много добре сред дамите, а Серенай, малеее, на какво прилича. Какво ли е харесал у нея нашият сладур, та чак и гаджета са станали за кратък период от време.
     Феми, наистина скучаят феновете на Чачо! И те като нас пишат сценарий! Joy Шаманката ще ни побърка с безумната си любов към Чачо. Намери си сладкишче Дуда и няма отърване от нея, закачила се е яко, трудно би се разделила с този сладур. Търпи лишения и несгоди, но пускане ... няма. Много се изненадах, че от 8 години е заедно с Чачо.

# 383
Емииии ,много хубаво си описала любовта на Серкан и Йозге .
 Истински ,естествени Серкан много влюбено я гледа публично и тя него. Heart Eyes
 думите с които го е поздравила . Едно стихотворение.
Цитат
Озге Гюрель побликовала поздравление с днем рождения своего возлюбленного Серкана Чайоглу стихотворением Бирхана Кескина: "Также безумно как я люблю жизнь, так я люблю и тебя. Я море, которое нашло тихую гавань, когда по утрам оно приходит в гавань и целует ее"

Какви 8 години.
Да я разкара след още една и да оди се впие при друг ,ама ще държи кърлежа ,щото трупа дивиденти . Хейтят я непрекъснато кво и пука нали е с който трябва . Пък той не се впечатлява от клюки ,не се наема да скача и защитава. Тя е от заможно семейство ,но получава внинание от пресата ,интервюта заради Чачовото име.
То със всяка ще е така ,няма лабаво. Joy
Видя ли наредените красавци подарък за празника вчера.

Рускините са набарали клипа с червените шортиии . Тези гифки често ги слагаме , но Еми да резне как плува ,като делфин и където се обръща за хавлията.
Всичко да резне като го набарахме , ама пусто няма го с добро качество.

Two HeartsNature Fire
Мы желаем всем счастливого нового месяца и прекрасного лета.
Желаем ви щастливо , прекрасно лято !
https://www.youtube.com/watch?v=OTEv1PS8qtE
Още един репортаж 2012 , тогава е голяма скица .
Емиии ще резниш ли как му връчват наградата ,ама има надписи Smirk

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 20:49 от femmi2

# 384

Nature Boom Аз пък си харесвам Толга с визията 2015/2016*
и сега 2019/2020* в Шампион..
и в двата периода е със страхотно тяло
и къса подстрижка,леко брадясал..
усмивката е без коментар,невероятна!!
Blush Heart Eyes

# 385
О ,в Шампион е перфе и в Надеждата ми харесва. Набола брада и къса прическа ето такива харесвам по принцип .
Чачо ми харесва така .

Софиии, сладолед ти сложих ,ама те изпреварих хапнах го с Чачо Joy
Беше ме питала кой са мадамите до Ча .
Негови колежки от Фериха .Едната го игра  луда по неговия герои ,несподелена любов. Ти само горещи изпълнения гледаш . Изгледала ли си цял негов проект ?

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 20:51 от femmi2

# 386

Nature Boom ФЕМИ* какво да го коментирам клипа..Чачо с червените шорти
е класика и всеки път го пишем и без видеото..с него нищо не съм гледала от/до..
само клипчетата с еротичните и екшън изпълнения,колкото ги гледам повече ми харесват,
знаеш че сцените с Дуда, където я държи на прицел са ми от най-любимите..
ако си спомняш преди няколко поста ти писах,че за мен съдържанието,сценярия е без значение
когато има секси мъже и харизматична двойка..
като цяло съм гледала 5 сериала, които са ме грабнали с химията м/у главните изпълнители..
не обичам и може би затова не се заглеждам, по истории с неща,които ги има в изобилие
и в реала,не искам да се натоварвам с тежки сериали..един ми беше достатъчен.
Sunglasses Joy

# 387

Nature Boom Аз пък си харесвам Толга с визията 2015/2016*
и сега 2019/2020* в Шампион..
и в двата периода е със страхотно тяло
и къса подстрижка,леко брадясал..
усмивката е без коментар,невероятна!!
Blush Heart Eyes

Софи, не се удържах - цитирах те, защото напълно споделям мнението ти! Пък и тези снимки още сто пъти да ги пусна - няма да ми омръзнат!

Феми, направих едните гифки, другите - малко по-късно! Но видеото е с ужасно качество и по-големите гифки не приличат на нищо.

Скрит текст:

# 388

Емиии ,Тенкю да с ужасно качество са но с това разполагаме.
Както каза Софи класика са червените шорти Heart Eyes Като рибка плува и скача във водата . Това е неговата стихия.
Другия репортаж с наградите е с добро качество. Покрай тези клипчета намерих интересни репортажи ,дето още не са ги измели. В нашата тема публикувах един репортаж как държи сладолед и се разхожда и едно дете от колата го вижда и го разпознава Чачо го заговаря и му подарява сладоледа.

Тоя народ масово взе да пише сценарий като нас . Joy Толга прописа и Ча и Дуда си драскала нещо.

репортажа със сладоледа

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 23:25 от femmi2

# 389

Феми, резнах гифки от репортажа със сладоледа, защото и Софи обожава сладолед!

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт