🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 27

• 15 079
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
Да подредя Толга с някои от партньорките му:

# 466
Емиии,добрата фея и какво забавно гифче си спретнала и кафето е на линия .
Тия двете сме аз и Софи и припадаме като видим красавеца барабар със сладоледа Joy
 Софи яде сладолед , Ча минава покрай нея и тя не вярва на късмета си изпуска обожавания сладолед на земята ,а Аполона се усмихва и като кавалер и дава нейния щото знае какво предизвиква у фенките.
Тайнатвен е такъв сме го избрали и в това има очарование.

Не само Ча не се появява ,феновете на Киво чакат за нова снимка от техния любимец и се изнервят.
Той беше болен, но се е излекувал.
Разбираемо лекува се на спокойствие, минаха три месеца.Smirk

Последна редакция: сб, 06 юни 2020, 01:35 от femmi2

# 467

Красавицата Амине..като видя подобна снимка
пусната от фен* и ми става малко тъжно,че хубостта и
остана затворена в скъпарското имение..поне да пускаше снимки
като албанската пиявица от време на време..
Sleeping

Толга с още една партньорка ,не знам коя е..
прилича ми на Суна*
Thinking

Чачо се оглежда, коя да опре до стената..
Феми* време е за кастинг!
Joy

Flowers Bouquet ЕМИ* вечерното кафе и компанията е страхотна
както и вкусотията с която се глезим..
Yum

# 468
Скрит текст:

Красавицата Амине..като видя подобна снимка
пусната от фен* и ми става малко тъжно,че хубостта и
остана затворена в скъпарското имение..поне да пускаше снимки
като албанската пиявица от време на време..
Sleeping

Толга с още една партньорка ,не знам коя е..
прилича ми на Суна*
Thinking
Скрит текст:

Чачо се оглежда, коя да опре до стената..
Феми* време е за кастинг!
Joy

Flowers Bouquet ЕМИ* вечерното кафе и компанията е страхотна
както и вкусотията с която се глезим..
Yum
    Софи, това е докторката Суна! Дори и името й не искам да си спомням. Търсих го на началната страница - Йълдъз Чагри Атиксой / Yıldız Çağrı Atiksoy.

tolgahansobjective

Толга отново е с фотоапарата Camera  - пуска ни красиви цветя и не подозира, че ние искаме него да видим. Да беше фотнал и себе си.

# 469
Красивите очи не са лъжовни
и огънят във тях с любов гори,
премигнат ли със клепките гальовни
разпръскват омагьосващи лъчи.

Красивите очи са всеотдайни-
дълбоки и красиви езера,
танцуват по ливадите безкрайни
и озаряват мрачната гора.

Красивите очи са непреклонни
и нямат пристан техните мечти,
далечни са им нощите греховни
и скритите отронени сълзи.

Красивите очи са урагани
помитащи лъжата и страха,
понякога остават неразбрани,
ала не губят вяра в любовта.

Наташа Басарова

# 470
Цеце , стихчето е прекрасно .
Винаги успяваш да нацелиш точното.
Цветето ,което Толга е фотнал е голяма красота.Heart Eyes
Грабвам си го ,а маминият остава за Еми.
Не е като Ча да не се появи .
Толга още утре ще има нови снимки .
Еми ,кО позная ще черпиш турско кафе Grinning
За пирата предчувствам якъндааа.

Ох ще ме уморят ,където пишат за Джан.
Йозгюр накратко да му казваме Йо или Гюро:joy:JoyJoy Аз измислих по краткото Грю
Джан стилистката с няква ризница го навлякла . Джан е оформил тяло и му стои добре ризницата.
Грозде ,нерде си ? Hug
Скачай при нас и разказвай .
Еми Kissing Heart припомни ми какво писах в 11 епизод началото за да опитам да продължа каквото ми хрумне.

Последна редакция: сб, 06 юни 2020, 01:31 от femmi2

# 471
Скрит текст:
Красивите очи не са лъжовни
и огънят във тях с любов гори,
премигнат ли със клепките гальовни
разпръскват омагьосващи лъчи.

Красивите очи са всеотдайни-
дълбоки и красиви езера,
танцуват по ливадите безкрайни
и озаряват мрачната гора.

Красивите очи са непреклонни
и нямат пристан техните мечти,
далечни са им нощите греховни
и скритите отронени сълзи.
Красивите очи са урагани
помитащи лъжата и страха,
понякога остават неразбрани,
ала не губят вяра в любовта.

Наташа Басарова

Цеце, чудесно стихотворение си ни споделила.
     Да го онагледя и аз с най-чувствените очи на Амине и Толга.

Феми, ще черпя турско кафе само нашичкият да пусне снимка утре, а ако и Чачо изпълзи - направо пир ще си устроим! Joy
     Аз харесах "ризницата" на Джан, много е шик, но не ми се нравят имената, които му лепите! Йо, Грю или Гюро ... неее и трите ги асоциирам с неприятни неща!
     Ето и написаното от теб по сценария:
Скрит текст:
Епизод 11

Чачо стана рано, не искаше да буди любимата си. Имаше работа.
Искаше да говори с леля си, но го остави за по-късно.
Емма посети Джан. Разказа й за срещата си с баща си Яман, ще му помогне да намери Рая. Нямаше да позволи тази голяма любов да свърши така.
Емма се зарадва, но му каза да не се сърди че няма да го защитава. Ако иска ще му намери адвокат и обясни случая.
Ще се опита да говори с Толга.

Последна редакция: пт, 05 юни 2020, 23:26 от Emiliya

# 472
Феми какво да ти разказвам бе душа Grinning от 2-3 часа се занимавам с Йо Joy. В нашата тема, решихме да му сваляме украшенията и директно за скраб Joy Единодушно сме против това "украшение" ризницата или желязното плетиво, което се спуска под лявото му рамо Joy

Смях да има... Ще свикнем, няма да бягаме от Джан я... Ще видиш, че още след първата серия ще сме свикнали даже привикнали с Йо Joy
Какво става с Чачо? Разбрах че ще е от многолюдно семейство... не стига, че нищо не е ясно, ами те повече го заплитат.
Дуда да не е качила някакъв намек, ребус или гатанка? Те са уникална двойка ама Joy Той играе на криеница, тя на гатанки...не мога да им се нарадвам, много са забавни Joy

# 473

Аааа, grozdence, сакън Joy да не сте посмели - ризницата не я давам - харесвам си Джан с нея, падам си по такива изкилиферчени неща, пък и на него страшно му отива да бъде различен и нестандартен!

# 474

Палецът е независим от останалите четири пръста и представлява силата на волята и свободата.
Ако човек е по-агресивен, по-избухлив и експанзивен, то се препоръчва да носи пръстен на палеца. Според учените в областта на хиромантията, носенето на пръстен на палеца усмирява агресията и прави отношенията по-спокойни и хармонични.

# 475
Ееее Еми с това изречение  "на него страшно му отива да бъде различен и нестандартен!" си точно в десятката! Да точно стайлингът му в "РП" беше критичната точка, за това да е толкова харесван. Аслъ там си свърши работата перфектно. Надявам се и в "МГ" да се получи същата реакция Grinning В началото е нормално да не сме свикнали с промяната, всичко по- реда си..

cvetansk това е интересно : )) Благодаря!  Ще те цитирам в нашата тема Simple Smile)

# 476
Палецът е независим от останалите четири пръста и представлява силата на волята и свободата.
Ако човек е по-агресивен, по-избухлив и експанзивен, то се препоръчва да носи пръстен на палеца. Според учените в областта на хиромантията, носенето на пръстен на палеца усмирява агресията и прави отношенията по-спокойни и хармонични.
    Цеце, носенето на пръстен на палеца само да не приспи "либидото" на Джан, че тогава ще стане скучно - на него му отива да бъде по-избухлив и експанзивен, пък и аз предпочитам такива мъже пред сълзливите шушумиги, с които са пълни турските сериали.
     Сетих се за Ийт Козан - него само един пръстен нямаше да го оправи. Нур трябваше да му надене пръстени на всички палци, Joy белким усмири агресията и гнева му по отношение на мъжете, които задиряха хубавата му съпруга.

# 477
Здравейте!

"Мечтите нарочно са с по-голям размер, за да можем да пораснем в тях!"
 Джоузи Бисет

# 478
Днес е черешова задушница .
Да се намери на мъртвите души. Амин !

Емии ,ще се появи маминият,вече е почнал да снима ,все някое фото ще изпълзи.
Грозде ,прочетох го новото инфо. Три братя станаха ,а Официално кой аджеба ще играе нашия хубавец няма. Младия брат на Барбароса ,ама ако е така Ча няма да е за един сезон . Оффф толкова е мистериозно всичко. Юли да почват че направо се пресушихме Cry
Каста ако е готов не го издават.
Дуда е снимала няква джанка ,те комшийте обичат джанки ама не е ли рано за тях?
Нема като тях , мъжа във връзката си играе на криеница,шаманката да е качила досега неговото фото сам или общо ,но се съобразява че не иска. Поне така мисля Rolling Eyes
Тя се грижи да намеква че си живят заедно и са щастливи.

Последна редакция: сб, 06 юни 2020, 10:49 от femmi2

# 479
Здравейте, момичета!

„Има хора, с които порастваме, с други навярно ще остареем. Но има и такива, с които се смеем, с които плачем, с които просто си говорим. Има и други, с които споделяме и други, на които вярваме. Има безброй много хора в живота ни! Най-хубавото е, че ги има онези, които никога не забравят, че нас ни има!“
Робърт Ингерсол

Желая ви ведър и усмихнат почивен ден, пълен със сила и любов!

Общи условия

Активация на акаунт