🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 27

• 15 376
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
Феми* Чачо може да говори че зеления фасул му е любим
но досега само мръвки набива,вкл и пастърма за закуска..
Yum

Heart Eyes

# 451
Емиии , писали сме едновременно Hug
Джан е секси мачо и  Рая ще се влюби още повече в нея .
По чуждо си  ходи ,любовчия повече от Ча  но си обича много жената и няма да кривне. 

Софиии , вкъщи яде зелен фасул ,по рессторанти нема.
 Мръвки набива , всичко яде.
Скрит текст:
това съм аз и му казвам Наздраве ! Да ни е сладко от мастър шеф Чаатай
Красота на макс , какъв ядосан поглед Heart Eyes

синята гама Wink

Последна редакция: чт, 04 юни 2020, 21:36 от femmi2

# 452

Изтрепахме се да си хвалим хубавците! Joy Не ще и дума, нашите красавци са "по-по-най- ..." във всяко отношение! Бройката им непрекъснато се увеличава, но има по един, който ни е на сърце!
Феми Еми не съм в течение на сценария.. Разбрах, че "моя" е в затвора, когато писахте за Баръш. дали да не го вкарате като адвокат... Та тогава ми стана жал, че е в затвора... кой знае от кога го държите там Joy  
Да излиза вече, иншаллах какъв звяр е станал зад решетките, ще му спретна някакви сцени на думи..табики Joy
Ако сценария позволява.. можем малко да разкрепостим образа му Joy и излизайки от затвора, да го пуснем и на Деметка и на Йозгето Joy Я го вижте какъв мъж е... не е за една жена! Олмаз! Joy
Скрит текст:
Сериозните връзки да ги играят вашите хубавци, те и без туй имат опит....
Особено Чачо (дразня Феми) Joy Дай му на него да се крие под юргана с оная Църна циганка Joy Малее месеци го няма... добре че е цигането да качва снимки..да намеква че е жив...
Само за Джан и за Чачо мога да се включвам, Бурак ми е страшно красив, ама откакто се ожени не ми е на сърце вече Joy Не ме влекат татковци Grinning Кавънч го уважавам страшно много като актьор, ама визуално не ме привлича (може би защото е рус)
Толга съм го гледала само в "Сега и завинаги" забравила съм го, но е красавец спор няма : ))

Еми само сценаристката да не пише сценарий за детската градина.. а да остави Джан да си играе ролята на грешник малко по- така разчупено и със заряд.. Nature Fire Nature Zap Joy
    grozdence, включвай се в сценария със сцени и диалози, без да се притесняваш! Джан е отскоро в затвора, не сме го уморили да знаеш! Joy Той е в конфликт с Толга и Чачо, но ще ги направим дружки! Stuck Out Tongue Winking Eye В момента е в немилост - влюбен е в сестрата на Толга - Рая, ама семейството не го иска за зет.
     Разкрепостявай образа на Джан спокойно и онагледявай, припадналите ще се броим ... после! Joy
     Бурак не съм гледала в нито една продукция, затова не мога да кажа нищо за качествата му на актьор. Красив е, но не харесвам личността Бурак.
     Аз имам лошия навик да чета задължително биографиите на актьорите, които гледам на екран, интересува ме личният им живот, за да си направя извод що за човек е актьорът, превъплътил се в съответния образ. Така улавям искреността или фалша, приемам или отричам съответния герой/актьор.
    Джан ме спечели първо с визията на Тарзан, после с искреност и неподправеност в реалния живот. Допадна ми всичко, което съм прочела за него. Докато Бурак с всички свои изяви ме убеди, че това е един високомерен сребролюбец, готов на всичко, за да изкарва пари и да гони по милиони имена като Къванч и Толга, ама нещо не му се получава. А Фахрието е по-зле и от албанската пиявица - бие я по брой пластики. Не я харесвам нито визуално, нито като актриса. (споделям личното си мнение, без желание да обидя някое от момичетата)
     Къванч е класика - той ме запали по турските сериали. Гледала съм почти всичко с него.
     За Чачо и Толга  - без коментар! Тях ги коментирам, особено маминия, във всеки пост в 27 теми! Heart Eyes

# 453
Емиии ,Браво така си описала и подредила думите за актьорите.Kissing Heart

Припадналите ще се броим JoyJoy
Всеки си има любимец и го хвали и разбира се други харесвани актьори и проекти.
Киво го харесвам преди Чаатай и съм гледала Перла . Първата му главна роля ,а със Сонгюл Йоден са невероятно сладки Heart
Сончето я харесвам от актрисите жени.
Следя Киво ,но като не ми харесва даден проект или визията и партньорката не се мъча да зяпам . Като Джесур изобщо не го харесвам ,а Туба не я тача хич.
Толга почти всичко съм изгледала .
Шампион от разкази и гифки.
Бурак в карата съм го гледала там ми харесва . Иначе не се интеренсувам от него ,а жена му съм на мнението на Еми.
Една помпозност и от двамата. Без да ми се обижда никой. Чачо ми е първи в списъка.
Грозде:hibiscus:
Един куфар с пари го менкаме от началото Joy
Чачо и Толга са братовчеди и са ченгета и арестуваха Джан. В сценария Чачо е само мой.
Така де няма само шаманката под юргана, цигането не спря да дразни с нейната физиономия в инста.

Последна редакция: пт, 05 юни 2020, 01:33 от femmi2

# 454
Нося ви Йозгето.. Знам, че тук сте по красивите мъже Joy , ама вижте я колко е естествена и изящна..

снимката е от сторито и от преди малко : ))

# 455
Грозде , тъкмо щях да я носа изпревари ме Innocent
Йозгето е хубава и без грим.

Последна редакция: пт, 05 юни 2020, 10:30 от femmi2

# 456

Сега се замислих, че в нашата тема наистина наблягаме основно на красивите мъже, актрисите вървят само като фон! С изключение на Амине, която е нашата любимка.
    Харесвам и Йозге, естествена, непринудена, но само заради нея не бих започнала да гледам сериал. Улавям се, че си подбирам сериалите, обръщайки внимание основно на мъжете - главни герои. И ако сценарият ми хареса изобщо не ме интересува партньорката, следя си епизодите и се наслаждавам на таланта и харизмата на актьора.
    Единствено в "Сега и завинаги" забелязах първо Амине, нейните огромни, светли и изразителни очи ме поразиха. Видях един невинен поглед, но и дълбоко стаена греховност. Едва след това обърнах внимание на Толга  - погледнах го и оттогава не съм свалила поглед от него. Осинових си го! Joy Обикнах го,  изучетох всичко за него, изгледах всичко, което е снимал преди това, следя всяка негова стъпка, радвам се като малко дете на всичките му успехи и коментирам с удоволствие всичките му изяви.   

# 457
Мен трудно ме грабва нещо .
Но главните са много важни за да зяпам.
Ако имат химичене ,а сценария издиша гледам и не се задълбочавам .
Птичката заради главните ,Протектора само заради любимеца ,някой епизоди ги минавам с мишката. Издиша сценария особено трети сезон.
Няква глупост ,но е огромна крачка в неговата кариера .
Заради Нетфликс са го забелязали в Амазон и са пожелали него .
150 милиона абоната по света ,конкурент на Нетфликс. Музей на невинноста ще е първи опит за тях в турския пазар.
На нашия ще му пасне ролята ,само мацката да е добра.

Така е Еми Толга и който иска друг да си види любимеца в горещи сцени само чужда продукция иначе целувки по челото ,понякога устата.
Толга ако получи предложение да помисли .Айчата с Ча я плюха заради страстната сцена. Прават се на моралисти.
Цитат
Официально! По сообщению Бирсен Алтунташ сериал Чагатая Улусоя Барбаросса, который готовится для телеканала TRT1 с огромным бюджетом, наконец-то получил режиссеров. Как и предполагалось ранее компания ES Film заключила соглашение с братьями Тайлан, работавшими над сериалами Великолепный век и Моя Родина - это ты. Пока официально в касте лишь один актер - это Чагатай Улусой, под которого и готовится проект. Все остальные имена остаются на уровне слухов.
Само името на ЧУ е потвърдено, останалото са слухове.

Последна редакция: пт, 05 юни 2020, 10:26 от femmi2

# 458

Ех, Феми, ти го закъса най-много. Всичко около Чачо е обвито в такава тайнственост, че и аз започнах да се нервя. Слухове всякакви, проекти - също. Нищо не се знае, догадки, загатвания и т.н. Както са го подкарали май няма да видим пирата до края на тази година, а любовникът пък ... някога в далечното бъдеще може и да се пръкне.
     Чачо е заспал дълбок зимен сън, от който няма събуждане! Cry Ние роптаем, а Дуда е щастлива - припка около сладура, радва му се и го обгрижва доволно.

# 459
Heart Decoration

Nature Sweat Drops

Скрит текст:

The Best*  

# 460
Здравейте, момичета!

Добро утро!

Желая ви ползотворен и изпълнен с предизвикателства ден.
Ден на нови идеи, нови придобивки и много усмивки.

# 461
Здравейте!

''На света властват само две емоции - Страхът и Желанието.
Страхът, те дърпа назад, а
Желанието, те тегли напред.''

Джордано Бруно

# 462

Днес много лежерно в темата ни - красавците ни умориха от емоции през седмицата и сега сме го ударили на релакс! А и те сериозно се трудят на снимачната площадка - нямат време за фотографии и разговори с журналисти.
    Изключвам Чачо - той се труди на друг фронт - доставя наслада и удоволствие на шаманката. Joy

# 463
Лежерно е в темата.
Хайде Еми давай насладите накуп ще вдигнем наздравица.
През телефона съм и ти ще ме отменяш.
Kissing Heart
Оф за насладата на котарака и шаманката в кревата  ужЪс .
Обаче си доставям удоволствие в сценария и онази е нокаут Joy

Последна редакция: сб, 06 юни 2020, 15:55 от femmi2

# 464

Хайде по едно вечерно кафе, допълнено от скара, може и сладолед за десерт! Дано ни се отвори "апетита", за да продължим със сценария. И ние като Чачо съвсем се отпуснахме! Joy Той ни зарази с мързела си да се появява в социалните медии.

И grozdence я няма да пусне новия Джан, да разкаже нещо от сета. Дано поне там да са повдигнали малко "завесата", че всичко е обвито в тайнственост, но феновете са много напористи - не се задоволяват само с 2-3 снимки. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт