🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 27

• 15 021
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
# 436
Привет! : ))

Момичета водя ви един Гладиатор Heart Grinning

Последна редакция: чт, 04 юни 2020, 10:55 от grozdence.

# 437
Най- накрая открих подходящо стихотворение за любимците на Феми - Чачо и Мариса - от отворения сценарий
Феми, специално за теб

Твоят пулс надпреварва се с пулса ми.
Ще се слеят в нощта, учестени.
И с една нечовешка конвулсия,
ти ще кротнеш, без дъх върху мене.
Колко кратко и сладко умиране.
Босонога, след миг ще възкръснеш.
И ще хукнем – на ново пулсиране.
Някой ден – за това ще е късно –
ще сме вятър в покоя на времето.
Затова нека днес да сме огън!
Две искри от кръвта ни да вземе то
и да свети над бит и тревоги!

Николай Дялков

# 438
Твоят пулс надпреварва се с пулса ми.
Ще се слеят в нощта, учестени.
И с една нечовешка конвулсия,
ти ще кротнеш, без дъх върху мене.
Колко кратко и сладко умиране.
Босонога, след миг ще възкръснеш.
И ще хукнем – на ново пулсиране.
Някой ден – за това ще е късно –
ще сме вятър в покоя на времето.
Затова нека днес да сме огън!
Две искри от кръвта ни да вземе то
и да свети над бит и тревоги!

Николай Дялков

Привет! : ))

Момичета водя ви един Гладиатор Heart Grinning

grozdence, Цеце, вие усмихнахте деня ми, заредихте ме с толкова позитивизъм и красота. Благодаря ви!
    Охх, Мистър Грешен ще подклажда толкова "грешни" мисли, че не ми се мисли! Страхотен е Джан, а с Йозге са невероятна комбинация! Ако и сценарият е изпипан ще се получи истински хит!

# 439
Еми "Красавицата и Звяра" ги кръстих! Grinning А Джан гори, гори... пари отвсякъде, Огън мъж!.. Ужас, чара му е смъртоносен Joy
Joy Физиката и усамивката му са един път! Joy А е Йозге е много фина, като порцеланова кукла е : ))

# 440
Thinking Офф,радвам ви се на ентусиазма но мен нещо не ме изпълва такава еуфория
за предстоящата реализация на красавците,освен за Толга..
Kissing Heart

Flowers Bouquet ЕМИ* пускай повече от тези страхотни гифчета! Heart Eyes Hands Pray

# 441
Еми "Красавицата и Звяра" ги кръстих! Grinning А Джан гори, гори... пари отвсякъде, Огън мъж!.. Ужас, чара му е смъртоносен Joy
Joy Физиката и усмивката му са един път! Joy А и Йозге е много фина, като порцеланова кукла е : ))
    grozdence,

Софи, с удоволствие ще пускам и тези гифки. Аз си мислех, че са ви омръзнали и ги "замразих" в архива. Stuck Out Tongue Winking Eye
    Единственото, което видях днес при разходката из нета:
Цитат
sondurumturkiye
noracism  stopracism
Акцията срещу расистите  дойде от Толгахан Сайъшман, видният водещ актьор от сериала "Шампион".
   Пуснах снимката от Толга на предната страница, а сега малко кадри от Ангола!

# 442
Flowers Bouquet ЕМИ* как може да си помислиш, че само Толга
ще ни омръзне от красавците..нали всички са със *стари лаври*
в очакване на нови!!
Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

# 443
Цеце ,стихчето е прекрасно .Heart Eyes Благодаря !
Точно описва поривите на Мариса и Чачо.
Ще си го запиша или запазя Hug
Като вида Аполона и ми се ускорява пулса .
Така ме е изнервил че се прави на дръж ми шапката. Дано не припаднем от ужас като  се появи с новата визия .
Все някога ще ни зарадва с поява ,лятото предстои .
Как не е тръгнал за риба ми е чудно разлабиха и там мерките .
Явно наистина крие пирата .
Не знам какво да мисля вече .

Грозде ,:hugs:
Страхотни Красавеца и звяра си ни донесла . Очаквам с интерес дизито .
Но нямам големи очаквания в сценария .
Птичката всеки си писа негов си филм .
Джан ми провокира грешните мисли с това тяло . Така да ме обгърне с тези мускули или пък да го направи с Езги да я понесе на ръце.
 Stuck Out Tongue Winking Eye

Еми,:tulip: От кога почва Шампион има ли дата за излъчване след вируса?
Из нета нищо ново ,освен папарашките снимки как СС и нейния комик се лигават и прават шоу и не се притесняват.
Казват че била хамиле ,ама не ми се вярва .

Еми ,ти знаеш Джейда Атеш от ОС.
Сладката барби ,сега е доста променена .
Карантината помага за демографията .
Бременна е и очакват момиченце .Да им е Честито и роди здраво.
Сватбата им с нейния беше в Америка ,те там си живеят ,но се прибра в Турция заради нов проект .

Софи:sunflower:  Ама как си го измислила  докато чакаме новите неща ,наблягаме на старите лаври ,пък има от тях ,които не омръзват и са Класика .
Особено огнените кадри и червените шорти BlushJoy
Ти вдъхнови ли се за сценария ,Джан ще бяга ли ,с бившия Бурак къде потъна ?

Последна редакция: чт, 04 юни 2020, 17:25 от femmi2

# 444
Феми, благодаря ти за новините около турските актьори! За "Шампион" не пише нищо ново. Знаем само, че снимките са започнали на 1 юни, но нищо друго не са публикували, няма и фотографии от сета. Аз съм спокойна - ще довършат поредицата и ще видим финала до края на лятото.
     Отново съм на вълна Нур и Ийт Козан! Видях едно клипче и се се заплеснах по епизода! Този сериал ме очарова не само с главните си герои, но и с експресивните и запомнящи се диалози между тях.
     Толкова са сладки двамата! Винаги с широка усмивка наблюдавам начина, по който Ийт чете писмото на 12-годишната Нур до Фатих! Неее, това не може да се преразкаже, трябва да се види!
    Линк към епизода: https://vk.com/videos482784946?section=album_4&z=video254735 … %2Fpl_482784946_4

- На хартия с цветенце ли водиш записките на Джахид?!
- Хартия с цветенце ...?
- Виж, ти ... какво открихме ... „Фатих, принцът на белия кон от моите мечти. Не те наричам батко, ааа ... не те наричам батко, не се сърди.” Как ще кажеш батко на принца, за когото ще се омъжиш...
- Как ... как така!
- И аз това питам, как така, как?
- Остави го ... дай ми го!
- Момент, чакай ... четем! „Даа, може би те учудих, но се подписвам, че един ден ще се оженим с теб! Ще имаме 5 деца! Не, нее ... 15, 15 деца!” 15, браво, браво на вас, не пропускате ... Ще направите цял футболен отбор! Даже и с резервите ... Виж се, стоиш и се смееш, смееш се! Предложила си му женитба, а се смееш!
- Била съм на 12.
- Била си на 12! Първата ми любов, бях на 12, беше детското ми увлечение ... Я се чуй, чуй се само ... направо си му предложила женитба!
- Бях на 12.
- Стига с твоите 12! Била на 12, била си влюбена в него! Още от 12-годишна си се увлякла! Виж тии, а това писмо какво прави в теб? Защо го пазиш досега?

- Не виждаш ли колко е кратък животът! Качила съм се в колата на Фатих. Написала съм му любовно писмо на 12. Зарежи това!
Ти искаш ли ме или не ме искаш?!

# 445
Nature Boom ФЕМИ* определено ще пиша,само да го подредя смислено,
Джан и Бурак а защо не и Толга с Чачо да не минат границата и прескочат до България..
едните да се свържат с аверите,другите с партньорите..а може и Рая да е някъде тук
на сигурно място..
Joy Joy

Flowers BouquetЕМИ* албанската пиявица явно няма да сподели тайната
на вкусните пържени яйца с които Толга я хвали,затова и без нея открих,че  в
албанската кухня,слагали ванилия в яйцата..което ме накара да мисля ,че пиявицата вместо ванилия
сипва валериян и затова Толга се държи с нея, като.. разгонен котарак!!
Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 446
Ето ви Джан самостоятелен, може да ви е от полза за сценария, като излезе от затвора, да е вече с къса коса... Joy

Sunglasses Smiling Imp

# 447
Грозде ,добра идея ,като излезе от пандиза ще е като нов прероден и Рая още повече ще се влюби.
Дали да не покзваме снимки на Йозгето или като сме почнали с Деметката да я оставим .
Хайде мила фъргай се и ти в сценария ,имаш чувство за хумор и страхотни сцени ще напишеш .

Грозде  обади се  на рибаря или само на Джан звъниш Joyполудяхме ,не се събужда от карантинния зимен сън.
Шаманката доволна  че е само за нея и не го дели с никой .
С кво го спечели тази е загадка .
Сигурно и тя му е врътнала пържени яйца по технологията на албанката и е сипала шаманска отвара ,той и без валериан си е разгонен ,:joy:Joy като я допре до стената и онази пада долУ Stuck Out Tongue Closed Eyes
Зелен фасул може и да се е научила  да готви ,Ча е показал рецептата. Без майтап в карантината са имали време .
Любовта на мъжа минава през стомаха .

Последна редакция: чт, 04 юни 2020, 15:43 от femmi2

# 448
Скрит текст:
Nature Boom ФЕМИ* определено ще пиша,само да го подредя смислено,
Джан и Бурак а защо не и Толга с Чачо да не минат границата и прескочат до България..
едните да се свържат с аверите,другите с партньорите..а може и Рая да е някъде тук
на сигурно място..
Joy Joy

Flowers BouquetЕМИ* албанската пиявица явно няма да сподели тайната
на вкусните пържени яйца с които Толга я хвали,затова и без нея открих,че  в
албанската кухня,слагали ванилия в яйцата..което ме накара да мисля ,че пиявицата вместо ванилия
сипва валериян и затова Толга се държи с нея, като.. разгонен котарак!!
Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

Софи, обожавам чувството ти за хумор! С валериана направо удари в десятката. Joy
Разгадахме най-после тайната на албанската пиявица. Само да не прекали, че разгоненият котарак може да се втурне и към чуждото.
     Тогава ще й трябва повече лед за челото и като бодигард ще стърчи по всички сетове. Stuck Out Tongue Winking Eye
     Хубавец мамин!

Ето ви Джан самостоятелен, може да ви е от полза за сценария, като излезе от затвора, да е вече с къса коса... Joy

Sunglasses Smiling Imp
   grozdence, благодаря ти! Нашата героиня Рая много ще се зарадва като види този променен секси мачо - ще се влюби още по-силно в него. Kissing Heart А аз наистина се запалих около новия проект на Джан, визията му ме провокира и очакванията ми са големи. Харесах си Джан в "Ранобудната птичка", но сега още повече ме привлича, а и Йозге в "Сезонът на черешите" беше невероятна. Ще има "луда" химия между двамата главни герои, предчувствам го.

Феми, извинявай, сега видях, че си писала преди мен!

Последна редакция: чт, 04 юни 2020, 15:44 от Emiliya

# 449
Феми Еми не съм в течение на сценария.. Разбрах, че "моя" е в затвора, когато писахте за Баръш. дали да не го вкарате като адвокат... Та тогава ми стана жал, че е в затвора... кой знае от кога го държите там Joy  
Да излиза вече, иншаллах какъв звяр е станал зад решетките, ще му спретна някакви сцени на думи..табики Joy
Ако сценария позволява.. можем малко да разкрепостим образа му Joy и излизайки от затвора, да го пуснем и на Деметка и на Йозгето Joy Я го вижте какъв мъж е... не е за една жена! Олмаз! Joy
Сериозните връзки да ги играят вашите хубавци, те и без туй имат опит....
Особено Чачо (дразня Феми) Joy Дай му на него да се крие под юргана с оная Църна циганка Joy Малее месеци го няма... добре че е цигането да качва снимки..да намеква че е жив...
Само за Джан и за Чачо мога да се включвам, Бурак ми е страшно красив, ама откакто се ожени не ми е на сърце вече Joy Не ме влекат татковци Grinning Кавънч го уважавам страшно много като актьор, ама визуално не ме привлича (може би защото е рус)
Толга съм го гледала само в "Сега и завинаги" забравила съм го, но е красавец спор няма : ))

Еми само сценаристката да не пише сценарий за детската градина.. а да остави Джан да си играе ролята на грешник малко по- така разчупено и със заряд.. Nature Fire Nature Zap Joy

Последна редакция: чт, 04 юни 2020, 16:35 от grozdence.

Общи условия

Активация на акаунт