радвам се, че отново си сред нас. Хайде, хвърляй се надълбоко - имаме да пишем сценарий, пък и искам да видя Мариса как ще брани Чачо от Айшето.
Искам тръпка и женска интрига, може и до скубане на коси да стигнем! 

не се притеснявай, снимката, която сподели имаше страхотен ефект - разпали ми въображението и съм още по-нетърпелива да видя "Мистър Грешен" как изглежда, а Йозге си е сладурана всякак.
героинята на Илайда Алишан - Неслихан отдавна не е влюбена във Фърат. Новата й любов сега е Керем. 

Харесва ми Чачо но много харесвам и Толга,

аз тайно се надявам, че в новия филм или сериал ще видим страстния Толга и ще станем свидетели на еротични сцени. Това, че е семеен хич няма да му попречи да покаже и тези умения, стига и партньорката да е освободена от предразсъдъци и притеснения. Но както казва Феми това може да стане само в чужда продукция, че турците са големи "моралисти", при тях жените забременяват от въздуха, а бебетата щъркелът ги носи. 

А луксозният апартамент и басейнът допълнително вихрят въображението ми. Като прибавим и черешката Йозге ... ще се получи страхотен тандем. Ще гледам сериала с удоволствие! 

Препоръчани теми