🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 27

• 15 025
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Той Йозко има опит с Езги да я носи пияна, не го мисли.. да направи коктейлната магия, да се позабавлява с нас в бара, а после и на басейн може да отидем, среднощно къпане в на Йози басейна хахаха 😀🍹🍹
Той май ще има повече от 1 спортни коли, може да даде една и на Чачи, на мен един кораб вкъщи ми стига сякаш 😀😇

# 676
Ох ,само кораб ни липсваше ,нашите мъже  ша ни изфърлат тогава барабар с турците Joy
Майтап да става .
Чачи обича коктейли ,барове ама това е преди ,ся с шаманката стана домошар ,не му видиш очите.

# 677
Моя сега се връща от кораба, още не знае за турците хахаха 😀😀
Феми, взимаме Чачи и отиваме при Джани в бара да ни завърти по един коктейл, да я оставя тая шаманка 😀

# 678

Феми, взимаме Чачи и отиваме при Джани в бара да ни завърти по един коктейл, да я оставя тая шаманка 😀
    Феми, Магия, внимавайте с Йози, Joy че Езгито много напориста, я как се нахвърли на бившия и приятелката му. То май и шаманката не е лесна! Joy

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 22:16 от Emiliya

# 679
Ммм ,баровски гифки Heart Eyes
Сериала ще има романтика близост,целувки може и нещо по така.
Вирус ,не вирус действат си хората.
В Шампион едва ли ще има романтика по сценарий и да има Толга много се е шашнал от короната пази жена и дете и може да откаже романтична сцена с целувки.Rolling Eyes
Всеки спазва мерки ,дезинфекця, където снимат.

Така ще браним Чачи ,като на гифката:joy:
Шаманката е бойна няма лесно да го пусне.
Ще ме изкефи рибаря да и скубне перушината и тегли Сектира и събуди от заблудата.

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 01:30 от femmi2

# 680

Тези двамата '' Пу за мене'', останалите за вас

Магия, добре дошла!

# 681
Цецеее и ти ли хлътна по Джааан
Чачо всяка го иска и на опашка се редим:joy:.
С кастинга има време ,Софиии на полева шатра нема да ни подпира ,щото в историческото нема да има любов.
Кадъната ще е колкото и да има жена в дизито.
МГ ще е модерно дизи. По принцип Сем ги е напънал и си плащат глоби дори за страстна целувк,щото децата ги носат щъркелите. Така обясняват на малките деца.

Емиии ,покрай калабалъка видя ли капитана и Гизем ?  Специално за теб сложих снимката ,нали Толга играе с нея сега.Червените шорти този път не те разсеяха . Как смогваш за темата се грижиш и курсова работа пишеш.

# 682

Аааа, Цеце, не така! Joy Този левент не си го давам! Stuck Out Tongue Winking Eye Маминият сладур е само за мама. Ще го вардя с нокти и зъби от всички нахъсани мацки. Kissing Heart

В Шампион едва ли ще има романтика по сценарий и да има Толга много се е шашнал от короната пази жена и дете и може да откаже романтична сцена с целувки.
Всеки спазва мерки ,дезинфекция където снимат.
    Феми, за каква романтика можем да говорим в "Шампион"?! Аз настръхвам само като видя докторката да се приближава до Фърат, изобщо не искам да гледам романтични сцени между Фърат и Суна - не им се получава, няма привличане. Суна е като порцеланова статуя - скучна и безизразна.
    С Елиф можеше да се получи интересно партньорство, там има химия. Толга и Гизем стоят добре един до друг на екран. И ако сценаристите са спретнали нещо "по-така" между Шампиона и Елиф, Толга хич няма да се замисли за короната, а ще награби девойката на секундата. Stuck Out Tongue Winking Eye Маминият не се колебае в такива моменти, а и не го интересува мнението на албанската пиявица. Трябва му само романтична сцена.

Видях снимката на капитана и Гизем. Изненадана съм, че тя е участвала и във филм.
    Феми, приключих с курсовите работи. Сега съм отдадена само на темата и ... красавците!

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 23:36 от Emiliya

# 683
Феми, Джан го харесах още когато Еми го качи с дългата коса. Само не бях го казвала. Сериал с него не съм гледала. Чрез вас се запознавам с нови актьори и понякога харесвам някой. Само Толга си е мое откритие.

А Чачо ти го оставям, съжалявам, но на мен не ми харесва, просто не е мой тип.

Аааа, Цеце, не така! Joy Този левент не си го давам! Stuck Out Tongue Winking Eye Маминият сладур е само за мама. Ще го вардя с нокти и зъби от всички нахъсани мацки. Kissing Heart

Еми, няма проблем, ще се разберем. На четните дни за теб, на нечетните за мен.

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 23:40 от cvetansk

# 684
Цеце ,нема се сърдим ,като не е твой тип.
По добре за фенките Joy Гадното в него е потайността му. На какво разчита на вярната обич на многобройните почиатели се чудим:rolling_eyes:
Джан го знам отдавна ,напоследък ми прави впечатление и започнах да пиша за него.
Добре прави Джан нема шаманки около него и си джитка ,купони.

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 00:48 от femmi2

# 685
Ааа покрай Джан има една Демет Йоздемир, за която съм сигурна, че му е дълбоко в сърцето някъде скрита. 😀😀

# 686

Цеце, ние всички май открихме Толга едновременно - в "Сега и завинаги"!  От всичките му герои единствено Ийт Козан блести. За мен това е най-запомнящата се роля. А заедно с Амине направиха изумителна екранна двойка - невероятна химия, страхотно излъчване, чар и сексапил.

Ааа покрай Джан има една Демет Йоздемир, за която съм сигурна, че му е дълбоко в сърцето някъде скрита. 😀😀
     Магия, конкуренцията нас не ни плаши. Ще се преборим и с Демет ако трябва, но Джан не си го даваме.

# 687
Емии , за теб ако ти се отвори клипа за гифки
https://www.youtube.com/watch?v=ZGErpBYAmsg&feature=emb_err_woyt

я къртечница извади
Софии , нерде си,хайде червените шорти те очакват  .

Емии ще гледаш ли филма на Хазал? Живот и здраве да  го заснеме.

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 00:35 от femmi2

# 688

Феми, много ми хареса видеото и песента към него. С удоволствие утре ще направя гифки. За филма на Хазал нищо не зная. Ще видим - да го заснеме и пусне, пък после ще коментираме. Хазал е невероятно упорита и отдадена на работата си. Колко бързо след раждането се връща обратно на снимачната площадка. Браво на нея!

# 689
Здравейте!

"Човекът, който никога не променя мнението си, е като стояща вода и размножава влечугите на ума."
Уилям Блейк

Общи условия

Активация на акаунт