КГБ = Клуб на Готините Баби - 201.

• 59 016
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Честит рожден ден на момчето на Борянчица!
Да е здрав и щастлив!Да му се сбъдват мечтите !

Наздраве!

Айша - една щастлива баба!😍
Ще свикне Мрънчи с хората около него  .

Фло, гори тилилейски,ама хладниии☺

Клечице,радвам ти се ,че си щастлива!😍

Яне, надявам се вече да си гушнала Анжелка!Сигурно е една красива млада госпожица вече!

Яжке, домашния любимец вече да не е съборил огражденията?☺😊
Окопават се лятно време.Търсят хладинка животинките.

Хули, всичко ще е наред!😍

Роска, как е в Несебър?Няма да те мислим.😊 Приятно изкарване!

Борянчице, остай ги тревите.Не можем да ги преборим.
Наесен ще я мислим.
Вдигнах и аз ръце.

Айша,имаме тученица с диаметър почти метър😁😁
Винаги се сещам за тебе като я скубя или копая.

Днес прах един килим огромен.
Чудя се на ума си,що ми е трябвало да го купувам такъв.🤔😉
Сготвих.
Онзи ден от пазара си купих зелен фасул,но жълт 😊,тъничъък.Точно какъвто харесвам.
И го забравих с торбата  в хлодилника.Сега го измих,ще го поорежа и в торбички във фризера.

Е, написах фермана.
На всички приятен и спокоен ден!

И мехунките -физалис трябва да обера,че побеляват.
Красотички.Много им се радвам.
А прибрани в къщи издържат до 2 години  почти без да си променят цвета.

Последна редакция: вт, 04 авг 2020, 13:29 от Gabkata

# 676

Скромна  виртуална почерпка от мен!
Жив и здрав да е  синът ми, не знам какво щях да правя без него, добър човек е , това е сигурно, грижовен, щедър повече съм другите, отколкото към себе си, малко трябва още да  е пълен животът му, но това е  от Бог.

# 677
  • Кубрат/ Пишурка
Честит рожден ден на хубавото момче на Борянка! Да е здрав и късметлия и да доведе една хубава снахичка!
Моята внучка от снощи е във Варна. Кога ще я видя не знам. Дано поне я видя!

# 678
  • София
Боряна, да ти е здрав и успешен рожденика!

Яне, хващай влака и отивай във Варна. Броени дни свършват бързо. Докато си види приятелите и се наплажува времето ще свърши. Тъкмо и ти ще видиш морето.

# 679
Борянка,честит рожден ден на сина ти !
Да му се сбъдват мечтите и скоро да ти доведе снахичка.
С моя дядо си дадохме почивка и вчера и днес само двамата бяхме на релакс  .....аз като не видяло ( нали все на басейн ходя с деца) толкова плувах, че сега имам мускулна треска, пих упсарин.
Янче, и Римар ти е казала, ходи и си виж детето. Ти я отгледа и трябва вече да си я нагушкала.
Габче, тия камбанки приличат на китайски фенери.
Роска, приятен релакс. Засега на нас за Гърция ни се разминава и започнахме да се оглеждаме за нашето море.
Танитка, разсмя ме с гоненето на котките.
Фло, прикрепи в обявата за размяна и ММ работар.....ама не искам и мързелив.Само го дарявям.
  Майка ( свекървата) всяка година правеше вишновка в три литрови буркани и даваше на децата. Тази година исках да продължа традицията и да им направя вишновка и досега не успях да купя вишни и ще трябва да се четя и набера от нашата.
Айша, и ти си щастливо бабче, радвайте се и се гушкайте с внучето.
Лека и спокойна вечер!

.

# 680
  • София
Борянка, да ти е жив и здрав рожденника!
Да се разбирате, да сте все така задружни и по-често да сте заедно.
Янке, аз също на твое място бих отпрашила за Варна. Предполагам, че все  имаш някоя приятелка за преспиване при нея.
Мрънчи набляга на гушкането с дядо Пламен. Много се разбират по мъжки. Е, ние с мамка му също намазваме  ако дядо липсва.

# 681
  • тук, на мястото си
Боряна, честит рожден ден на момчето ти!
Желая му здраве, щастие и успех в живота!

# 682
  • Кубрат/ Пишурка
Ей, все е било затишие, ама цял ден никой да не пише... Та реших поне аз да се обадя.
За Анжела - ще почакам до края на седмицата. Днес получих само едно Здр Grinning Може утре повече да е... Въпросът е там, че тя трябва да си вземе някои неща от тук. Пък и тука я чакат приятелките. Ще видим!

# 683
Първо да благодаря за поздравите към мен и сина ми.Обикновено не споменавам празниците ни, но случаят е особен.
Яне, да ти кажа, полека става отдалечаване на младите.Колкото да ни е мъчно си имат свой живот. Хубаво да отидеш, но в тази жега не е много за път , ще си дойде.Няма да ти е достатъчно колкото да стои.Ще литне с приятелки, ще се забавлява и баба е между другото.Живот.
Все пак си отдавна, общуваш, имаш хора си ,занимавки.
Моето  е друго-не търпя двама на едно място ,камо ли тълпа  и шум, полудявам направо, пък после си патя.Вчера в леглото бях, сигурно ми се събират 20 часа сън, унес направо, пропадане някакво ,днес някак по-леко и мърдах.Явно и жегите допринасят.
Синът заминава на море някъде и ме пробва да отида.Смята един ден на плажа да ми дойде много само като мисъл ,но моята мисъл е по сложна-само да пътувам ме втриса, невъзможно е вече ,до Плевен на 26 км ми е зор с кола , с него , да не говоря за автобус дето станаха 3-4 на ден от на всеки час от 6 до 20 часа.В двете посоки.Сега са 2 сутрин, един по пладне и два вечер-за работещи, учащи се няма.Настръхвам при мисълта да отида и да чакам часове, трябва да легна някъде.
Ка щяло  и деца да гледам, ма кой ти вярва къде се намираш в скалата на нормалност.

Айша, малко да порасне  младежът и  ще ти го харизват лятото мисля.Сега си трай, мама е на първо място.
Лека нощ на всички ,че пак ми се спи.

# 684
  • София
Ето ме и мен.
ЯНЕ, споко. Който иска да пише. Места за изява - бол. Кеф ти КГБ затворена група. Снимки щяхме да качваме там, та да не ни гледа цял свят. То пък като се засилил светът нас да ни гледа. Wink А и снимки отдавна не съм виждала там. Кеф ти Вайбър група. Там са се сдружили бабите, които предпочитат да си чуруликат, вместо да пишат. Няма лошо. Simple Smile Пръстчетата им били като дебели кебапчета, та трудно нацелвали буквите на телефонната клавиатура. Сигурно е така. Кеф ти тема 201 - писателките в темата не са много, но затова пък са й верни. Виж, читателките са повече. Лично аз имам време само за "кораба майка". Кой беше нарекъл така нашата тема??? Май беше ЯЖКА.
ЯНЧЕ, мисля, че е по-добре да си изчакаш чавето у дома. Все пак с тоя коронавирус да се надигнеш и да пътуваш... Знам ли? Направи го както сърцето ти те учи. Hug
БОРЯНЧИЦЕ, стой си у дома на сенчица, поработвай, почивай си. Тия дни си мислех, че вече не ми се ходи към морето. Планината достатъчно ме зарежда. А дали не остарявам??? Как мислите?
Не съм ви се "похвалила", но от месец и нещо започнаха да ме наболяват колената. Отначало лекичко, после повече. Реших, че ще ми мине от самосебе си. Да ама не. Мазах се с разни мазила, но ефектът не беше кой знае какъв. Започнах да се налагам със зелев лист и ракия. Гаджето жертва за мен една сунгурларска. Шегуваше се, че май ефектът ще е по-добър, ако си направя зелева салата и ударя 100 грама скоросмъртница. Вътрешно да повлияя болката, която малко от малко понамаля, но не изчезна съвсем. При последното ходене на село, много активна бях ( събрах няколко големи торби дрехи за контейнерите на БЧК) Болката се усили, даже не можех да шофирам. Днес ходих при ЛЛ, направиха ми снимка, видя ме и ортопеда, който ми е познат от 100 години. Начални възрастови изменения. Изписа ми една торба илачи за пиене и мазане. На есен ще направя и физиотерапия. Обещава ми, че пак ще тичам и ще скачам като младо яре. Абе май по-скоро като дърта коза. Wink
Е, това е при мен.
На вас, красавици, желая спокойна и лека нощ. Hug

# 685
Забравих да ви кажа, че сина ми купил нов мобилен.Казах, че не ми трябва , но не хвана дикиш.Кат не разбира, батерията на стария  не става, от едно звънене пада.Ама кат не мога с този нов, стария има опция за апарат,  не че много го чувам, но повече от всеки друг дето пробвах ,та само батерия сложи от новия на стария, да съм имала като пътувам, де пътувам - аз не знам та той.Но в болница, пък може до София да прескоча един ден кат се захлади или се почувствам добре ,знам ли ,да имам връзка , дето не и треперя че свършва поне с смс-и.Като меводи по града по някой повод да се свържем де се чакаме, трябва си.
Вместо аз да му подаря нещо за рожден ден, той ми подари...
А  и снощи ме вдигна да видя нещо интересно-таралежово бебе дошло, днес си отишло.Всичко си има, муцунка ,крачета и бодлички, още мекички са,но боцкат вече.

# 686
Еее, т'ва не е истина просто ....
Писах, излях си душичката, обяснявах ви се в любов ... и нищо .

Само ще кажа - пазете, грижете се и за себе си.
Корабът - майка е закотвен, място има за всеки .
Прегръщам ви, усмихнете ми се в отговор и нека денят ни започне с усмивка.
Поздрави!

# 687
  • София
Здравейте. Аз съм на село при внуците. Почваме преговор  за училище.Борянка да ти е живо и здраво дететои ти да си до него.Айша мама се търси най много и нашата Миша предпочи.та да е с майка си. Фло иди в Банкя за колената.Янче скоро да дойде при теб внучката.Аз съм настинала със силна хрема,та не се видях с приятелки.Днес съм много по добре. Ставам да правя бухички за децата,докато спят.Пиша от телефона и бързам та грешки бол.

# 688
Въпрос-
Имам завещани  маргаритки, преди месец са цъфтяли с едри красиви цветове, могат ли да се разсаждат със семена и искате ли да ви събера?

П.п. големи са ми снимките и не мога да прикача

Стана.

Последна редакция: чт, 06 авг 2020, 09:16 от Важна клечка

# 689
Привет девойки, не съм влизала и чела от милион години, сега търсейки нещо при чичко Гугъл, даже не обърнах внимание че един  от отговорите е при мамата. Та натиснах в темата. Съжалявам , че не съм в течение на нищо, не съм чела дори и постовете, които са над  мен. У нас тече страхотен ремонт. Къртят се стени, разбива се под, където не се работи ,прилича на катунарският лагер изобщо не е за описване. Вече всичките ми надежди че ще видя тази година Бг се стопиха, но нейсе само всички да сме живи и здрави. Ако на някоя от вас случайно и домъчнее или се сети за мен, винаги съм във фейса, казвала съм ви многократно и причината. Малко по малко , бавно но славно все пак успявам, творбите вече се радват на по голяма популярност, което ме радва, защото усилията ми не отиват напразно.
Засега ви пожелавам хубави и спокойни дни, още веднъж, не съм реагирала на ничий пост, защото нищо не съм чела.
Целувки❤

Общи условия

Активация на акаунт