Няма радост по-голяма, от това да бъдеш ФЕВРУАРСКА мама!

• 15 501
  • 295
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте мами,
аз съм от бъдещите мартенски мами, но ви следя и вас.Иска ми се да ви попитам нещо, като вече минали първите 3 месеца.Така като ви чета всички, си мисля, че не е нормално да нямам никакви бременни симптоми-гадене, усещане на миризми, нищо.Аз съм в 11 г.с.Вече си мисля дали всичко е наред, а следващия преглед е чак след 2 седмици.Вие всички ли сте чувствали неразположение и имам ли основание да се притеснявам според вас?И кога си направихте първите изследвания?
Желая ви много радост и приятно бременеене Grinning

# 61
Здравей,
аз всъщност имах много малко симптоми също- чисто физически, не съм повръщала, имах само неприятен вкус в устата понякога- сутрин.
При мен бяха емоционални симптомите- бях страшно нервна и кисела, сега като че ли се пооправих но не много хи- хи.
Не се притеснявай за тези неща, а се радвай. Май е нормално, като не видим бебоците, че са добре и се чудим- бременни ли сме или си въобразяваме. Аз за 2 седмици на морето- започнах да откачам.
Спокойно си бременей и си мисли за хубави неща.

# 62
  • София
Здравейте мами,
аз съм от бъдещите мартенски мами, но ви следя и вас.Иска ми се да ви попитам нещо, като вече минали първите 3 месеца.Така като ви чета всички, си мисля, че не е нормално да нямам никакви бременни симптоми-гадене, усещане на миризми, нищо.Аз съм в 11 г.с.Вече си мисля дали всичко е наред, а следващия преглед е чак след 2 седмици.Вие всички ли сте чувствали неразположение и имам ли основание да се притеснявам според вас?И кога си направихте първите изследвания?
Желая ви много радост и приятно бременеене Grinning

Хехе ами радвай се деее Grinning  това не е повод за притеснение ....споко и аз бях така при първата си бременност, имах само за кратко главоболие. Но виж от 4м. като ме почнаха едни киселини...та до края. Така че радвай се, малко са с толкова лека бременност Hug

Момичета върнах се  Laughing на морето беше страхотно  newsm44  и днес съм пак на работа..... smile3511 ужас вече ме боли главата ooooh!
Честит празник на патерици на всички рожденички и именички   bouquet

# 63
  • София
Здравей, то симптомите при всеки са индивидуални. Явно си от щастливките, които са с лека бременност.
А относно изследванията - след като избере6 кои да ти наблудажа бременността той ще ти каже кога да ги направиш.

# 64
Привет и от една нова бадеща мама  Grinning, която очаква Февруарско бебе..и то не на коя дата ами два дена след рождениа ми ден  Joy. Аз бях на преглед миналия Понеделник и за сега всичко е ок. Нямам търпение да започна да усещам бебчо как рита, както и да разбера пола. Следващия преглед е на 12 Септември и дано тогава да го видят. Аз си имам едно такова вътрешно усещане че ще е момиче пък да видим. Радвам се много че има такъв форум и се надявам да намеря много сродни души тук.

# 65
И аз на патерици да честитя на всички.......Леле как ми се пие джин с тоник и много  лимон  Grinning Ама  нали...... Mr. Green

Я кажете  в  четвъртият месец драйфа  ли  ви  се  още......ужас  Confused
Е  има  и  нещо  хубаво - 6  кг  съм  долу...... Twisted Evil

# 66
Привет и от мене!Незнам какво става с мене уж ми беше поотминало гаденето и повръщането,но от снощи пак ми се гади ужасно,повърнах няколко пъти и даже от работа си тръгнах днеска,а и една глава ме цепи сякаш съм препила-ужас,чуда се от жегите ли е от какво е?! Колко хубаво ми беше през първата бременост-никакво гадене,никакво повръщане,никакво неразположение,сега май си наваксвам и за двете Grinning

# 67
Здравейте момичета,
На 2 и 3 септември ще има акция на "Движение на българските майки" ......." да спестим едно кафе....да е сухо едно дупе" .....ще събират парички за памперси за децата в домовете на които помагат......който иска може да даде колкото иска ....всяка стотинка е ценна Simple Smile
Ще се събират и учебни помагала за по-големите....

за повече информация :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=121577.0
http://www.pr-bg.com/index.php?option=com_content&task=view& … 580&Itemid=80

# 68
  • София
Привет и от мен! И честити рождени дни на патерица на galastra и wish  Party Time

Голямото боцкане приключи, вече съм си у дома и чакам резултати от контролното изследване. Дано съм се отървала от гадните бактерии. В болницата се запознах с много готини бъдещи мами, за щастие повечето лежаха там за болничен  Simple Smile Нагледах се и на доста гадни неща обаче  Sad
Отвори ми се страхотен апетит, закусвам по 3 пъти и през деня постоянно дъвча нещо, не ми се мисли колко кг. съм качила... но ми става лошо ако не ям.
petygs , не се тревожи, аз също нямах кой знае какви симптоми. Не съм повръщала, понякога ми се гади, през последните 2 седмици по-често  Rolling Eyes Радвай се, че се чувстваш добре  Hug

# 69
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Милена*!!!   newsm51
Пожелавам ти едно newsm32 , на което да се радваш и много, много, много здраве и любов.

# 70
Честит рожден ден Милена*!  Hug
Да си жива и здрава и да се радваш на едно зладко здраво бебенце след няколко месеца!  Hug

# 71
Честит празник, Милена*! Много здраве, щастие, любов и един сладък, послушен бебок!   smile3525

Момичета, нормално ли е от толкова рано да ме боли кръста. То не е за първи път, но днес направо не издържам...  Rolling Eyes Вчера ме болеше полекичко в областта на яйчниците, ама по малко и отминава. Но сега е ад - не спира! Много се изкушавам да си измоля един болничен от лекаря. Ама ми е съвестно, че тъкмо се върнах вчера от отпуска, та сега и болничен остава да взема. 

# 72
  • Варна
Благодаря ви момичета за пожеланията, черпя ви с тортичка

,току-що си щракнах две снимки в офиса, но ще ги кача довечера, да видите какъв тумбак съм изпрала  Mr. Green.
Колкото до кръста, и мен ме боли много и постоянно ниско в таза. Вчера четох за болките в кръста, дали е нормално да се засилват, ето един
линк

# 73
  • Благоевград
Здравейте на всички, вчера се регистрирах, ама чак днес ми изпратиха код.Чакаме нашия бебок началото на февруари- при мен определянето на термина е малко по-трудно, защото по принцип цикълът ми  е по-дълъг и нередовен.вчера бях на лекар и ми изписа витамини на HIPP- много са приятни - на сироп са и  са хубави.Засега това е от мен момичета.Надявам се да имам време да пиша и си споделяме.Пишете с какво се мажете против стрии. Simple Smile

# 74
Честит празник,Милена*! Вси4ко най-хубаво ти пожелавам! И весел празник!  newsm59  Gift  party023  bigdance2

Общи условия

Активация на акаунт