Няма радост по-голяма, от това да бъдеш ФЕВРУАРСКА мама!

• 15 511
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на всички на патерица, пожелавам ви да имате мнооогоо гооолими мечти и всичките да се изпълнят.

Fruclichka, толкова се радвам да те видя отново, много се бях притеснила за теб какво стана и къде изчезна, сега вече съм доволна, че си отново сред нас.

kiselina, добре дошла, много е хубаво, че си пак у дома, опитай някак да забравиш лошото, което си видяла, пък и после ще бъдеш само за някакви си 3-4 дни, след като издържа геройски толкова време ще ти е по-лесно при раждането.

Аз след обяд съм на преглед стискайте палци.

# 76
Честит Празник на Миленка и от мен! Желая ти много здраве, спокойствие и усмивки! Много радост и хубави емоции и здравичко бебче. А тортата е мнооого вкусна, ще взема още едно парче Simple Smile))
Но Шпа не помага ли и при болките в кръста? Мен не ме боли кръста, но ме притеснява корема. Вчера бях на ехограф- всичко е наред с бебчи, но имам усещането че някой надува балон в корема ми. Имах болки от лявата страна, незнам дали не е свързано с червата по някакъв начин и ходенето до...
Пих Но Шпа и се пооправих за работа, но усещането за подуване го има. Кажете вие изпитвате ли такова? На мен също ми е съвестно да си взема болничен, но от др.страна бебчи е най-важен, така, че ако опра до там-няма да се замислям.

# 77
Здравейте ! Бях на преглед и ми казаха , че плацентата била много високо , до шийката на маткаталлллллИ живот и здраве , но трябвало да е секцио  Shockedл И можело да прокървя без болка и......абе скофти ми се. Анемична съм била- дъвча и таблити желязо..... Sick
Бебо е добре  Grinning мърдаше постоянно  , гадинката  Sunglasses
Пак ми  източиха  кръвчица.....
Утре  съм на БХС. Имате ли  идея за колко време излизат резултатите , че  ще  лудна?

Стискам ти  палци  .......няколко  чифта , и  бебо  стиска ,  bzepic  Heart Eyesл Да докладваш за прегледа. Ох , скъсах се  да  пътувам . И  до  седмица  трябва да  замина за  Копенхаген , и резултати , чудеса........ пълна  каша  ми е. Благодаря  за загрижеността Embarassed  bouquet Heart Eyes

Честито  на  всички  празнуващи  и  да почерпят  Twisted Evil

# 78
  • София
Fruclichka   аз вчера също бях на БХС и ми казаха резултатите след 1 седмица.

# 79

Благодаря ти! А по телефона или лично ? Аз ще преритам 1 седмица.....Все  амиоцентези  и генетични  аномалии са ми  в  главата.... Tired

# 80
  • София

Благодаря ти! А по телефона или лично ? Аз ще преритам 1 седмица.....Все  амиоцентези  и генетични  аномалии са ми  в  главата.... Tired

Ами на мен ми казаха че може и по телефона. Не се притеснявай, всичко ще е наред. На прегледа гледаха бебето и казаха че всичко е наред - гледат се костите на показалеца. Ако имало някакви аномалии там не се развивала първата фаланка или нещо такова. Също така броиха прешлените, гледаха за кисти в мозъка, сърцето... много подробно го разгледаха - нямало нищо видимо.  Въпрки това си направих БХС и ми казаха ако искам за по-подробно и повече информация да се запиша за Томова и тя да го прегледа.  Ох, много дълго нещо стана...

# 81
Честит рожден ден на Милена* и от нас.
Всичко най - хубаво ти пожелавам.Само усмивки
 nbirthday

# 82
Ох, на мен май ми казаха за резултатите- 2 седмици- вчера и аз бях за БХС в Шейново. А може и по тел.Те взимат координати и звънят, но май не на всеки се обаждат. И на мен ми е притеснено, но се опитвам да не мисля за това.
Хайде по едно и от мен- току що ми съобщиха, че съм станала вуйна или леля, няма значение- моят 1-ви братовчед са го дарили с малката Моника.

# 83

Ами на мен ми казаха че може и по телефона. Не се притеснявай, всичко ще е наред. На прегледа гледаха бебето и казаха че всичко е наред - гледат се костите на показалеца. Ако имало някакви аномалии там не се развивала първата фаланка или нещо такова. Също така броиха прешлените, гледаха за кисти в мозъка, сърцето... много подробно го разгледаха - нямало нищо видимо.  Въпрки това си направих БХС и ми казаха ако искам за по-подробно и повече информация да се запиша за Томова и тя да го прегледа.  Ох, много дълго нещо стана...

Благодаря  ти  за  изчерпателното инфо Хрисче  bouquet
Последно  въпросване- каква беше  цената?

# 84
  • София

Благодаря  ти  за  изчерпателното инфо Хрисче  bouquet
Последно  въпросване- каква беше  цената?

30 лв.

# 85
# 86
На мен не са ми искали парички от Шейново за БХС. ДОктора гледа на ехографа, каза че всичко е ОК, но никой не ми е казвал такива подробности- на какво се обръща внимание. Дано всичко да е наред. Стискам палци и на всички ви!

# 87
  • София
Честит рожден ден Милена*!!! newsm51 newsm59  GiftПожелаваме ти много красиви емоции в очакване на малкия човек!

# 88
  • София
Здравейте!Върнах се от морето....Страхотна почивка 10 дни на морския бряг без прилошаване и гадене...Ще следя темичката си интерес...Нямам търпение да отида на 4D ехограф,за да видя дали всичко е наред:)Нали не боли Laughing

# 89

Общи условия

Активация на акаунт