Няма радост по-голяма, от това да бъдеш ФЕВРУАРСКА мама!

• 15 555
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
Привет, момичета Simple Smile
Върнах се от отпуска.
Много ми липсвахте през тези 2 седмици, но бях си решила- никакви компютри през почивката Simple Smile)))))) ..
Бързам да кажа колко се радвам за wish Simple Smile. 29.10 е рожденната ми дата и естествено е много специлана за мен .
wish, пожелвам ти тя да е началото на едно страхотно пътешествие Simple Smile   bouquet

Искам да кажа и добре дошли на всички февруарски мами, които са се включили докато ме нямаше Simple Smile...
 Като ми остане малко време ще сложа малко снимки от морето в албумчето.

И аз да си кажа - май и аз започнах да усещам бебчето ми от вчера ....  Grinning Grinning Grinning Grinning

Все още имам съмнения дали наистина е то, но вече съм почти сигурна. Мислех ,че е рано, но сега като ви чета разбирам ,че не е Simple Smile . При мен не е бълбукане ,а по-скооро нещо като еднократни импулси, все едно се пука мехурче, или нещо такова, пфу толкова е трудно да се опише , но е адски приятно...
Бях на лекар на 25.08.06. Не можахме да видим пол - бяхме си кръстосали крачетата Simple Smile))). Но за това пък всичко е наред Simple Smile.. Растем и шаваме Simple Smile ...
Още един път радвам се, че съм отново тук   Hug

# 136
sier, от време на време и аз имам леко придърпване, дори днес преди малко започнах да усещам не точно болка, но неразположение като при цикъл. Малко съм на тръни, да не капне нещо, но пих Но Шпа и няма да се шашкам. Не се шашкай и ти, но ако много те притеснява- иди на лекар или му се обади- най- важното е да си спокойна.
Radostche , добре дошла, съчуствам ти за след отпуската, там си беше по- хубаво нали?
Къде гледахте бебо, че е могло да се види толкоз рано пола?

# 137
Това с болките ниско долу и придърпването май всички го имаме. Скоро говорих за това с една позната и тя ми каза: "Ама ти не си мисли, че след като в теб расте нов живот, развива се нов човек, органите ти се разместват и променят, не мисли, че всичко това ще се случи без да го усетиш! Радвай се че чувстваш нещо! Чудото става!" Simple Smile
Успокояващо е! Simple Smile
И мен ме наболява като се въртя в леглото, но са кратки и остри или малко по-продължителни и по тъпи! Simple Smile
Мисля че не е нужно да се притесняваме за това! Simple Smile

# 138
И мен този следобед нещо ме заболя ниско долу но се успокоявам че утре съм на лекар и се надявам тогава ще видя, че всичко с бебо е ок. Иначе ние отскочихме уикенда до Еленския балкан на разходка. Беше приятно, но не така хладно както е на Боровец. Сложих нова снимка в албума, съвсем актуална е и даже коремцхето вече си личи.

# 139
  • София
vmania4ena, изтрий си кутията за олични съобщения, препълнена е и не мога да ти изпратя.

# 140
  • Стара Загора
Благодаря ви момичета за успокоението, явно ще имаме и още и още неразположения, но най -важното е бебо да е добре.po-pi питай док утре нормални ли са такива придърпвания ниско долу. Sad

# 141
А аз момичета, съм с тези болки и предърпвания на моменти, от самото начало  и до ден днешен съм на нош-па! Като сам легнала по гръб имам болки,но като съм обърната на ляво или на дясно ми е по-добре! Често ме боли и там където се намират яйчниците,но  като питах док,той каза ,че не ме болят те ,а растяла матката! И с това се успокоявам! Simple Smile И вие си казвайте ,че може би това е нормално,за да се чувствате по- спокойни!
А някоя от вас пие ли Магнерич или Магнерод?? На мен ми казаха да пия по 3 на ден,но  ми се стуват множко??? Rolling Eyes Затова пия по 1 таблетка на ден!!
А ,и ощте нещто, вчера ми потече нещо от гърдите, дали това е коластра? А при вас има ли я?? Naughty  

# 142
Само едно малко отклонение!
Момичета, доказано е че бременните жени малко или много оглупяват временно!
Аз съм от много оглупяващите!
Рано е още ама докато се усетим ще направим 15 странички, а аз нямам идеи за ново заглавие.
Давайте предложения, а аз ще ги записвам на първа страница! Simple Smile

# 143
rene_rs, аз вече за втори път пия Магнерич. Първия път изпих цяла опаковка за 1 седмица- 3 по 2 таблетки на ден. Сега Йончев от Шейново, след като споделих за леко зацапване ми каза да пия дори 4*2 на ден- мин.седмица, а тази по 3*2 на ден. Мисля, че не са много-това е магнезий. Ако бъркам- да ме поправи някой.

# 144
Добре дошла при нас rene_rs.Хей wish да не би да се чувстваш така от радост заради сватбата и бебчето LaughingМного се радвам за хубавите новини от тебе и с нетърпение ще чакам снимки от сватбата.
Аз също имам болки, но по странно ми е, че от 3-4 седмици сутрин не мога да се изпъна както преди - получавам болки в коремната област когато го правя. Вечер се будя по няколко пъти и един път съм в нулите/дали пък не е заради динята Rolling Eyes/. След обяд винаги си поспивам.
И да се отчета за БХС - 1:2018 ми е риска за Даун и сега се чувствам много по-спокойна.
Много ме изненадахте с тази коластра още от 16-та седмица, пък уж второто тримесечие било най безпроблемно Sick

# 145
Мене пък ме плашите малко, нямам придърпване, нищо ми няма летя по цял ден и съм добре, много рядко ме заболява и като си полегна ми минава. В едно списание за бременни четох, че правилният начин за почивка е настрани и в никакъв случай по гръб.  И като си легна така ми минава. Късметлийка ли съм или нещо не е наред. Иначе ме болят костите горе при хълбоците нали знаете отстрани, това пък доста като лежа, но още успявам да се наместя по корем, това ми харесва най-много.
rene_rs добре дошла много ме развълнува твоята история. Нашата кума беше оплодена  по  същия начин и те имаха такъв проблем. Преди два месеца роди прекрасно момиченце. Пожелавам ти леко раждане и много щастливи мигове с двойното щастие.
Момичета, това не са ли първите близначета при нас? Толкова е хубаво..  Grinning
Radostche, разкажи къде беше на море и как изкара?
Лека нощ момичета и прекрасна седмица ви желая.

# 146
Здравеите и от мен момичета,

аз винаги вечер май се включвам но следя всичко с интерес. Относно придърпването и аз имам от време на време. Понякога е все едно тежест в яичниците както преди да ми дойде или леко като придърпване. Моят доктор също ми обясни че когато нараства матката придърпва връзките с яйчниците и е напълно нормално да има такива усещаниа стига да не е силна болка. Относно зацапването момичета аз бях така от 4г.с. до 10 г.с. Беше почти нон-стоп. Не сам пила нищо освен витамини, почивах повече и за сега да чукам на дърво всичко е ок.  Grinning

# 147
  • София
Добро утро момичета,

Аз се завърнах от една прекрасна мързелива отпуска. Имам още някои друг ден, но ще ги прекарам тук в София.
Колкото до придърпванията - и аз от няколко дни имам такива, но болката не е силна. На преглед съм другия понеделник и нямам търпение да си видя бебчето.
Rene_rs, добре дошла при нас и от мен.

Хубав ден от мен  Simple Smile

# 148
Здравейте мами февруарки Simple SmileИ аз се върнах вчера от отпуск , но още не мога да свикна на работния ритъм. Мен ми придърпва ниско долу като кихна - тогава изпитвам ужасна болка ShockedНо другата седмица съм при доки и ще го питам.

Някоя от вас ходила ли е на триизмерен ехограф? Интересува ме какво се вижда и т.н ? Има ли значение в коя седмица на бременността си? Май са ми малко глупави въпросите Embarassed, но в Добрич има такъв и мисля да си запиша час на платен прием, та затова да питам Simple Smile

# 149
Здравейте и днес.
Добре дошли на завърналите с еот почивка- съчустваме ви, защото е гадно, ама няма как.
bopsi, и аз мисля да отида на платен, но 4-измерен, но мисля да почакам още малко да порасне бебчи.
Искам да споделя с вас нещо- вчера говорих с моята братовчедка, която роди на 22.08. дъщеричката си. Тя била с "вътрешни зърна" на гърдите и е трябвало по време на бременността да ги стимулира за да се показват за да може да кърми нормално. За да им изчезне чуствителността и да не е болезнено кърменето. Казва, че сега не може да кърми, защото много я боли и ще си я спре.Аз я питах какво значи вътрешни зърна и тя обясни, че зърната настръхвали само при допир, настръхване на кожата и т.н. Моите ми изглеждат така...Може да звучи смешно, ама понеже за първи път чувам подобно нещо...споделете ако сте чували вие.

Общи условия

Активация на акаунт