Няма радост по-голяма, от това да бъдеш ФЕВРУАРСКА мама!

• 15 560
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
Wish честито   bouquet подготовката за сватба е страхотно усещане. Като прочетох как си пробвала рокля и си припомних как и аз не толкова отдавна купих моята беше наистина страхотно. Ние утре правим една година - да не повярва човек как минава времето. Grinning Важното е да знаеш че ще си най-красивата булка и не се съмнявай че ще се чувстваш прекрасно на сватбения си ден. А относно бечо и това от кога ще го усещаме ако знаете как нямам търпение и все се ослушвам и най-малкото къркорене на стомаха ми се иска да е то ама на мен ми е рано още маи. Прекрасно е като го виждаш на ехо-то но си мисля че ще е най-прекрасно като го усетя вътре в мен. Laughing

# 121
Марш всички на първа страница да видите какво съм сложила! Simple Smile Благодарение на Пепеляшка! Simple Smile Тя ги изнамери за нас! На мен ми беше мнго интересно и мисля, че е доста полезна инфомация! Вижте последните 3 линкчета!

# 122
Хей,къде се загубихте всички днеска?!
Wish,честито!Подготовката за сватбата е един от най-прекрасните мигове за една жена.Ще видиш ще бъдеш една прекрасна булка,и ще бъдеш добре,а след това събитие колко бързо ще мине времето до появата на бебчо...........два прекрасни мига в рамките на няколко месеца-какво по-хубаво от това?!!!!
Аз днеска се чувствам добре и се захващам да чистя,защото съм си позарязала къщата и вече се изнервям от това.
Wish,Пепеляшка линкчетата са чудесни,смятам че на всички ще свършат добра работа.

# 123
Здравейте, надявам се сте добре съботно. Аз съм лееекичко притеснена- отново имам зацапване- то дори не е червено, а е с кремав към мн.светло кафеникаф цвят. През нощта нещо ме придърпваше, сега не усещам болки. Но взех да си мисля, че като дойдат почивните дни и се почва. Така беше преди 2 седмици в неделя, преди пътуването ни до морето. Като си дойдохме от морето мин. седмица в събота- пак. Днес е събота и отново се появява. А трябваше да отида като се поизчисти, да ми вземат секрет за изследване. Много странно ми се вижда. Иначе съм добре, опитвам се да мисля позитивно. Желая ви хубав съботен ден!

# 124
wish,честито!Подготовката на самата  сватба е много вълнуващо преживяване за една жена,а после и самата сватба.Сега се сещам на моята как се чувствах като принцеса.

И аз добавих една снимка към албума

# 125
  • София
Cvetelinka, аз снощи имах розово петно на ежедневната превръзка, появи се малко след като бях нападнала половинката сексуално  Blush Ей, много се уплаших  Shocked Сутринта веднага се отправихме към един частен кабинет, шийката е затворена и без ранички, плацентата е високо и не е отлепена, бебо подритваше мързеливо  Heart Eyes , а лекарката каза, че такива зацапвания може да се дължат и на пукване на капиляр във влагалището, при полов контакт или при продължително пътуване например. Щом било лекичко, не било притеснително в повчето случаи.
Дадох пари колкото за едни обувки  ooooh!, но си струваше определено.
Отивам да полегна  сега  Wink

# 126
Бремелинки , къде сте??? Къде сте се покрили цял ден? Ни вест , ни кост от вас???? Я бързо докладвайте,как сте? Blush
При мен вси4ко е ок. Май леки4ко ми е порастнал тумбака!!! Hug А малкия само ме дебне да полегна и идва да ми гали корема и да пее песни4ки на беб4ето! Heart Eyes

# 127
Вярно, че малко сте написали, но пък качествено. Толкова романтично около сватбата на  wish, хи ти си една от малкото булки с толкова много поддръжници, които искрено ти се радват и съчувстват  Grinning. На моята сватба някак бяхме решили да ме гримират и фризират сестрите на мъжа ми. Изглеждах ужасно, бях най-грозната булка, която съм виждала, но бях тооолкова щастлива, че изобщо не ми пукаше  Laughing
Cvetelinka, аз съм забелязала, че при мен промените в състоянието ми настъпват в един и същи ден от седмицата, въобразила съм си, че тогава е станало бебчето и затова в този ден се сменя положението понеже идва нов цикъл, в смисъл започва нова седмица. Може и да е смешно, но на мен ми звучи логично, може и при теб да е така. Thinking
Вчера ходихме на рожден ден, дето се бяха насъбрали няколко клюкарки и аз нарочно си сложих много прилепнала рокля, леле какъв тумбак имах, направо онемяха като ме видяха, сега сигурно целия град вече знае.
Приятна вечер ви желая и успешна седмица.

# 128
Здравейте бъдещи мами Simple Smile Аз много се радвам ,че преди два дни се регистрирах във форума и,че сте създали точно тази тема,защото тя може да съпътства и нас  Hug На мен също ми предстои раждане на 13 февруари и ще се радвам да споделяме радости и тревоги заедно с вас!
Установи се че ще си имаме две бебчета и сега се молим  Praynigвсичко да е наред докато те се появят на белия сват,че и след това !  Naughty Дано при всички ни да е така!! Simple Smile

# 129
Рене, в списъка си! Simple Smile Само, че те сложих с термина, който ми беше писала на лични, не с този тук. Добре дошла и много се радвам, че си сред нас и ще имаме две бебчета! Simple Smile Можеш да погледнеш темата на априлските мами, там Aya също очаква близнаци! Разкажи за забременяването си на нас, а мисля че и в Искам бебе! ще им хареса историята ти!
Купих си обувки за сватбата и сега съм намислила да купувам поканите! Simple Smile
Всичко друго е уговорено, а което не е съм ангажирала мой добър приятел DJ, който много ще ми помогне с организацията! Simple Smile
Добре, че е гаденето, че да ме връща на земята от време на време! Доста мънках, че аз май няма да съм булка и май затова толкова се радвате за мен! Simple Smile
Иначе грима и прическата мисля да ги поверя на професионалистки! Фризьорка не съм си избрала, но гримьорката ми е просто невероятна. Прави чудеса с лицата на хората. Печелила е и няколко конкурса! Simple Smile
Имала съм възможност веднъж да ме гримира и после само дето не плаках, когато дойде време да се измия! Simple Smile
Ми това е за сега!
Лека нощ от мен!  Hug

Последна редакция: нд, 27 авг 2006, 23:26 от wish

# 130
rene_rs ,добре дошла при нас! Стискам палци вси4ко да е "по вода" при вас и Февруари да си гушкате 2 сладки пухкави беб4ета! Praynig С нетърпение ще 4акам да про4ета твоята история!  Blush

# 131
Добро утро, кокичета!
Времето навън е доста противно, но напук на него се чуствам добре. Имам си тумбак, усещам "пърхания на пеперуда" и съм щастлива. Прехвърлям ви усмивки.
Зацапването изчезна полека, но интересното е, че няма от какво да се е получило. От както се появи 1-ия път, съм наложила забрана на романтичните изживявания с половинката. Много ме беще страх, но.....след снощи съм в очакване да се спука някое капилярче Simple Smile.
Благодаря ви момичета за подкрепата.
rene_rs, добре дошла и леко бременеене, заедно с нас.
Желая на всички хубаво настроение през цялата седмица.
До скоро!

# 132
Ще ви разкажа тук! Simple Smile
Та значи...... чакахме чудото да стане и при нас година и половина! През януари ми направиха цветна снимка ,чрез която видяха че всичко е наред , и така започнахме със въпросните спермограми на любимия!  Simple SmileОказа се ,че сме със много слаби и много малък брой "човечета" и ни изпратиха в София на инсеминация! Два опита инсеминация ,но на втрори път док. ни каза "Няма смисъл да ви вземаме парите за инсеминации,няма да се получи стях,помослете за ИКСИ!" Прибрахме си се в Русе и  след седмица бяхме решили да наптравим ИКСИ! Вярвахме на доктора! И така началото на мяй бяхме започнали да правим стимулациите и на 28.05 извадиха фоликулите,уплодиха ги ,а на 30.05 ми върнаха 5 ембриончета  Flutter Тук идва ред отново да изкажа благодарностите си на док.Стаменов и на целия му екип, и на Господ, той също явно е бил с нас! На 21-я ден след трансвера вече се виждаха две точици Hug Много се зарадвахме! Незнам с какви думи да ви го обясня ,но вие също сте изпитали това чувство така че знаете Simple Smile Но да не забравя да ви напиша , че от 2-та до 10-тата седмица от бременноста бях със зацапване,и  все трябваше да лежа,но съм готова на всичко, само и само всичко да е на ред ! Praynig Тази седмица ми направиха сирклаж! Не болеше,така ,че на някоя от вас  й предстои да не се страхува!
Ами аз май стигнах до днешния ден! Искам само да кажа ,че никога не спирам да стискам палци за момичетата,които също толкова дълго чакат,за да се сдобият с най-важното нещо на този свят! Peace newsm10
А на всички вас ви желая  весела и лека бременност!  Party
Wishi весели преготовления покрай сватбеното ви тържество! Сигурна съм ,че ще си много красива!! :2hug2
Благодаря на всички ви за приветствията! Simple Smile

# 133
Добре дошла при нас rene_rs!С близнаци е малко трудничко,но пък е голяма радост.Казвам го защото имам племенници близнаци и много съм помагала на сестра ми,но затова пък е голяма веселба в тях както са на година и 1 месец.Аз много ги обичам и много ме е яд че не мога да ги дигам,защото са по 11кг.

Моето бебче снощи и то не ме остави да спя,до последно докато заспя пърхаше.След малко отиваме на преглед да го видим и дано всичко е нормално.

# 134
  • Стара Загора
Добре дошла в приятната компания на всички бъдещи мами Рене  Hug Пожелавам ти лека бременност и да растат здравички бебоците.
Мен от 2-3 дни ме наболява коремчето ниско долу, чувствам го като опъване. Най се усеща кога лежа и реша да се обърна на една страна Confused На някоя от вас става ли й така ?Притеснила съм се и ако утре съм така май ще трябва да навестя док  Sad

Общи условия

Активация на акаунт