Няма радост по-голяма, от това да бъдеш ФЕВРУАРСКА мама!

• 15 562
  • 295
  •   1
Отговори
# 105
Привет,момичета!Аз бебо го усещам от седмица,в началото си мислех че си въобразявам макар че веднъж съм минала по този път(баткото беше много буен мислехме че ще имаме футболист,а той сега мрази да играе футбол)днеска обаче съм вече напълно сигурна,че бебо се търкаля из корема ми Simple Smile.Знаете ли аз вярвам само на това което чувствам,и гледам да не се обременявам с хорското мнение,в крайна сметка тялото си е наше и ние най-добре знаем то какво си казва.
Ох,нямам търпение да разбера какво е-толкова много искам момиченце,и първия път исках момиче макар ,че от самото начало бях убедена че ще е момче......а сега нямам никакво чувство какво ще е и умирам от любопитство Simple Smile  newsm78

# 106
Добро утро на всички. Аз да се разпиша рано рано.
Така се бях настроила че от 28.08 излизам в болничен до края и такива планове си правих а накрая какво стана. Не че има проблем с болничния но ще трябва да остана на работа до край или по точно към ту декември защото тогава ще си взема отпуската която имам на куп. И така много е гадно като се настроиш за нещо и то се обарка.
Но я малко по ведро всяко зло за добро.
Трябва да се обадя на лекарката и да си запиша час за понеделник. И аз много искам да може да се види какво. Мисля че на момени и аз го усештам да мърда.
Хайде стига толкова
Приятен ден 

# 107
Добро утро, момичета. Искам да ви споделя, че днес в автобуса едно младо момиче ми предложи място в автобуса. А аз си мислех, че не ми личи чааак толкова. Ще се снимам прясно прясно (апаратчето ни е на ремонт) и ще сложа доказателствен материал.
Хубав ден на всички!

# 108
Аз пък за сега усещам само гадене, конвулсии при повръщане и газове  Embarassed
Искам да се похваля обаче с нещо друго - имам дата за сватбата вече! Simple Smile
29.10. Simple Smile
Толкова съм щастлива! Дали до тогава ще съм по-добре? Simple Smile

# 109
  • София
Аз пък за сега усещам само гадене, конвулсии при повръщане и газове  Embarassed
Искам да се похваля обаче с нещо друго - имам дата за сватбата вече! Simple Smile
29.10. Simple Smile
Толкова съм щастлива! Дали до тогава ще съм по-добре? Simple Smile
wish, честито   bouquet
Естествено, че ще си по-добре дотогава, още повече покрай приготовленията покрай сватбата съвсем ще забравиш за гадене и неразположения  Hug

# 110
Честито wish!
Разбира се, че ще си по-добре. Дори денят ти ще бъде двойно по- радостен- емоцията на сватбения ден е невероятна, а и мисълта за бебчи с теб- 100% отгоре като усещания. А и kiselina  е права с емоциите около подготовката ще прогониш неприятните усещания.

# 111
Честито wish, със сигурност ще си по-добре, дори тези с тежката бременността във второто тримесечие се оправят, пък и метеоролозите обещават хубаво време, всичко ще върви по вода ще видиш.
Приятен ден на всички.

# 112
  • София
Честито Wish! До тогава ще си ок! Като започнеш с подготовката - още повече че нямаш много време - всичко ще се оправи! Желая ти само хубави емоции и ще видиш колко бързо ще мине времето до сватбата.  newsm10

# 113
  • Стара Загора
Момичета здравейте днес бях на ЖК, при нас всичко е наред, бебчо расте цели 12 см е. Видяхме му сърцето как пулсира, гръбначния стълб, крачетата. Док каза че е в нормата и нямам място за притеснения. Но относно пола ще се наложи да почакам до следващата консултация, сега било рано  Sad, да се каже какво ще е.

# 114
  • София
Здравейте момичета!!
 bzepic блоагодария за съдействието,вече се отчетох с 3 снимки от този месец са,но ще сложа и по-нови.
Честито wish!много хубава новина  bouquet ще си прекрасна булка без помен от " гадене, конвулсии при повръщане и газове  " Grinning
Аз пък да се оплача,днес ме ужили оса,мнооооооооооооого боли,и ми се поду крака. Sick
Лек ден на всички

# 115
Хей, Wish, това е страхотно! Честито, мила! И въобще не се притеснявай - всичко ще отмине съвсем скоро и ще можеш изцяло да се насладиш на подготовката и самата сватба!

А пък аз да ви кажа каква съм "лоша" майка - само го тормозя бебочко! Вчера вечерта като си наумих, че искам да го усетя и почнах да го предизвиквам да шава. Ама и лекаря е виновен, че ми каза как  Mr. Green Предния път като ме гледаха на видеозона с мъжа ми и бебчо шаваше, а после като го обърнаха към мен - престана. И лекарят ме светна да дишам много учестено и дълбоко за да го размърдам. Та и снощи приложих тая тактика, но не вярвах, че ще го усетя дори и да мръдне от дишането. Е, да ама не! Бълбукна мъничето на мама  preggo И веднага изтърчах при татето му, ама той не вярва, че съм го усетила...

# 116
 jas.min, много мило ми стана- и аз вече си мечтая да го усетя, нещо ми попомръдва отвътре, но може и да си внушавам. Искам вече да знам със сигурност, че е бебчи.
sier, а правиха ли ти БХС. Знам, че сме по едно и също време и ми е интересно.
galastra , мен много ме е шубе по принцип от жилещи гадини- разбирам те и се надявам да отмине гадното усещане.

# 117
  • Стара Загора
Не , не са ми правили БХС и док нищо не спомена за това, може би всеки сам трябва да си реши:thinking:Аз още се чудя, дали като всичко  е наред за сега  и няма наследствена обременност е нужно ? Наистина незнам  ooooh!

# 118
Уф, аз нямах и време да се чудя, щото преди отпуската ми записаха час за БХС и аз след нея отидох. Гледа ме на ехограф и каза, че бебчи е ок., но си ми взеха и кръв. Надявам се всичко да е наред, защото като се замисля и ме хваща шубето.

# 119
Вярно, че гаденето отминава покрай вълнението за сватбата ... Simple Smile
Днес си купих обувки и премерих първата рокля в живота си! Плаках ...
Най красивата рокля която съм обличала. Не знам дали нея ще купим, но исках да избера модела! Нямам да съм с бюстие и пола както исках защото се чувствам адски неудобно, въпреки че е много красиво, а ще съм с рокля с презрамка през врата ...
Бях като принцеса ...
Всяка жена трябва да се види с бяла рокля! Неописуемо е!
Ей на сега ще пусна още една сълзица ...

Общи условия

Активация на акаунт