Хитринки за всякакъв случай - 23

• 46 603
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Дори и при изкуствените ме е спасявало - намазване  хубаво със сапун  задната част  и веднага обуване. Правех това упражнение докато съм вкъщи. Или напояване със спирт.Моите омекваха много бързо! Успех!

# 76
И аз съм за изчукване на ръба с чук ( моят е гумиран, от тези за плочки Grinning )

# 77
Продават силиконови подложки за обувки

# 78
Много благодаря за идеите, ще пробвам 💛

# 79
Омръзна ми и ме дразни вече цвета на долния ред от шкафове в кухнята. Горните много си ги харесвам. Има ли някакъв начин да се смени само цвета? Някаква боя, качествено фолио или нещо друго? Извинете, ако въпросът ми е много тъп. Просто искам да разбера дали има друг вариант освен смяната на всички шкафове.  Flushed

# 80
Всичко е възможно, въпросът е дали си струва. Може да се каже, че нови вратички е оптималното решение. То долните шкафове са общо взето само вратички, евентуално някоя страница.

# 81
Аз повече бих се дразнила от компромисен вариант с боядисване и фаолио. Още повече, че ще се прави само една част от вече съществуваща кухня. И аз съм "за" смяна на вратичките.

# 82
Благодаря Ви! Точно страницата, която се вижда от хола най-много ме дразни. В хола ми е беличко и розовко и изведнъж това венге, което ми боде очите.

# 83
Е, страницата можеш да я направиш каквото искаш - боя, фолио, истински фурнир, стикер с картинка... Изобщо не е някаква философия.

https://www.secretzone.bg/c/walplus-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BE%D0% … D0%B5%D0%BB%D0%B8

# 84
Много благодоря Simple Smile Не съм творческа натура, а ми се ще хубаво да стане.

# 85
Или някакво стъкло, от онези, дето ги слагат на гърба на кухнята (между горния и долния ред шкафчета).
Има разкошни модели...
За страницата, която си вижда от хола говора аз.

# 86
  • София
Има ли спасение от дървеници без пръскане от фирма, че е с котка. Майка ми е пламнала, не знае от къде. Никога не е имала преди.
Куфарът може да се наръси със сода за хляб и тя обезмирисва...после отворен на тераса на слънце.
Петна от лепенки тиксо, стикери и подобни лепнещи по всякакви повърхности съм чистила с крем за ръце...която и да е марка. Нанасям на тампон кремче и натривам мястото.

Последна редакция: сб, 09 май 2020, 00:52 от Мигла

# 87
Има ли начин да разширя обувки от естествена кожа ? Много ми харесват и искам да ги нося:( замразих ги във фризера с торбички пълни с вода в тях, слаб ефект.
Не са носени да кажа предварително, че ММ като видя обувки във фризера изпадна в нервна криза, докато му обясня 🤣

# 88
Докато мъжът ти го няма, вземи къси чорапки, полей ги хубаво със спирт по-нисък градус или в краен случай ракия, обуй ги и така с мокрите чорапи обуй обувките и ги разхождай вкъщи колкото можеш да издържиш.

# 89
Има ли начин да разширя обувки от естествена кожа ? Много ми харесват и искам да ги нося:( замразих ги във фризера с торбички пълни с вода в тях, слаб ефект.
Не са носени да кажа предварително, че ММ като видя обувки във фризера изпадна в нервна криза, докато му обясня 🤣
Ако имаш наблизо обущар, занеси ги там. Слагат ги в калъпи.
За разширяване няма проблем, но за удължаване няма решение.

Общи условия

Активация на акаунт