Хитринки за всякакъв случай - 23

• 47 358
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Delia,това не зависи ли от мъжкото тяло, дали ще му е удобно? Ние купихме кутии за инструменти, от практикер ли беше...., но ги има навсякъде, хванахме промоция, но мъжът ми каза, че така ще му е удобно. Друбни болтчета и такива си ги държи в празни бурканчета от мои кремове, а за  гвоздеи бях взела от Джъмбо кутия за лекарства, която е с много, различни по-големина отделения.
Оф, не. Аз съм най-големия майстор у нас.
Мъжете са с по две леви, пишман майстори и само с химикалки работят. Единият дрънка и тенджерите понякога. Дори "шкафа" с инструментите да изчезне напълно няма и да забележат.
Спирам, че замяза повече на темата за оплаквания...

# 211
  • София
Здравейте, чета ви повече от интерес, но сега ми се налага да поискам съвет.
Консерва от грах, от тези дето се отварят като кенче, очевидно някак се е пробило отгоре капачето, някаква миниатюрна дупка, колкото да влезе въздух в консервата и да стане "бомбаж". И в един момент консервата гръмва, капачето отхвръква и избива гейзер от смърдяща течност. Напръскани са стените, плочките на пода и фугите. Плочките може би са от най-евтините и сигурно е попила в тях и във фугите от смърдящата течност. Това се е случило в квартирата на дъщеря ми. Тя твърди, че миризмата не може да се разсее, че я дави и и дразни на гърлото.
С какво би могла да измие стените, плочките и фугите за да се премахне миризмата?

# 212
Белина/доместос. Това е силна основа и разяжда всичко органично. После малко проветрение и готово.

# 213
Белина/доместос. Това е силна основа и разяжда всичко органично. После малко проветрение и готово.
всъщност проветряването трябва да е през цялото време - преди, по време на и след почистването. Защото белината също дразни.

# 214
То само с измиване пак няма да стане, трябва се и яко проветряване и пране на всичко в стаята. И за един ден няма как да изчезне със сигурност.

# 215
Бомбирал грах е най-адската смрад на света. Това го знае само този, който е влизал в мазе с гръмнали бутилки грах (някои хора консервират грах в бирени бутилки).
Лично аз по-страшна миризма не бях усещала. Мазето се оправи едва след пребоядисване, защото беше хвърчало чак по тавана.

# 216
Момичета привет,
Петно от череши с какво да изпера? Не е прана още

# 217
Момичета привет,

Най-напред със студена чиста вода без никакъв препарат. Търкай колкото можеш. После вече каквото остане по нормалния начин - Вениш, прах... Но най-важното е в началото да е с чиста вода, защото от препарата се получава някаква реакция и петното се фиксира.

# 218
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Момичета привет,

Най-напред със студена чиста вода без никакъв препарат. Търкай колкото можеш. После вече каквото остане по нормалния начин - Вениш, прах... Но най-важното е в началото да е с чиста вода, защото от препарата се получава някаква реакция и петното се фиксира.

Назад беше писано за кисело мляко, но може и да е в предходната тема. Потърсете... и успех!

# 219
Може всякакви чалъми да има, но първо водицата.

# 220
  • Пловдив
За плодови петна аз знам с лимонтузу - премахвала съм успешно петна от боровинки.
Четох, че и киселото мляко действа по същия начин, но не съм пробвала

# 221
Благодаря,  ще почна с вода и после кисело мляко. Ще пиша после за резултат

# 222
Петна от ягоди, Череши, малини, къпини махам със Спот за петна.
Спот ми е най-любимото нещо на света Joy
Благодаря, на който ми го препоръча тук!

# 223
Стана, измих със студена вода, после кисело мляко и вениш. Сега е в пералнята, но вече няма петно Simple Smile
Благодаря.
Може ли снимка на този Спот, не съм го чувала и даже не знам какво е

# 224
Може ли снимка на този Спот, не съм го чувала и даже не знам какво е

Общи условия

Активация на акаунт