Хитринки за всякакъв случай - 23

• 47 371
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Петна от плодове се махат чудесно като се полеят и малко престоят с водка.
Иначе добър прах за пране и пералня е напълно достатъчно.

# 226
Аз си мисля, че ползвам хубави прахове, висок клас,  купувам от чужбина,но е имало петна, които не са се изпирали. Вечене рискувам дрешки  каквото ми е съмнително пръскам със спот, вкл. И кал.

# 227
На пресни петна от малини, вишни и други такива, ако ги минеш с едно сапунче, после забрави да се изперат.

# 228
На пресни петна от малини, вишни и други такива, ако ги минеш с едно сапунче, после забрави да се изперат.

И бебе гледах, вече порасна и пак се мърля - петна от нищо никога не съм имала. Много рядко ми се е налагало да третирам предварително с нещо за петна. Явно талант някакъв имам Grinning.

# 229
  • Варна
Видях в Гугъл за този Спот. Откъде го купувате? Видях много обяви в Базар.бг, в магазини не го ли продават?

# 230
В магазин тип "левче" го взимам аз, цена 2,20 лв.

# 231
Спот се предлага в хранителни магазини, в магазини за препарати, квартални дрогерии...

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 12:26 от Г-жа Рамацоти

# 232
И при нас го има в кварталното хранително магазинче.

# 233
  • София
Видях в Гугъл за този Спот. Откъде го купувате? Видях много обяви в Базар.бг, в магазини не го ли продават?
Има го в Практикер, случайно го открих там (конкретно в София, Дружба) 😊

# 234
  • софия
Спот има и в Елитис.

# 235
Но вече е с нова цена, 2.80 от последното зареждане на кварталния ни магазин.

# 236
  • София
В Елитис има само големи опаковки и джобният вариант, на който му се разваля много бързо помпичката.

Аз си го намирам в малки квартални магазинчета. После го взех от пазара от магазин за почистващи препарати.

# 237
Петното е старо, мое дело. Мазане с мазнина и препарат за лакирани повърхности помага за няколко дни - после пак се появява. Приемам съвети.

# 238
Шкурка и нов лак.

# 239
  • На брега на реката
Наскоро, някой писа, че е оправил подобно петно с ютия. Трябвало упоритост, но се е получило. Не помня обаче, дали се слагаше, някакво парче плат?!

Общи условия

Активация на акаунт