Лидл 139 - Майски вълнения

• 120 756
  • 2 071
  •   1
Отговори
# 1 575
  • Бг-мама
Момичета в чуденка съм между кафе машината на Лидъл и тази в  К с капсулите коя да избера. Ако някой е ползвал двата вида и може да ми препоръча ще съм много благодарна. Имам време до четвъртък.

# 1 576
  • Пловдив
Аз имам с капсули и обикновена кафе машина. И двете си ги ползвам, зависи какво кафе ми се пие, че бързо ми омръзва едно и също. По принцип с капсулите излиза малко по-скъпо, особено, ако пиете няколко човека. Аз ги дебна и си ги купувам само като са на промоция. В предните страници момичетата са дали няколко мнения за машината на Лидл

# 1 577
  • София
В Свобода имаше вчера.
Благодаря много, ако някой не се включи междувременно с филиал който ми е по-удобен, ще се разходя до там след работа. Hug

# 1 578
В Свобода имаше вчера.
Благодаря много, ако някой не се включи междувременно с филиал който ми е по-удобен, ще се разходя до там след работа. Hug
В Студентски също имаше вчера ,но мисля само 1 бр. и то в 11ч сутринта. Заложи на някой по-голям филиал ,като тези на  Ринг Мола и на Ляпчев в Младост.Те са по заредени обикновено.

# 1 579
  • софия
В Свобода имаше вчера.
В магазина на Вагона също имаше вчера сутринта.

# 1 580
  • София
Някой, някъде видя ли тези прибори?
Скрит текст:
До Халите нямаше нито бройки, нито табелка...

Специално погледнах - само ръчни парочистачки имаше - 2 броя.
в лидл на сливница вчера имаше и прибори и парочистачки

# 1 581
Момичета в чуденка съм между кафе машината на Лидъл и тази в  К с капсулите коя да избера. Ако някой е ползвал двата вида и може да ми препоръча ще съм много благодарна. Имам време до четвъртък.

за мен най-доброто кафе е от кафемашина с цедка. капсули не бих ползвала. по повод дилемата - бих дала още  пари и бих си взела някоя по-сносна кафемашина с цедка + мелачка за кафе. но ние сме кафеджии и за нас хубавото кафе е голяма ценност Wink

# 1 582
Днес към 11 часа в Лидл Борово
[/quote] Благодаря много, ако някой не се включи междувременно с филиал който ми е по-удобен, ще се разходя до там след работа. Hug

# 1 583
Аз бих се замислила за другия модел с млякото, ако я пуснат. Иначе за момента кубинката ми идеалнааааа.. Аз обичам чорба с мляко по-скоро, не кафе Simple Smile Силно ми идва еспресото.

# 1 584
  • София
Страхотни сте, момичетааа! Благодаря ви от сърце! Revolving Hearts

# 1 585
За капсулите за кафе съм срещала, че не е много здравословно нагряването на фолиото, което те имат. Не ползвам такава машина, но съм пила много хубаво кафе от капсули, които обаче не се предлагат изобщо в България. Вкъщи сме с кафеавтомат (мели кафето и е винаги с много добър аромат).

# 1 586
Имам кафемашината от К. ползвам я вече около месец. Доволна съм. Заема малко място на плота ми. Няма никаква философия в ползването й и почистването. Винаги има капсули на промоция.

# 1 587
  • Бг-мама
Благодаря на всички отзовали се на моята питанка!
А някой в Пловдив да е виждал някъде останала електрическата косачка за трева? Нашата изгоря баш като мина каталога.

Последна редакция: вт, 26 май 2020, 16:12 от Зечова

# 1 588
Зависи колко човека сте и какво кафе пиете.
Еспресо машината е по добрия вариант за мен. Може да сменяш марките кафе, от най скъпо до най евтино. С капсулите си принуден да си ползваш капсули, които се предлагат от Долче Густо.
Еспресото е по икономично, ако пиете повече кафета на ден. Капсулите са добре, от време на време, но за ежедневна употреба съм чела, че са канцерогенни.

# 1 589
  • Асеновград
Благодаря на всички отзовали се на моята питанка!
А някой в Пловдив да е виждал някъде останала електрическата косачка за трева? Нашата изгоря баш като мина каталога.
В Асеновград имаше миналата седмица, тази не съм стъпвала в магазина и не мога да кажа дали още е налична. До скоро местеха и една парочистачка за под, но като нямам път натам не мога да проверя.

Общи условия

Активация на акаунт