Лидл 139 - Майски вълнения

• 120 808
  • 2 071
  •   1
Отговори
# 1 590
  • до най-прекрасния мъж
В Лидл на Източен имаше миналата седмица във вторник 1 бр. косачка.
Относно кафе-машината - имам Долче густо, но е Мини Ми (автоматична). Прави невероятно кафе, единствено от кафе-автомат съм пила по-добро. Имат голямо разнообразие от капсули и винаги някъде са намалени.

# 1 591
Благодаря на всички отзовали се на моята питанка!
А някой в Пловдив да е виждал някъде останала електрическата косачка за трева? Нашата изгоря баш като мина каталога.
Вчера вечерта я видях в Лидл на България ( бившият Практикер ).

# 1 592
  • София
Момичета, намерих търсения комплект, благодаря ви още веднъж.
Някой питаше за сешоар. Имаше един в магазина на ул. "Резбарска".
Скрит текст:
Пак там имаше и розова тротинетка.
Скрит текст:
Някой питаше и за колело за момче, за това ли беше питането?
Скрит текст:
За съжаление не видях подова парочистачка.

# 1 593
  • София
Днес в Младост 3 имаше и парочистачки от ръчните, и прибори за грил, и кафемашината с млякото при намалените стоки на послесния регал откъм тоалетните хартии - мисля, че беше 199 лв.

# 1 594
mimeime, аз питах за сешоар, но не е този. Един в черна кутия с Кристина Агилера на кутията. От Лидл ми отговориха, че няма никъде.
Благодаря ти, че провери Flowers Hibiscus

# 1 595
Да споделя, доволна съм от кафе машината, прави страхотен каймак и като дизайн ми допада.
Миналата седмица и чаршафи успях да купя, че ги чаках много. До сега все купувах, но не за нас и сега много им се радвам Stuck Out Tongue Closed Eyes

По-малката машина ли е или тази с каничката ?
Извинете, ама ме съм гледала каталога.

# 1 596
Момичета в чуденка съм между кафе машината на Лидъл и тази в  К с капсулите коя да избера. Ако някой е ползвал двата вида и може да ми препоръча ще съм много благодарна. Имам време до четвъртък.

Аз съм ползвала и двете. И двете правят супер кафе. Естествено с капсулите няма цапаница, но я продадох, много скъпо ми идва..  Въпреки, че пробвах с капсули за многократна употреба и за малко не развалих машината.
Сега ако трябва да избирам категорично лидълската пред кауфланд.
Момичета идеална е тази полента, колко
трае след като вече е отворена ?

# 1 597
  • Пловдив
Някой, някъде видя ли тези прибори?
Скрит текст:
До Халите нямаше нито бройки, нито табелка...

Специално погледнах - само ръчни парочистачки имаше - 2 броя.
аз питах за тях преди няколко страници, но понеже никой не исказа мнение,все пак да не ме е яд снощи ги купих,аз скара не само не ям ,ами и не понасям,та не мога да изкажа мнение ,изглеждат ми доста добре.Навила съм се( добре ,че даже не поръчах от друг сайт-там бяха 70 лв.) за подарък на приятел,дано му харесат и му служат добре. В Пловдив Кичука имаше  5-6 комплекта, ако много ти трябват утре вечер мога пак да проверя и ако не намериш в София.
Аз търсих и това https://www.lidl.bg/bg/p/km-lyubimoto-dobavi-i-neobhodimoto/prenosim-gril/p38819
макар че не го видях в брошурата,но видях в сайта и много ми се искаше да го комбинирам с приборите,ако е сполучлив. Но в нашия магазин нямаше,казаха утре пак да проверя.
И още нещо,ако някой си търси тези алуминиеви греди за багажник https://www.lidl.bg/bg/p/kola-komfort/aluminievi-gredi/p38834 и иска да ми пише от Пловдив съм

# 1 598
  • Варна
Гредите за багажник ги ползваме, ок са. Преносимото барбекю е малко, кошът му за въглени е 1/3 от скарата (ама се изразих и аз), искам да кажа че не е като кръг например, колкото скара толкова и жар, като площ. Не остава нещо недопечено, но ми се струва важна подробност.

# 1 599
  • София
sis7, няколко поста по-назад се похвалих, че успях да купя приборите за скара. За подарък са и "моите".
Благодаря много. Flowers Bouquet

# 1 600
  • Асеновград
Преносимото барбекю е компактно, но на него се изпичат нещата само в средата на скарата.Тавата за въглища е малка и само в средата и там пече.За малко хора е супер, но ако сте повече, не е удачно.

# 1 601
  • Пловдив
Flushed
sis7, няколко поста по-назад се похвалих, че успях да купя приборите за скара. За подарък са и "моите".
Благодаря много. Flowers Bouquet
сори как съм чела,пропуснала съм цялата страница Disappointed

Преносимото барбекю е компактно, но на него се изпичат нещата само в средата на скарата.Тавата за въглища е малка и само в средата и там пече.За малко хора е супер, но ако сте повече, не е удачно.

Много благодаря,мен затова ми се искаше да го разгледам на живо,дано утре го има в нашия магазин. Аз това си мислех,понякога ходим само двамата на пикник,и понеже аз не ям скара, само за детето да запалим,да му мине мерака.

# 1 602
  • Враца
Здравейте,
помня че преди е коментирано, за ръчните (малки) прахосмукачки.
Мисля, че имаше с кабел и безкабелна.
На мен лично ми трябва такава с кабел.
Понеже не следя темата и промоциите, може ли да ме насочите , кога горе долу ги пускат?

# 1 603
Да споделя, доволна съм от кафе машината, прави страхотен каймак и като дизайн ми допада.
Миналата седмица и чаршафи успях да купя, че ги чаках много. До сега все купувах, но не за нас и сега много им се радвам Stuck Out Tongue Closed Eyes

По-малката машина ли е или тази с каничката ?
Извинете, ама ме съм гледала каталога.
Не е с каничка . И аз нямам каталог да видя разликата. 140лв струва.

# 1 604
Гредите за багажник ги имаме от 3 години поне. Товарили сме ги турбо много. Железни са. Взимайте смело!

Общи условия

Активация на акаунт