Лидл 139 - Майски вълнения

• 120 625
  • 2 071
  •   1
Отговори
# 1 650
Бвз да гледам календара разбирам, че другата събота е задушница, щом има жито Wink
Май нищо не си харесАх аз..

# 1 651
И аз нищо не харесах. Освен сос уорчестър.

# 1 652
  • Велико Търново
Добро утро Simple Smile
Другата седмица в Лидл ще има един сенник (на 29 стр от брошурата). Някоя от вас има ли отзив от същия или подобен на този. Ние ходим на плаж на места без чадъри и всяка година пада едно безумно носене на чадъри до плажа, та си мисля ако това нещо е удобно и устойчиво би било чудесно.

# 1 653
  • Пловдив
Тая завивка дето я пускат за кога е...? Т.е лято иде те завивка пускат Simple Smile или е тип лятна?
Чаршафите добре изглеждат...

# 1 654
Видях няколко парочистачки в Лидл на Каблешков, ако някой все още търси.
ръчни ли са?

Мисля, че да. От онези малките. Към 40 и няколко - 50 лева бяха.

# 1 655
  • Варна
Аз не мога да отворя сайта ... Всеки път в дните с нови артикули е така.

# 1 656
  • Пловдив
Вчера напазарувах добре. Портокали за сок 4 кг за 1.99, био банани за 1.89/кг и обичайното, което купувам за вкъщи.
Някой питаше за сешоара на Кристина Агилера. Имаше 1 кутия, разпечатана беше в Лидл Пловдив на бившия Практикер.

# 1 657
Изчисти си history-то и бисквитиките в браузъра...

За сенника - подобен от Декатлон сме ползвали планинско като ходим за дневна разходка. Но не му се радвам особено. Връзваме по дърветата, че тия колчета са доста нежни. Не е много за духовити места Simple Smile За плаж не съм убедена. А и е доста ефирна сянката.

# 1 658
sunflower, благодаря за сешоара, но съм от София.  Ако на някой му се занимава да ми го изпрати с наложен платеж, ще съм благодарна.

# 1 659
За сенника подкрепям мнението на duhi_puhi -
Скрит текст:
не е много удачен , имаме го от три/четири години, уж за сянка на вилата го взехме , но сме го използвали един/два пъти- укрепването е мн.слабо , трябва да се върже по клони и като духне вятър се издува като балон.Палатка или чадър е по-добре според мен.

# 1 660
  • Пловдив
Миналото лято купихме такава палатка, обаче не е да я метнеш и тя сама да се разгъне, както са ги дали тези. Ползвахме я в Гърция на море, за риба, на балкан. Купихме я заради малкия, че беше на 1г и трябваше да играе някъде. Доволни сме.

Освен кетчупа на Heinz и градинския чувал нищо друго не харесах.
Жасминовите растения хубави ли са, ароматни? Искам храст, които става голям за входната врата.

# 1 661
  • софия
Добро утро Simple Smile
Другата седмица в Лидл ще има един сенник (на 29 стр от брошурата). Някоя от вас има ли отзив от същия или подобен на този. Ние ходим на плаж на места без чадъри и всяка година пада едно безумно носене на чадъри до плажа, та си мисля ако това нещо е удобно и устойчиво би било чудесно.
От 2 години следя този сенник. Не му пада цената и това е. Виждала съм го на живо и наистина е страхотен. Ако забелязваш не се прикрепя с колчета, а торбички с пясък. И аз загледах лидския, но е доста далеч от оригинала.

# 1 662
За сенника не знам, но ние имаме палатката за плаж и сме много доволни от нея. Blush
И аз май нищо не харесах от брошурата. Само нещата за Задушница ми припомниха, че наближава... Disappointed Relieved

# 1 663
Жасминовите растения са много ароматни по принцип, но са малки саксийки, като стайно растение. Така де, то сигурно ще порасне, но да кажем след година или две.

# 1 664
Товз Милде по време на извънредното положение го купувахме под 20 кинта, сега е 21. Не ги е срам. Добре, че сме запасени.
И аз не харесах нищо, освен сладолед с Пепа Прасето.

Общи условия

Активация на акаунт