Лидл 139 - Майски вълнения

• 119 632
  • 2 071
  •   1
Отговори
# 1 875
Преди около две-три седмици имаше шотландска пушена половин кило за 7,79 €, сега 100 грама е 2,99 €... еми, няма как да стане тая работа.

Балкай, къде са тези цени? В Испания пушена сьомга 100 г  е на цена между 4 и 7 евро. Рядко, на промоция, може да падне за около 2,50- 3 евро/100г.

Германия, провинция Саарланд. За качеството не мога да гарантирам, на мен ми хареса шотландската пушена сьомга.

При нас цените уж добре, но накрая сметката излиза златна Sad

# 1 876
  • София
Леми,подшушни и на мен на лични за кокосовото брашно,моля.

# 1 877
В Лидъл има ли и друга газирана вода, освен тази Девин която е на промоция?

# 1 878
  • София
Lemy,ако имаш рецепти за кокосовото но без яйца, давай на лични, правих опит с хуск ,обаче не става нищо.
Иначе фокачата с кокосово е страхотна и девойката я хареса, но бе яйца не става.

Иначе на мен сметаната ми се разбива идеално, но си отварям винаги кутийката защото има останало от мазнината и я добавям .

Във висока купа с единична тел, току що правих сметана,вижда се как е разбита и стегната.

# 1 879
С коя тел, може ли снимка? Колко минути разбиваш? Чудя се дали не й се престаравам и така да я втечнявам.

# 1 880
Хепи, ти за какво точно питаш?
Миленски, нямам рецепта без яйца. На първо четене ми идва да ги заместиш с кисело мляко Thinking
Намерих ти една рецепта при Вили, но не съм я пробвала:
https://www.google.com/amp/s/vilistime.tumblr.com/post/189179199 … 5BD%25D0%25B8/amp

Може да потърсиш рецепта при No sugar, току виж извадила нещо, или направо да я попиташ. Питай и Дени, тя също прави разни рецепти, може да ти измисли нещо:
https://m.facebook.com/healthywithdeni/

Последна редакция: сб, 30 май 2020, 18:08 от Lemy

# 1 881
Или пюре от тиква, авокадо, смляно ленено семе+ малко вода.

# 1 882
soul81, предполагам под "единичната тел" има предвид тази към пасатора от Лидл.

Миленски, нямам рецепта без яйца.
Може да потърсиш рецепта при No sugar, току виж извадила нещо, или направо да я попиташ. Питай и Дени, тя също прави разни рецепти, може да ти измисли нещо:
https://m.facebook.com/healthywithdeni/
Тези хлебчета на Веси са без яйца и са страхотни! Правя ги редовно, могат да станат и на фокача, тесто за пица и т.н.

# 1 883
Хубава е скаморцата, като по мек кашкавал, не много солен. Хареса са у нас, ще вземам и от редовния асортимент.

# 1 884
Има една в зелени шишета, която може би е тяхна марка не знам. Има големи и половин литър. Мисля, че и на швепс има. Дано не те подведа.

# 1 885
Благодаря! Тази на Девин все е само етикет сега като е на промоция Laughing Ще погледна утре за зелените шишета.

# 1 886
Има една в зелени шишета, която може би е тяхна марка не знам. Има големи и половин литър. Мисля, че и на швепс има. Дано не те подведа.
Зелената е Горна баня и е добра. 0.85 ст е бутилката.

# 1 887
Благодаря, Лъки Grinning
Скрит текст:
   в Кауфланд, поне при нас, има хубави ягоди 500 гр- чак се изненадах, че са останали до вечерта. Дори бяха на 1,79 лв, повечето са сладки. Доскоро трябваше в 8 сутринта да се ходи за ягоди Joy 

# 1 888
  • shumen
При нас ягоди имаше.Взех аз и не са лоши.

# 1 889
Пудинг.. Такова не помня да съм купувала, че пък чак бюджетът ми да зависи от това 🙄
То да беше само пудингът... Всичко е "яко" нагоре. Не си поставям за цел да помня цени, но знам, че купувах кренвирши на детето (от детските) на 2.69-2.79. Онзи ден ме сюрпризира цена около 3.50 - това е за 200 грама. Дали бяха объркали етикета или наистина такава им е станала цена, не знам. Но ги пропуснах в списъка за пазаруване.

Общи условия

Активация на акаунт