Лидл 139 - Майски вълнения

• 119 589
  • 2 071
  •   1
Отговори
# 1 980
Аз пък вчера взех две хлебчета с маслини..ма тях бабите не ги опипват, че не ги ядат Joy пък и най-горе бяха...на високо...тц..не могат да ги стигнат.. 😆

# 1 981
Аз също купувам от козметичните кърпички в кутия, не са лоши, обаче тези в ДМ са по-хубави, по-плътни са и бих взимала от тях по-често, ако ДМ ми беше на удобно място. За тоалетната хартия същото се отнася. Не е зле лидълската, но има и по-хубави, които взимам, особено ако са в промоция.

# 1 982
FlushedКато сме на вълна сладки неща - обожавам лимоновия кекс на Лидъл (жълтата опаковка). Последният път ометох почти сама цялата опаковка 400 грама. Blush  Като го отворих и няма спиране. Blush От тогава съм по-съобразителна.

Обаче доколкото видях са го намалили - редовната му цена е станала 2.29 лв., а беше 2.99 лв. (стига да не са го сложили под друг етикет)

# 1 983
Аз само да обобщя, всички сме много курназ сега по пазарите, октомври дружно ще захаресваме отново плодовете и зеленчуците в Лидъл 😸
Между другото, зимата доматите на клонка много ми харесват, краставиците също.

# 1 984
Аз само да обобщя, всички сме много курназ сега по пазарите, октомври дружно ще захаресваме отново плодовете и зеленчуците в Лидъл 😸
Между другото, зимата доматите на клонка много ми харесват, краставиците също.
Има нещо такова. Всъщност зимата почти всички плодове и зеленчуци са или изкуствени, или вносни и лично за мен няма голяма разлика от къде ще ги купя.

Тази зима портокалите в Лидъл ми харесаха - по едно време към януари/февруари ги пуснаха на много ниска цена - от порядъка на 1.00 - 1.50 за кг. (това беше и единствения плод който съм взимала от там последната година).

Продължавам да пазарувам основно от Лидъл, въпреки че напоследък натрупах доста разочарования и от тях. Почти всеки път когато отида забелязвам, че определени стоки са с 10-15 стотинки нагоре.

# 1 985
И аз ходих следобед за мляко до Лидл, с тайната надежда да са извадили аперола, обаче тц. Не бяха. Утре ще се редя още в 8, да изпреваря пенсионерския час Simple Smile

# 1 986
Има нещо такова. Всъщност зимата почти всички плодове и зеленчуци са или изкуствени, или вносни и лично за мен няма голяма разлика от къде ще ги купя.
Зимата на пазара съм се натъквала на мръзнала стока, така че предпочитам от отопляем магазин да пазарувам. : ))

# 1 987
Видях едни малки дини внос от Испания - хубави ли са? (скоро взех от била, гръцки и бяха ок)

Тези, които си взеха от скарите по 60лв-доволни ли сте?

# 1 988
  • София
При нас още на обяд бяха наредили утрешните неща - и Аперол, и сладоледите, и детските лакомства. Взехме по един сладолед Тоблерон, не е кой знае какво.

# 1 989
  • В градината...
Миналата седмица взех от сладоледите на клечка, които са в кутия - черен шоколад - стфрахотен вкус. Обаче мъжът ми пак мърмори - кой знае от какви боклуци е направен. Та така де, не си ли направиш сам....
От Лидъл има ли промоция, зареждам в големи количества скаморца, жълти сирена, които са си на много добра цена.
Пак ходих да проверя за тигани, явно наистина са били няколко бройки само за зарибявка.

# 1 990
При нас имаше останал един тиган от железните- с дупките. Ами, много тежко това нещо...за размерите му очаквах да е по-лек Grinning

# 1 991
  • Варна
Спазват ли се още часовете за пазаруване за хора над 60 години от 8:30 – 10:30 ч. или го отмениха?

# 1 992
  • София
За жалост още е в сила, толкова е тъпо това нещо и толкова малко хора го ползват,че е безмислено.

# 1 993
МТВ, за сега съм доволна от моята, но сме правили само кюфтета и пилешки пържоли, искам да видя при свинските как ще се държи. Най-много съм доволна, че опасението ми, че много ще пуши не се оправда, почти не се усеща в къщи че е пусната скара. Малко ми е досадно избърсването накрая по всичките ребра, но засега съм го зачислила мм на тази функция Sunglasses

# 1 994
При нас имаше останал един тиган от железните- с дупките.
Какви дупки? Железните не бяха ли два размера? Не съм забелязала никакви дупки.

Общи условия

Активация на акаунт