Лидл 139 - Майски вълнения

• 119 603
  • 2 071
  •   1
Отговори
# 1 965
Аз веднъж щях компромисно да купя подобни пилешки хапки, но от Т-маркет...Ама като видях, че съдържат 25% пилешко съдържание (основно кожа и хрущяли и 10% месо) не ги взех. Малко пилешко фике, яйца и галета и стават много по-хубави домашни панирани хапки. Че и много по-изгодни.
Рибените пръчици от Лидъл които са в пакет (както замразените зеленчуци)  са много гадни. Никога повече. Не стига, че вътре е мляно и не е филе, ами и вероятно рибата вътре е някаква от по-миризливите (понамирисват странно, а и основно панировка има вътре, пи-тънки са)...Бяха ми ги взели вместо тези в кутията по 3,99 лв (и те не са прекрасни откъм състав, но много, много рядко купувам от тях).

# 1 966
  • Велико Търново
На пазара през лятото са 4-5 лв./кг., а в Лидъл - 2.50 за 125 грама. Айде обърни го това в килограм - отива близо 15 лв.
Даже точно 20.

# 1 967
Вчера исках да почерпя едно детенце, в шкафа всички шоколади омухани Simple Smile Днес заредих, като за малък магазин...ама хубави са, и на редовна цена пак са достъпни

# 1 968
  • Пловдив
Темата стана отчетна кой какво и от къде купува Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз да похваля Био виното, дето Звънчето го шушна Simple Smile сега отворих с лидълски камембер, оня в кутията, супер са!

# 1 969
Забравих да споделя за бисквитите с корабчето - моите деца не ги одобриха, но те не са критерий, защото не ядат като цяло много купени сладки неща. Добре, че ходихме на гости и там ги занесох, пробваха и трите вида, казаха - не, та няма да купувам, донякъде се радвам. Simple Smile Но пък се изядоха от другите, така че моите деца не са критерий. Wink Ядат от високо процентните черни шоколади (с малина и карамел най-вече, но пробваме и различни други, които пускат + от други марки и магазини) предимно, а малкият обича и зеления шоколад с цели лешници и му взимам чат-пат от него.

# 1 970
  • In transit
Доволна съм, заредих аперол и просеко, вече съм спокойна да посрещам лятото. Grinning

# 1 971
Доволна съм, заредих аперол и просеко, вече съм спокойна да посрещам лятото. Grinning

Шъ съ къпиш ли с тия...ваната ли ще пълниш Stuck Out Tongue Closed Eyes 😜

# 1 972
Не е добре, че махнаха опаковките на печивата. Днес отивам за поничка, и гледам една дама (над 70г) хванала един козунак с голи ръце и го пипа, опипва го...подпита служителката дали днес е печен. Побеснях. Спрях се и я гледах какво прави и къде ще го остави...на метър от нея. Тя ме усети и си го взе. После може и да го е захвърлила някъде, но поне не го нареди обратно при другите.
Не взех понички, отидох в К, там все още са опаковани.

Иначе си взех за каквото бях тръгнала, само пекарната ме ядоса.
Горнооряховския суджук е добре за тази цифра, препоръчвам.

# 1 973
Не знам, ама бисквити с корабчето в нашия магазин имаше точно 2 вида по една единствена кутия. Ние стоически ги подминахме Joy защото на нас ни се услаждат доста Simple Smile Аз обожавам тези с черен шоколад, а децата с млечен. Мъжът ми бе подбира

# 1 974
♥ HAPPY ♥, аз ще ги пробвам специално някой ден като чийтвам. Wink Просто от любопитство.. Така бях пробвала козунака и лимоновия кекс, хвалени тук. Simple Smile

So Lucky*, не съм доволна и аз от махането на опаковките и нищо не съм купувала откакто са без..

# 1 975
  • София
Забравих да споделя за бисквитите с корабчето - моите деца не ги одобриха, но те не са критерий, защото не ядат като цяло много купени сладки неща. Добре, че ходихме на гости и там ги занесох, пробваха и трите вида, казаха - не, та няма да купувам, донякъде се радвам. Simple Smile Но пък се изядоха от другите, така че моите деца не са критерий. Wink Ядат от високо процентните черни шоколади (с малина и карамел най-вече, но пробваме и различни други, които пускат + от други марки и магазини) предимно, а малкият обича и зеления шоколад с цели лешници и му взимам чат-пат от него.
Сиси черният с малина е с палмова мазнина.
Аз лично съм фен на 70% ният без нищо, някак с едно квадратче успявам да се заситя, с никой друг модел не ми се получава.

# 1 976
Миленски, да, знам. Аз самата също ям само чисти над 70%, за тях понякога взимам малина и карамел, но както казах редувам и с други марки, в които няма, така че не е често (но нали са от Лидл, затова ги посочих).. Wink Също правя шоколад и бонбони (взела съм си най-различни силиконови формички), последно ми донесоха маслодайни рози и стана много хубав, другият пък беше лют. Simple Smile

# 1 977
Ще ми изпратиш ли рецепта за домашни бонбони на л.с., и аз правя, но искам да пробвам друга рецепта?

# 1 978
Аперола аз бих могла да го изпия за няколко дни 😀😀

# 1 979
И аз искам рецепти за шоколад

Общи условия

Активация на акаунт