Лидл 139 - Майски вълнения

• 119 622
  • 2 071
  •   1
Отговори
# 1 950
  • Mediterraneo
Мне, като цена и най- вече като качество, Меркадона ги води отвсякъде.

# 1 951
За завиждане сте тези, които имате магазинчета за ПиЗ с добро качество и цени. Около мен няма. Дори пазарът на Красно село ми е съмнителен вече. Взимам преди известно време 2 салати от сергия на търговец, който познавам по физиономия, опашки се вият пред него редовно..явно хората са му оценили продукцията. След ден престой на салатите върху листата избиват обилно някакви ръждиви петна-точици, като че киселинен дъжд ги е валял. Това никога не ми се беше случвало с престояли салати от веригите, а аз в тях се съмнявах. Още се чудя с какво ли са били пръскани за свежест. Мерси и за икономията, и за качество. Ами ако ги бяхме изяли веднага..нямаше и да разберем. После с коронавирус ще се плашим. 🙄

# 1 952
Точно салатите винаги накисвам поне за няколко часа преди консумация. Покрай гастро проблеми не ми липсват.
Утре ще отида за сос и масло. Другото ще е бонус, защото нищо не си харесах от брошурата.

# 1 953
Днес нямаше нито една тиквичка на Ст. гара. Плодовете и зеленчуците като цяло са доста зле в Лидл. Ако не мога от пазари, взимам от промаркет, че ми е близо, а горе-долу цена-качество е ок.

# 1 954
Домати, лук, картофи, банани не държа в хладилника. Ако едни домати са си дървени, най-вероятно просто са си такива. Извън сезона им не разчитам на супер вкусни домати, освен чери.
Аз купувам от Лидъл и Кауфланд всичко което ми харесва от плодовете и зеленчуците, каквото не ми харесва го избягвам. Холандските круши в Лидъл са любими вкъщи и винаги са супер. От пакетираните бойкотирам рибените пръчици от филе- откакто ги направиха по 5 лева. Съжалявам, няма да стане. Други неща които купувам или ги няма на друго място, или съставът е по-лош, или цената...Когато нещо ми е по-изгодно в друг магазин и съм в друг магазин- купувам където цената е по-ниска спрямо същото качество. От малки магазинчета купувам плодове и зеленчуци, но не ходя там толкова често, колкото в Лидъл и Кауфланд.

# 1 955
Например, маргарин там е 3.50. същия намален го вземам на 2 лв от К. Или Лидл.
Това чудо продава ли се още? Не яжте маргарин бе хора.. Достатъчно го ръчкат в какво ли не от сорта на кроасани и печива разни.. Не го мажете поне на филии Sad
Едно масло на плота в кутийка е 300 пъти по-добре..

# 1 956
  • София
За въздушното легло сте изчерпали въпроса. Все пак да спомена, че в момента в магазини Немски център е на по-добра цена. Купувала съм въздушно легло от там. Трудно се надува ако няма вятър. Здраво е все още, но не е удачно според мен.

# 1 957
Британското масло със сол го взех на 3 и нещо от лидл вчера...не знам има ли го в брошура и от кога е намалено.

# 1 958
  • София
Все по рядко ходя в Лидл, много неща не ми харесват. Това месо - абсурд оттам да купя, зеленчуци, плодове - никога, не са хубави. Ходя, ако имам нужда от масло, гръцкото сирене Софра, или там каквото е, моцарела
винаги купувам ,  тя е за печене, щото другаде не съм я срещала, рикота,  маскарпоне.. това е  и изобщо слаба работа. Да, ако са опаковани франзелите винаги купувам, много са добри.  Това е в общи линии за пазар. Зеленчук и плодове  се купуват от пазарите  на Ситняково или Черни връх, за София пиша и малките магазини около мен за други продукти. За месо си имам определена месарница и за нищо не я заменям. В последните години Лидл ме разочарова за много неща, губи ме като клиент.

# 1 959
Мен ме беше яд като купувах малини. 2.50 за една малка кутийка. Гледаш ги отгоре хубави. Измиеш ги- отдолу мухлясали. най- капризни са малините май. Аз май основно авокадо в мрежа купувам ако е на прилична цена.

# 1 960
  • Варна
Здравейте, да сте виждали някъде във Варна мелничките от тази седмица. Ходих в два магазина, но нямаше😕
На Двете кули имаше останали някакви.

Аз купувам предимно неща на промоция или от тематичните седмици. Както и дрехи и бельо, от хубави материи. Без промоция - единствено Балсамико ди Модена /за който споменах, че търся, но все още не намирам/, Вода, превръзки. Единствените дневни превръзки, които ми понасят на мен са синьо-зелените на Лидл. Не ме интересува колко струват, само да не сменят производителя.
Скрит текст:
За тежки дни ползвам едни много специални нощни, /не от Лидл/ за които съм 100% сигурна. За тях също няма аналог на пазара.

# 1 961
Превръзки използвам Евридей от доста отдавна, купувам на промоция отнякъде. И комбинирам с тампоните от Лидъл понякога. Мокри кърпички- малки, големи са от Лидъл, салфетки, носни кърпички, шампоани, балсами- за коса и устни, клечки за уши, лепенки, четка за зъби, понякога и паста за зъби, парфюми имам, тампони за грим, козметични кърпички, конец за зъби, самобръсначки, интимен измиващ гел, почистващи кърпички за грим, кремове за ръце, хартия за печене, свежо фолио, кибрити, ароматизатор за ВЦ  (спрейче)... Joy Тези неща са само в един сектор от магазина Grinning И от хранителните си имам любимци и неща които изобщо не поглеждам или много рядко. От нехранителните имаме доста джаджи и уреди. Т. е. никога не ходя в Лидъл само за 1-2 неща.

# 1 962
Аз пък ползвам лидълски тампони и са ми суууупер. От 20 години не съм ползвала превръзки сигурно.. само ежедневни, а лидълските са чудесни - памучни и не дразнят..
Мокрите им кърпи също много ги харесвам, с тях чистя без обезмаслител и препарати всичко около фурна, аспиратор.. За палатката са незаменими, също и сухите в кутия - тях ги ползваме повече от тоалетна хартия сигурно 😁
Основният ми пазар е от Лидъл, с малки изключения - месо от Попов, сирене Съединение и кашкавал Върбина.

# 1 963
От пакетираните бойкотирам рибените пръчици от филе- откакто ги направиха по 5 лева.
Това ме подсети, че днес за обяд на децата пекох едни пилешки хапки с 2 вида сос- сладко къри и ....нещо си друго.
Ужасни бяха на вкус. Не усетих никакв вкус на месо...каквото и да е. Долу в ляво на снимката. Не ги препоръчвам.

# 1 964
Мен ме беше яд като купувах малини. 2.50 за една малка кутийка. Гледаш ги отгоре хубави. Измиеш ги- отдолу мухлясали. най- капризни са малините май. Аз май основно авокадо в мрежа купувам ако е на прилична цена.
Малините пък са с нереално високи цени в Лидъл.

На пазара през лятото са 4-5 лв./кг., а в Лидъл - 2.50 за 125 грама. Айде обърни го това в килограм - отива близо 15 лв.

Аз също съм против консумацията на маргарин. В последните 5 години почти не съм яла маргарин (или поне в чист вид, че наистина навсякъде го слагат) и съм ограничила до минимум салами, кренвирши и всякакви полуфабрикати - ами нищо не съм загубила. Дори се чувствам по-добре. От Лидъл само салам - закуска взимам веднъж - два пъти в годината (кръгла форма отстрани поръсен с чубрица и подправки). На другите колбаси им нямам доверие.

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 20:09 от Margarita1976

Общи условия

Активация на акаунт