Лидл 139 - Майски вълнения

• 120 530
  • 2 071
  •   2
Отговори
# 75
Аз за козунаци нещо прочетох! Наистина ли има замразени или съм видяла нещо друго Blush

# 76
Козуначени закуски...ама били като хляб писаха. Не били на конци.
Ама може и цели козунаци да е имало....знам ли вече Joy

# 77
  • на Мелмак
Аз явно редовните съм опущила. Не съм ги забелязвала, което сега отчитам като пропуск. Grinning

Козуначените кифли бяха вкусни Animal Pig Yum

# 78

Да се допълня, на нас ни хареса.
Какво уиски пиете по принцип, тоест кое ви харесва? Сингъл малц,блендед, ирландско, шотландско...

# 79
Ааа, не, мислех за козунаци като по Великден. Бяха много хубави.

# 80
Ааа, не, мислех за козунаци като по Великден. Бяха много хубави.

Питай в топлата витрина..ако имат да ти дадат замразен.

Лъки...к'во рече ? 😄

# 81
Аз за козунаци нещо прочетох! Наистина ли има замразени или съм видяла нещо друго Blush
Те са замразени и ги продават размразени. А иначе има козуначени кифлички замразени, които трябва да си доизпечеш вкъщи. Козунаците все още ги има също, вчера взех един с орехи.

# 82
За уискито ли? Интересевуа ме какви харесват Лемиви за да знам с  какво е подобно от уискитата. Който обича сингъл малтц например, няма  да хареса Тюлмор. Има разлика също така дали е Ирландско или Шотландско.
Абе лаишки питам, то е ясно. Аз пия вино. Innocent

# 83
Лъки и аз съм по по виното, та ще ти кажа примерно-Кардю, Джеймисън, Джим Бим дабъл оук.....мешано бащице 😸

# 84
Това някакви автори ли са..за книги ли говорите 😆..Паулу Куелю да добавя 😄

Тъй..тъй..лаишки рече сказвала..🙊

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 22:54 от teta75

# 85
Лъки и аз съм по по виното, та ще ти кажа примерно-Кардю, Джеймисън, Джим Бим дабъл оук.....мешано бащице 😸
Разбрах те.Хал хабер си нямаш от уиски. Ама нищо, за добро е. Laughing Скъпо хоби е, пиенето на класни уискенца. Аз за това съм на винце.Heart

Тет, от мм поназнайвам туй онуй...но не съм "на ти" с темата.

# 86
Извинявам се,че нахълтвам тук,ама нямаме Лидл при нас,а много ми се иска някой да ми купи и изпрати една маслина.
Ето такава:

Ако някой има желание и му се занимава,нека ми пише на лс. Ще съм много благодарна! 🤗🌺

# 87
  • Мадрид / София
Извинявам се,че нахълтвам тук,ама нямаме Лидл при нас,а много ми се иска някой да ми купи и изпрати една маслина.
Ето такава:

Ако някой има желание и му се занимава,нека ми пише на лс. Ще съм много благодарна! 🤗🌺
Не можах да завъдя маслиново дръвче в саксия. Най-добрия ми резултат беше 5г и изсъхна. И миналата година 2 или 3 не можаха да оцелеят. И се отказах, а съм в страна, дето се отглеждат маслини. Дано при теб се чувстват добре.

# 88
Една мацка от цветната тема писа,показа нейнито,точно от Лидл,в саксия е и е ок. Иска ми се да пробвам и аз.

# 89
  • София

Да се допълня, на нас ни хареса.
Какво уиски пиете по принцип, тоест кое ви харесва? Сингъл малц,блендед, ирландско, шотландско...
Сингъл малц и изобщо предлага ли се в Лидл,  не съм се заглеждала, защото смятам , че не го предлагат, ако е обратното ще взема.

Общи условия

Активация на акаунт