Лидл 139 - Майски вълнения

• 120 686
  • 2 071
  •   1
Отговори
# 1 005
Пише "Ново"- явно затова не съм го забелязала; аз не поглеждам често към този щанд.

# 1 006
  • Варна
Миленски, благодаря, че и снимка даже си приложила, браво! Hug
Ще я покажа на ММ да знае какво да купува. Кауфланд ни е по-далеч, Лидл е идеален, и цената е ок.
Последно беше ми купил мляко от КФ тяхна марка К-Класик за 2.49 лв, после от Булмаг на Мегле за цели 2.99 лв. Така че лидлската цена ме устройва.

# 1 007
Аз я погледнах, но се отказах. Иначе добре изглеждаше. Имаше и други комплекти - Бейлис с 2 порцеланови чащи.
Аз в тях пия кафе.
А тази керамична ли е пак?
Роклите как са ?
Не е керамична, по-скоро е от тези бамбуковите.
Аз имам травъл чашата, всъщност е пластмасова. Не мисля, че си струва. Комплектите с керамичните чаши за мен са по-хубави.

# 1 008
  • София
Пише "Ново"- явно затова не съм го забелязала; аз не поглеждам често към този щанд.
Ново беше отдавна, цитата е от ноемврийската тема, на мен ми е редичко, т.е. ниско маслено.

# 1 009
  • София
Ленените дрехи са много хубави, но уголемени с 1 номер. Т.е. - аз съм стандартен 38, стана ми панталон 36.

# 1 010
  • София
И при нас има безлактозно мляко, но днес пак нямаше Бадемово брашно, а сигурно половин година имаше постоянно. Махнато ли е пак от някои магазини или случайно е свършило? Нямаше и сладоледа от брошурата на клечка с шам фастъка, а специално ми бяха поръчали да купя. Чудя се дали да ходя утре пак да проверявам или няма смисъл.

# 1 011
Взехме диня, намалена на 1.40 ...наистина жестока !  Осем кила и двеста Joy
Благодаря за коментарите, без тях може би нямаше да взема.

# 1 012
В Кауфланд обаче май имаше 2 вида безлактозни млека като масленост. Странно ми е, че в Лидъл не е така... Thinking
Днес монтирахме душ комплекта (този от 35 лв)- чудно стои. Обаче засега сложихме не неговата си слушалка/пита, а лед слушалката, че по-често го използваме като ръчен душ.
Миленски, може, но аз наистина рядко се заглеждам по този щанд, евентуално поглеждах кокосовото брашно...млеката не ме интересуват, че хем са ми нискомаслени и като разредени 1,5%, хем безлактозните са с повече захари.
Ния, бадемовото брашно го няма никъде. На периоди се появява, седи известно време, изчезва и после пак го пускат- често преди големи празници.
Знаех си аз, че не съм луда; някой друг забеляза ли голямото "намаление" на бадемите, плюс новите им цена и опаковка? 30 лв/кг?! Де факто...новата опаковка струва 1 лев Sad Това "smaller pack, same taste" (проверих- "same contents" било- но пак от 200 гр е...200 грама; нищо по-малко няма, само си рекламират новата скъпа опаковка)- или каквото там беше ми е супер дразнещо:

П. С. Бих казала...да очакваме и бадемовото брашно с нова цена... Rage И евентуално с нова марка и скъпа опаковка...

Последна редакция: пн, 18 май 2020, 19:44 от dolce miele

# 1 013
Аз пък 3 Лидъла пребродих, портокал/лимон не найдох 🙄
Има още 4 в града, утре ще обхождам 3 от тях... Някой ако е видял да свирне, много ще ме улесни 😍

# 1 014
Някой погледна ли и дългите дамски панталони, ленът мек ли е, или малко бодлив (като миналогодишните) или ако може някой да качи снимка, вероятно няма да мога да ида да ги видя днес, а все пак бих искала да придобия представа за шарения дълъг панталон.

Много са мекички материите ,много приятни.Аз си взех два потника черни,идеални са.Слава богу ,че за тях нямаше много желаещи и успях да си взема.Много се колебах за жълтозеления шарен панталон,много нося латото такива шарени панталони,но в крайна сметка реших, че не ме кефи толкова.

Искам да попитам ще пускат ли  и други летни дрехи занапред,за първа година пазарувам в Лидъл и не съм наясно със зарежданията.

# 1 015
Ленени дрехи мисля, че само веднъж годишно пускат. Жалко, че нямат всички размери от всеки вид, иначе бих изкупила магазина Grinning
А тези, които са изцяло лен, са много меки, но другите - смес, седят по-твърдо.

# 1 016
Имам смути шейкъра и съм доволна. Стават чудесни шейкове, има и книжка с рецепти, но аз си бъркам по мое предпочитание. Чашите са много удобни, препоръчвам.
Имам питане за лидълския блендер от сегашната брошура. Видях, че е само 250 W, знам, че искам много, но все пак да питам тези, които го имат - Става ли за рязане на лук, магданоз или ядки?

Последна редакция: пн, 18 май 2020, 21:32 от Sakyz

# 1 017
  • на Мелмак
Пластмасова е чашата на Бейлиса. Отгоре е просто дупка за пиене, като капачките за кафета на бензиностанциите. Не се затваря. На нас ни трябва още една травел чаша, така, че утре ще ходя да взема Grinning
Дрехите при нас бяха изобрани, това към 12 на обед.

# 1 018
Аз си направих сама бадемово брашно, много е лесно. Взимаш сурови бадеми, мяташ ги във вряща вода за минута-две и ги вадиш в тавичка. Като се поохладят ги белиш с ръце (бързо става) и ги оставяш да изсъхнат 3 дена, после ги врътваш в кафемелачка и си готов.

# 1 019
  • Мадрид / София
В Кауфланд обаче май имаше 2 вида безлактозни млека като масленост. Странно ми е, че в Лидъл не е така... Thinking
Днес монтирахме душ комплекта (този от 35 лв)- чудно стои. Обаче засега сложихме не неговата си слушалка/пита, а лед слушалката, че по-често го използваме като ръчен душ.
Миленски, може, но аз наистина рядко се заглеждам по този щанд, евентуално поглеждах кокосовото брашно...млеката не ме интересуват, че хем са ми нискомаслени и като разредени 1,5%, хем безлактозните са с повече захари.
Ния, бадемовото брашно го няма никъде. На периоди се появява, седи известно време, изчезва и после пак го пускат- често преди големи празници.
Знаех си аз, че не съм луда; някой друг забеляза ли голямото "намаление" на бадемите, плюс новите им цена и опаковка? 30 лв/кг?! Де факто...новата опаковка струва 1 лев Sad Това "smaller pack, same taste" (проверих- "same contents" било- но пак от 200 гр е...200 грама; нищо по-малко няма, само си рекламират новата скъпа опаковка)- или каквото там беше ми е супер дразнещо:

П. С. Бих казала...да очакваме и бадемовото брашно с нова цена... Rage И евентуално с нова марка и скъпа опаковка...
Две различни марки са бадемите. При нас има само на Алесто и са 2,89€, което ще рече над 5 лв. Това им е нормалната цена. При вас е по-евтино, така че си на далавера.

Общи условия

Активация на акаунт