Лидл 139 - Майски вълнения

• 120 707
  • 2 071
  •   1
Отговори
# 1 410
Мариат, да, на синия си пише, че е без алуминиеви соли (не помня дали пишеше и 0% алкохол обаче, по-скоро да Thinking ). На зеления освен 0% алкохол пишеше, че е с алое мисля, а на розовия- 0% алкохол и invisible.

# 1 411
Някой може ли да сподели вече мнение за външната батерия, как зарежда? Четох само мнение, че е с хубав цвят. 😉

# 1 412
Кокосовото мляко е един от редовните продукти, които купувам от Лидл. Но само пълномаслено!  Последното е много хубаво и доста по-гъсто от предишни, явно е до партида. Използвам го както за солени ястия и супи, така и за десерти - кремчета, бонбони.. търпи най-различни импровизации.

Да похваля макароните (фусили) от грах - днес им дойде редът за приготвяне, вкусни се получиха, почти неразличими от стандартните! Те не са в постоянния асортимент, но има ли по принцип безглутенова паста в Лидл?

# 1 413
Има безглутенова паста- от царевица.

# 1 414
От доста време ги има тия рол-он дезодоранти, даже 4 вида са, има и с черна капачка. Има и мъжки, поне 2 вида бяха и те, може и повече да са (те стоят от другата страна и при тях флаконът целият е оцветен, не е бял). Пробвах ги всичките дамски, от зеления най-много се разочаровах, точно той най-много оставяше петна по дрехите. Другите видове - нищо особено, но за мен не са и по-лоши от повечето масови такива по дрогериите. За спиране на потенето - поне при мен никой такъв рол-он не го спира, а за предотвратяване на миризми си вършат работата и тези на Лидл. За мен са на едно ниво с примерно Фа и тем подобни, не вършат ни повече, ни по-малко. Заслужават си да се пробват, те направо без пари и поне няма да ви е яд ако не ви допадне и го хвърлите. Аромат не гоня, даже предпочитам да не е силен така че стига да не ми е неприятен, все става.
Ако вземате от тях, обръщайте внимание още в магазина как е вътре като консистенция. Един път случих рол-он пълен само до половината и сгъстено вътре, сякаш е изсъхнал и затова останал по-малко. Изобщо не се стичаше към ролката, то не беше течно това нещо. От тогава ако вземам от тях, ги разклащам да видя че се плацика там наистина течност вътре. Отдавна беше, вероятно нещо инцидентно ама да кажа де.
Имат и спрей дезодоранти, от тях с бялата капачка помня че беше гаден и ми се беше раздразнила и кожата от него, освен че не вършеше никаква работа. Този със синята ми хареса, даже мисля че и в момента имам някъде един преполовен от него, други цветове не помня дали пробвах от тях.

# 1 415
  • Пеликания
Имам синия рол он, но не е кой знае какво. За цената си бива.
Скрит текст:

Телешката кайма и карначетата много ни харесаха.

# 1 416
Има безглутенова паста- от царевица.
Благодаря!

# 1 417
Къде е полентата. Мм много ще се зарадва завалията, много я обича.

# 1 418
Взех потника на Esmara - готини са ама малко прозрачен ми се видя , и си отговарят на номерацията , явно лена е такъв тип материя

# 1 419
  • София
Emna  при италианските неща.

# 1 420
Много благодаря

# 1 421
  • София
Оо, супер, и ние с.щерката обичаме. Досега вземах от ДМ, но сега като не ходя на работа и нямам удобен.

# 1 422
Аз намерих и царевичен грис за качамак около брашната.
Как е немския пастет от утре?

# 1 423
  • София
Да Мари и аз го видях,0,69 лв.май беше,но малко ми се видя като грамаж.

# 1 424
Не, 69 ст. е топеното сирене. Има някакъв немски деликатесен пастет, но никога не съм го пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт