Лидл 139 - Майски вълнения

• 120 703
  • 2 071
  •   1
Отговори
# 1 395
Ако ви кажа какъв смахнат отговор получих относно липсата на опаковки на печивата.....Бла- бла на квадрат.
Някой питаше за стойката/тавичките за пица. Моя приятелка ги ползва и е много доволна, защото прави различни за всички от семейството и се изпичат равномерно на програма за пица.
Искам отзиви за шараните аз. Тези за Никулден бяха от чужбина и години не съм имала лоша риба, но тези ще са наше производство, и съм раздвоена.

# 1 396
  • СОФИЯ
...Но и в родината на Лидл витрината е подобна, даже по-отворена. И там кашлят и пипат със салмонелени  пръсти. Мърлячите са навсякъде по света, а яденето на подобни закуски не е жизнено необходимо.

Във Виена не е така, поне в магазина в който съм пазарувала аз. Подобни витрини, но с твърдо прозрачно покритие отпред. До продукта достъп има само щипката. Взимаш, пускаш в страничното улейче и това е.
Ясно че е въпрос на някакво решение и малка допълнителна инвестиция, но там е така по принцип и в други вериги за хранителни стоки, напр. Меркур, без да има ИП или ИС.
Сега какво, тр да започнат да пекат по-малки количества, поради липса на интерес. Отстрани до пекарната беше пълно с опакован намален хляб.

# 1 397
Какво отговориха за премахнатите опаковки?

# 1 398
Аз взимам вече от К, защото детето ми яде рогче с маслини или бяла поничка, а там за все още опаковани.
В Лидъл съм била свидетел, как гражданин в напреднала възраст опипва закуските, оставя ги и накрая си взима хляб в найлон. За хранене на деца в магазина няма да подхващам темата, че вече не е модерно.

# 1 399
Зеления сиен не е нов дезодорант и го имам дори в момента. Не ми прави бяло. Даже май имам и розов, но не ми се ходи да гледам. Доволна съм за цената. Аз само твърди ползвам и парфюм се пръскам после. Така не ми се смесва аромата си мисля. Лятото не се изпотявам толкова и не ми се отбелязва по дрехите и мокри подмишницата.
Четох, че твърдите не са здравословни, ама...аз така си карам. Та не са лоши тези, ползвам ги и не са нови.

# 1 400
Какво отговориха за премахнатите опаковки?
Скрит текст:
Благодарим за Вашето съобщение от 22.05.2020. Лидл България подхожда изключително сериозно към създалата се ситуация, с необходимата отговорност и грижа към своите служители и клиенти. Лидл България стриктно спазва всички препоръки и Заповеди на Министерство на Здравеопазването. Всекидневно подлежим на многобройни проверки от държавните органи и няма установени нарушения.

Във всички наши пекарни има осигурени щипки, с които да се захващат желаните от клиента продукти. Осигурени са пликове, в които да бъдат поставяни и не на последно място сме предоставили латексови ръкавици, които клиентите могат да използват при избора си на продукт от нашите пекарни.

Периодично, чрез информационната система - високоговорител във всеки наш магазин, апелираме за спазване на противоепидемичните мерки, за спазване на социална дистанция, лична хигиена и дезинфекция.

Както сами разбирате спазването на ограниченията, хигиената и превенцията са въпрос на лично отношение, възпитание, отговорност и солидарност. Всички ние трябва да бъдем отговорни, както към себе си, така и към близките си и към околните!

Благодарим Ви за разбирането. Надяваме се и занапред да Ви радваме с отлично качество на добри цени.....

# 1 401
Ролоните не са нови, миналата година взех единия, дали не беше точно зеления - никаква работа не върши. По-добре още някой лев отгоре и Рексона или друга по-добра марка.

# 1 402
Често миришат и на вгранено...рол он-ите.

# 1 403
Ролоните не са нови, миналата година взех единия, дали не беше точно зеления - никаква работа не върши. По-добре още някой лев отгоре и Рексона или друга по-добра марка.
Не съм сигурна, ама май на Рексоната ми правеха бяло под мишниците и много неприятно, не го използвах. Въпросът е за мен да не побелява, а не миризмата. Но не помня коя марка, аз не обръщам много внимание на това. Твърдите просто запечатват потенето и за това ги ползвам от години. Другите пръскащите са ароматни, но лятото навън си след час-два вече изпотен и отбелязано (това мен поне ме дразни и притеснява) Така си ползвам твърдите и после парфюмче (не ползвам скъпи и маркови) и решавам нещата. Въпросът е да не побелява кожата при ползване.

# 1 404
Здравейте!
За сетен  път купувам кокосово мляко  което е в срок на годност, но има странен метален вкус. Миналата година също съм купувала и беше много хубаво, миришеше си на кокос.
Някой друг да е усетил такъв метален вкус?

# 1 405
  • София
Намерих полента,пуснали пак.На казвайте ги тия раути Начи.

Последна редакция: нд, 24 май 2020, 14:30 от midnightStar

# 1 406
  • София
Здравейте!
За сетен  път купувам кокосово мляко  което е в срок на годност, но има странен метален вкус. Миналата година също съм купувала и беше много хубаво, миришеше си на кокос.
Някой друг да е усетил такъв метален вкус?
И на мен ми е някак с метален вкус, а и цвета  ми се струва сив някак,предполагам от кутията.
Аз рядко го купувам да кажем 2,3 на година, нещо не съм му фен,все му давам шанс ,но не е моето нещо.
Иначе за разни индийски манджи става, че дъщеря ми обича, аз и на тях не съм ѝ фен, някаква кокосова сметана четох че има, не в Лидл, но така и не намерих, да я пробвам и нея.

# 1 407
Честит празник! Blush
Аз синия ролон заглеждах, че е без алуминиеви соли той. Честно казано, от ролон не очаквам аромат, а както Фанфанито описа- друго действие и да не оставя следи по дрехите. И аз добавям парфюм после. Имам и стик иначе.
Миднайт, ако "полета" е полента- при нас нямаше когато гледах последно. Или аз не съм забелязала.
Кокосовото мляко ми е любимо (пълномасленото). Бяло си е вътре. Ако жълтее нещо не е наред, според мен. Потъмнявало ми е само отворено от много дни (ама моя грешка е това, че не съм го пресипала в друг съд). Не съм усетила метален вкус. А на предпоследната им промоция си купих консерви които вътре са почти изцяло с твърда част и съвсем малко по-течно на дъното. Heart

# 1 408
Честит празник! Blush
Аз синия ролон заглеждах, че е без алуминиеви соли той.
Син, но мъжки или женски?
На моя зелен пише без алкохол, а на синия би трябвало да пише без алуминиеви соли, така ли?

# 1 409
  • София
Да да Долче,полента,по 1кг. е.

Общи условия

Активация на акаунт