Лидл 139 - Майски вълнения

• 120 763
  • 2 071
  •   1
Отговори
# 1 425
  • София
Аз за гриса имах предвид Grinning

# 1 426
А-хааа. Разбрахме се. Всъщност си помислих че си загледала пастета заради животинките....

# 1 427
А-хааа. Разбрахме се. Всъщност си помислих че си загледала пастета заради животинките....
Има безглутенова паста- от царевица.
Благодаря!
На мен не ми хареса. Прекалено се разкашка, докато се свари. Ако е същата, която взех- в оранжева опаковка.

# 1 428
  • София
Тази е да в оранжева.Аз купувам само нея и не се.

# 1 429
Тази полента какво я правите, доготвяте ли я, с какво я сервирате?
По различна ли е на вкус от нашенската основа за качамак?

# 1 430
Аз обикновено я правя гъста и я слагам във форма за хляб да стегне, след това режа на филии или на "пръстчета" - като основа за нещо друго. Детето много я харесва така.
ММ си я прави като каша, със сирене, малко пармезан.
Според количеството течност, което сложиш, накрая е по-кашеста, по-стегната и пр.

# 1 431
Aaa, никак не е задължително ленът да прозира. Икономисват материал. Миналата година имаше едни памучни блузи, те пък бяха чист тензух. Не знам кой би вървял така по улицата в градски условия, за плаж - може.

# 1 432
Добре беше телешката кайма. Смесих я с мляно свинско месо и станаха вкусни кюфтенца.

# 1 433
Похвалвам телешките карначета, на BBQ са чудесни! Да не казвам, че между шишчетата и бирените наденични, най-много те се харесаха.
И един сос за салата с билки - стои при консервите в пластмасова тубичка. Идеален за печени зеленчуци се оказа Simple Smile

# 1 434
Aaa, никак не е задължително ленът да прозира. Икономисват материал. Миналата година имаше едни памучни блузи, те пък бяха чист тензух. Не знам кой би вървял така по улицата в градски условия, за плаж - може.

От миналата година икономисват, преди не бяха така. Мен за топ не ме притеснява много, но виж белият панталон в понеделник беше.... все едно си само по джобове (мн гадно прозираха и се виждаха само те). Аз май само храна купувам. Вчера взех огромна диня, адски вкусна. Първоначално касиерката беше чукнала грешен код за диня без семки. Гледа 30 кинта диня, щях да падна. Оправи го, де. Обаче цените са яко нагоре, дразнят ме .

# 1 435
Плочата за пица пускана ли е преди? От какъв материал е, отзиви?

# 1 436
Хм, в оранжевата опаковка НЕ е ли всъщност пастата от мека пшеница? Thinking Струва ми се, че безглутеновата паста когато я взимах не беше в оранжева опаковка, а в зелена като че ли...Но отдавна купувах. Малката не искаше да я яде- въпреки че не беше разкашкана...

# 1 437
  • In transit
Тази полента какво я правите, доготвяте ли я, с какво я сервирате?
По различна ли е на вкус от нашенската основа за качамак?
Тази дето са я показали малко по-горе е готова за ядене. Аз я слагам в хладилник да стегне, после режа на филии и на скарата да се запече и стопли. Отгоре може да я гарнираш с много неща...с рагу, с доматен сос(с маслини или гъби), с гъбен сос, с гъби и горгонзола, с пържоли, наденички...

Полентата си е качамак, т.е сварен във вода царевичен грис.

# 1 438
mariat , деликатесния пастет на Дулано е от харесваните от години(винаги е бил в хубавия списък на 1стр.)- вкъщи най-много се харесва едросмления ( сега май е с тъмно синя основа/преди беше тъмно червена).Цената му сега ще е добра.Сетих се за салама/крайчета дето и твойто момче харесва- в сряда имаше още два вида нови на около 6 лв/кг, а тези , които ги пуснаха на слайсове- гонят 8-9 лв.

# 1 439
Да, и аз видях някакъв етикет със стряскаща цена на луканковия салам- обаче под етикета си бяха крайчета, а не слайсове...даже май крайни парчета пишеше и на етикета, не огледах добре. А под етикета с по-ниска цена не беше луканков салам, а нещо наподобяващо на цвят кренвирши...тотално се обърках с тези етикети Grinning

Общи условия

Активация на акаунт