Лидл 139 - Майски вълнения

• 120 689
  • 2 071
  •   1
Отговори
# 1 440
Аз намерих и царевичен грис за качамак около брашната.
Как е немския пастет от утре?

Чудесен е,само от него купуваме у дома.Харесваме както класическия,така и със зелените подправки.

# 1 441
Тази година това ли ще е цената на динята или е такава, защото е рано? 🤔Чета ви колко е хубава, обаче аз миналата година я купувах на 0,30-0,40 лв./кг.

# 1 442
Рано е за диня! Още не сме яли череши.

# 1 443
Денил, благодаря че писа за пастета. До преди 2 седмици, (когато от написаното тук се престраших и купих Пикок) не бях опитвала с години пастет. Ще купя и от този за проба, и ще се огледам за нови разновидности крайчета салами.

# 1 444
И аз го харесвам тоз пастет. Ще се взима 😎
Чакам нещо туристическо, за пикник ала-бала...

# 1 445
Денил, благодаря че писа за пастета. До преди 2 седмици, (когато от написаното тук се престраших и купих Пикок) не бях опитвала с години пастет. Ще купя и от този за проба, и ще се огледам за нови разновидности крайчета салами.

И аз купих от пастета на Пикок, 2различни опаковки.Е, няма такава гадост,по-голям боклук не бях купувала,и детето отбеляза,че е потрес.Въпрос на вкус.

# 1 446
Тоз с патките ли? Ометохме 10тина кутийки, даже без филия, аз мажа на яйце или бучкам с краставица, че хлябът е мръсна дума 😎 дребните на филия за закуска, понякога с шарена сол.
Верно на вкус, ама чак на двата полюса..

# 1 447
Ето какви бяха крайчетата и нарязания в сряда ( зареждам един път в седмицата от Л. , че на село избор няма...)
От трите вида кутийки с пастет не ни харесва само единия ( с розово/оранжавата патица) ,с бялата патица и зеления пипер са ни по вкус
Скрит текст:

Този сърцевидния и светлия ги виждам за сефте

# 1 448
Благодаря за коментарите. Имаше желираща захар и при нас, сварих сладкото вече.
От патешките пастети взех и трите вида, когато бяха на промоция преди време, на мен всички ми харесаха. Simple Smile Ще видя в брошурата кои са включени, харесвах едни мини пастети в мека опаковка в Алпийска седмица май ги пускаха.
Редактирам се: тази седмица били тези мини пастети, които харесвам. С това ИП нещо не мога да се организирам, не следя брошурите както преди, пропускам.

Последна редакция: нд, 24 май 2020, 22:55 от Fortuna

# 1 449
  • Сливен
Момичета,сешоара ми току-що сдаде багажа,в гаранция е,купуван преди 1 година.Утре ще го нося в Лидл.От там какво следва?

# 1 450
И аз съм с минус за пастета, вече не помня гъши или патешки беше, но с някакви алкохоли "облагороден". Дали от алкохола, но имаше странен мирис и вкус, не го щЪ повече.

# 1 451
Рано е за диня! Още не сме яли череши.

Динята е внос и обикновено е по-добра от нашенските лятото..но не съм взимала още тази година; вероятно тези дни ще се поправя Wink

Както пъпеша ДИНО, който е великолепен..нейде по това време също го предлагаха..

# 1 452
Момичета,сешоара ми току-що сдаде багажа,в гаранция е,купуван преди 1 година.Утре ще го нося в Лидл.От там какво следва?
Ще го вземат и след няколко дни ще те известят със смс за развоя.Вероятно ще ти върнат парите ако нямат бройка.Поне при мен беше така с друг уред.

# 1 453
Дени, тези салами с форма на сърце трябваше да ги пуснат за Свети Валентин Grinning

# 1 454
  • Бургас
От пастетите няма няколко вида патешки, както се писа по-напред Wink Има с патица и арманяк, който е с по-особен вкус и не допада на всеки. Има с гъши дроб, който е вкусен и се хареса повече у дома, а съставът бива. Има и със зелен пипер, с малко по-кофти състав, ама него половинът си го яде само. Преди имаше и с добавени червени боровинки, който също не беше лош.

Общи условия

Активация на акаунт