Лидл 139 - Майски вълнения

• 120 682
  • 2 071
  •   1
Отговори
# 1 455
Да питам аз нещо, все забравям...лимоновият ликьор (лимончино, лимончело- не знам как са го кръстили) има ли го още и ако да- къде са го сложили? Понеже нямаше такъв до Куин Маргото, Амаретото и до ликьора с кафе- няколко пъти гледах. Нещо с доставките ли? Преди някоя от последните подредби ликьорите стояха до стената близо до касите- тогава от всички видове си имаше.

# 1 456
Някъде из софийските лидъли да има налични ръкавици? За сега обиколих тези в Борово и Гоце Делчев, но няма. Съгласна съм и до Перник или някой близък град до София да отида, така и така да се разходя, че само вкъщи си седя. Моля споделете, ако някъде има, защото в аптеките са по 30 лева кутиите, а в училищата не допускат без ръкавици.

# 1 457
Днес в Русе нямаше.
Провери в метро ако си готова да обикаляш

# 1 458
Днес в Русе нямаше.
Провери в метро ако си готова да обикаляш
В Метро също са сложили ужасна цена. Само в Лидл са нормални цените.

# 1 459
Може би има в ДМ или в Лили на по-нормална цена?

# 1 460
  • София
Провери в Лидл на Халите. Но са ги скрили ужасно. На пътеката със сладоледите са, в ъгъла между регалите с препарати и фризерите, долу ниско. Има гъби за чинии и подобни.

# 1 461
Нитрилни ръкавици купих от Марешки за под 10 лв. кутията, но няма винаги. В Метро бяха по 25 лв. последно като ги гледах, а преди и там бяха по 12. В Лидъл ако има, то е в началото на деня, когато не можем да се вредим, заради коридора за възрастни.

# 1 462
😡 Колко струва кутия ръкавици в Метро вече? Преди от нитрил беше 10 лв., а от винил 6-7 лв. Защо, по дяволите, се прави всичко това!? Ръкавиците не пазят от вируси. Преди няколко дни една касиерка в Била обърса целия под, по който се върви с мръсни обувки, с ръка в ръкавица, докато си събере всички изпуснати стотинки и бележчици, след което продължи да маркира хляб и други храни... Просто ръцете трябва да се мият и човек да има общо разбиране за хигиена и то цял живот, а не само докато от телевизора ни заплашват вируси.
..
Видях, че току-що се написа за Метро. А ръкавици от винил колко струват там?

# 1 463
На промоция винила мисля, че бяха 16… но не съм сигурна. От няколко години ползвам нитрилни, когато домакинствам, особено за белене и рязане на зеленчуци, защото развих някаква непоносимост и ръцете ми стават на рани. Винил и латекс не ми понасят.

# 1 464
Странно, на мен повреме на ИП от Метро ми донесоха ръкавици 100 бр за 10 лв.
В дм има 60 бр за 6 лв, което пак е добра цена

# 1 465
9 лв са в ДМ мисля...не 6.

# 1 466
Преди няколко дни ръкавиците в Борово бяха срещу тоалетната хартия и салфетките на куп на пода.

# 1 467
Ева, Майки, благодаря. Мисълта ми е, ако се направи полента с български царевичен грис или брашно, същото ли ще е, или италианското е по вкусно?
Нитрилни ръкавици март месец гледах в един санитарен магазин. Също някакви ръкавици скоро видях и в едно магазинче за пластмасови чинии, чаши, пликчета, и тн.
Сърцевидния салам го пробвах, ама нещо...не знам, едва ли ще повторя покупката.

Последна редакция: пн, 25 май 2020, 08:10 от Lemy

# 1 468
За 60 бр бяха 6 лв в ДМ, гледах ги преди 2 седмици

# 1 469
За Метро, цената е от първите дни на месец май. Преди и там бяха евтини, към април рафтовете се бяха изпразнили. Дано да намалее търсенето и да нормализират цената. Спекулират доставчиците, според мен.

Общи условия

Активация на акаунт