Лидл 139 - Майски вълнения

• 120 672
  • 2 071
  •   1
Отговори
# 1 500
  • Пловдив
При нас не видях от сладоледа с вафли...
Био виното е 8 и нещо мисля. По-евтиният етикет 4,99 е за друго.

# 1 501
Отзиви за хубаво вино от италианската седмица моля.Предварително благодаря!:hibiscus:

# 1 502
  • софия
Сицилианското био вино е 4.99 лв.
Скрит текст:

# 1 503
  • София
Здравейте, може ли мнение за парочистачката? Върши ли работа за измиване на баня? Доволни ли сте и заслужава ли си?

# 1 504
На био виното дали евентуално е отбелязано да е с намалено съдържание на сулфити?

# 1 505
  • софия
Обрано са отбелязали "съдържа сулфити".

# 1 506
Бугенвилии в Лидл на вагона (София).

# 1 507
10.25 бях пред магазина на опашка от 30 човека, да не изпусна скарата 😸 вътре имаше точно три баби.
Взех едно розе от Пулия, тъй като имаше преди една две години червено, пак от Пулия, което страшно ми хареса, та ще го видим розето.

# 1 508
В събота се наложи да отида до друг филиал, който ми беше на близо в момента. Почти всичко от новата брошура беше наредено. Имаше и почти всички видове алкохол от текущата седмица, за разлика от обичайния ми за пазаруване магазин, както и много от дрехите. Не знам защо се получава такава дискриминация.

# 1 509
  • Пловдив
Момичета как правите полентата от италианската седмица? Бяхме одеве с ММ и взехме полента, гризини, лазаня, прошуто. Отделно най-накрая си взех от железните тигани на 17.99,който ми става за индукция и за печка. Направо не мога да повярвам. Взехме още бирени пръчки, кисело мляко, цеденото също, малините бяха намалени и други неща. Купих замразен едам за пържене или фурна, хубав ли е? Друг път взимам моцарелени пръчици с лют сос, обаче сега нямаше.

# 1 510
Леми, пиши после за розето, ако не те затруднява. Нещо се пропих в последно време. 😃 Придружаващо заболяване. 😂

# 1 511
Здравейте, някой виждал ли е палатката с тунела за момченце от миналата седмица? Много спешно ми трябва за подарък на едно момченце, което много я иска! Обиколих няколко магазина, но само в розово е останала!

# 1 512
  • In transit
10.25 бях пред магазина на опашка от 30 човека, да не изпусна скарата 😸 вътре имаше точно три баби.
Взех едно розе от Пулия, тъй като имаше преди една две години червено, пак от Пулия, което страшно ми хареса, та ще го видим розето.
Това розе е сладко обаче, не е сухо. И аз се подлъгах, но го върнах навреме.

Леми, в нашия магазин още вчера следобед бяха заредили всички промоционални неща от тази седмица, вкл. и скарите. Много добре си напазарувах без да се ръчкам днес.

# 1 513
Вярно ли е сладко, ти уби всичко деЦско в мен, и преди се минах с едно италианско вино, оказа се сладникаво 🙀
Соул, сигурно няма да го отварям скоро, защото имам едно боксче наченато.

# 1 514
  • In transit
Да, да...ти остави, хем бях прочела в сайта миналия четвъртък, че е сладко и вчера награбих едно. Като се прибрах се сетих и го погледнах. Та пратих синът ми да го смени за стек бира. Grinning

А това другото розе пино гриджо става ли?

Общи условия

Активация на акаунт