Лидл 139 - Майски вълнения

• 120 678
  • 2 071
  •   1
Отговори
# 1 485
  • София
Много лошо впечатление ми направи че са махнали опаковките при хлебните.. Добре, че кауфланд още не са..
Ще ходя за стойката  за 4 пици в понеделник имате ли отзиви?
Имам я и си я ползвам с кеф. Тук имаше доста противоречиви мнения, защото пиците не се изпичат равномерно - в смисъл едновременно. Това обаче, мен ме устройва напълно. Първо е готова най-горната, докато я хапнем е готова следваща и така... Случвало се е да ги извадя и едновременно. Не всеки предпочита препечена и така всички са доволни. Като цяло отзивът ми е положителен и не съжалявам, че си я купих.

# 1 486
А как се държи покритието на тавичките във времето - износване, отлющване, надраскване?

# 1 487
И аз имам тавичките за пица, не ги ползвам. Не се изпичат равномерно и ми е по-лесно в голямата тава на фурната да пека.

# 1 488
Да питам аз нещо, все забравям...лимоновият ликьор (лимончино, лимончело- не знам как са го кръстили) има ли го още и ако да- къде са го сложили? Понеже нямаше такъв до Куин Маргото, Амаретото и до ликьора с кафе- няколко пъти гледах. Нещо с доставките ли? Преди някоя от последните подредби ликьорите стояха до стената близо до касите- тогава от всички видове си имаше.
Лимончело на промоция вчера имаше в Била.

Някъде из софийските лидъли да има налични ръкавици? За сега обиколих тези в Борово и Гоце Делчев, но няма. Съгласна съм и до Перник или някой близък град до София да отида, така и така да се разходя, че само вкъщи си седя. Моля споделете, ако някъде има, защото в аптеките са по 30 лева кутиите, а в училищата не допускат без ръкавици.
В Ебаг тази седмица има кутии с ръкавици под 10 лв на промоция, мисля 6,99 бяха.

# 1 489
Министъра май забрави тоя коридор. Да вземе някой да му напомни да го отмени

# 1 490
Този коридор им е “вратичка” - ако се влоши положението да ограничат възрастните само него да ползват, ако се подобри (каквото е в момента тенденцията) - да има какво да отменят.

# 1 491
  • СОФИЯ
При коридора има и друг филм, забелязах го в събота докато чаках отпред 10 мин. да стане 10.30 ч. С възрастен човек влиза млад и това не е проблем. ОК е ако действително възрастният има нужда от помощ. Имаше напр. баба с бастун, трудно ходеше, млад мъж я придружаваше, бабата се подпира и на количката. Това добре. Излязоха обаче и две двойки жени, при които по-възрастната от двете видимо няма нужда от някаква подкрепа и съдействие, носи си торбите, смеят се нещо. Това ме възмути.

# 1 492
А младият мъж с бабата като е толкова загрижен да беше напазарувал той ,а не да се бута и жената в магазина, където се предполага че опасно за нея

# 1 493
Скрит текст:
Тоя коридор е време да го махнат. Преди седмица някъде отидох в 8ч да пазарувам. Забавих се, понеже чаках да заредят месата за скара, че имаше липси. Помотах се из магазина и разгледах всичко обстойно. В един момент в магазина да е имало не повече от 5-6 човека. Излязох преди 9ч понеже така и не заредиха чаканото месо и охраната ми се накара. Е, аз влязох преди коридора.
Той знаел, но отвън стоели хора и като видели някой млад вътре и се обаждали да се оплакват и после имало проблеми за него.

Дали не си го е поизмислил за оправдание?  Аз пък присъствах на разговор възрастни-охрана, които казваха да пускат всички, и без това магазина стоял полупразен, да не стоят хората пред него. Не стана, разбира се. Излишен е тоя коридор, дано се усетят да го махнат.
Не е изключено да е вярно. За този 3-месечен период се оказа, че има не малко хора, на които им е много по-важно да извършат донос, отколкото да си вдигнат образователното ниво как човек се предпазва от и преживява по по-лек начин една евентуална вирусна инфекция.

Ликьорът Лате макиато, за който имаше питане, на мен ми харесва, имам още малко за доизпиване в хладилника, може да взема нова бутилка, ако не ме съблазни нещо друго алтернативно.

# 1 494
А младият мъж с бабата като е толкова загрижен да беше напазарувал той ,а не да се бута и жената в магазина, където се предполага че опасно за нея
Просто за пенсионерите ходенето до Лидл (или друг магазин) е разнообразие, разходка.. Sad Веднъж отстъпих ред на една възрастна жена и тя ми каза - аз не бързам, то и не трябва сега да идвам, но ми омръзна цял ден вкъщи.

# 1 495
И аз имам тавичките за пица, не ги ползвам. Не се изпичат равномерно и ми е по-лесно в голямата тава на фурната да пека.
Вчера писах за впечатленията на моята приятелка с тавичките. Тя пече във фурната на режим "пица" и всички се изпичат равномерно. Пробвайте. Естествено, ако фурната има тази програма.

Аз не купих от пастета на промоция. Почнах да чета състава и стигнах до 'лук', съответно го подминах.
Купих намален тоблерон и намален чипс за децата, а за мен балсамов оцет от италианската седмица за 3.99. Имаше и намален от 6.99 на 4,80(в по- плоско шише и май от Модена). Някой ще каже ли кой е по- добър, ако ги е пробвал и двата вида.

# 1 496
Подходящите места за разходка са парковете и дори улиците, а не затворените пространства. Но като направиха извънредно голямата простотия да затворят парковете, хората ще мислят, че магазините са за разходка, да. В нашия Лидл даже се шегуваха с "хайде на разходката" и "приятна разходка".

# 1 497
В режим пица на фурната, пека едновременно двете тави на печата и само за пет минути, на края им разменям местата. Но старата ми печка нямаше такава функция. На нея една пица се печеше за 35 минути минимум, сега двете стават за 20.

# 1 498
  • софия
Дори и на режим "пица" тавичките трябва да се разменят. Това, естествено, в случай, че не харесваш глетава основа. Иначе може и без размяна.

# 1 499
Просто за пенсионерите ходенето до Лидл (или друг магазин) е разнообразие, разходка.. Sad Веднъж отстъпих ред на една възрастна жена и тя ми каза - аз не бързам, то и не трябва сега да идвам, но ми омръзна цял ден вкъщи.
Така е,именно заради това и този коридор е безумен

Общи условия

Активация на акаунт