Лидл 139 - Майски вълнения

• 120 683
  • 2 071
  •   1
Отговори
# 1 470
ръкавици ,латексови 100 бр./10 лв. в сряда имаше в Овча купел- срещу служебния вход и четеца.Последен коридор- вдясно замразени зеленчуци и плодове , в ляво- стари промоции и пале с ръкавици( на тяхното си място - при препаратите - само няколко разтворени кутии...)
Брадата , знам че патицата ( пастета де...) е една , а другото беше пуйка или гъска , но така го обясних с цветовете, че всях заблуда...Моля за извинение!

# 1 471
В Ремедиум на Ив. Вазов (последната спирка на трамвая) има ръкавици и можеш по бройка да си купиш-15ст. едната, значи 30ст. за комплект. Но поне ще вземеш няколко бройки докато изчакваш и да не се притесняваш. Не знам дали са нитрил, винил, латекс или какво се води, ама е ръкавица. Имаше и маски различни видове и цени, както и спирт шишенца. Това миналата седмица някъде, не вярвам да са свършили. Ако е спешно си купи няколко бройки , дори и по-скъпо и после си гледай и следи да се не притесняваш и обикаляш. В железарските магазини също продават ръкавици, може и там да се провери за нормална цена евентуално.

# 1 472
Някъде из софийските лидъли да има налични ръкавици? За сега обиколих тези в Борово и Гоце Делчев, но няма. Съгласна съм и до Перник или някой близък град до София да отида, така и така да се разходя, че само вкъщи си седя. Моля споделете, ако някъде има, защото в аптеките са по 30 лева кутиите, а в училищата не допускат без ръкавици.
Преди седмица гледах ръкавици в Била на Сердекийски събор- 8/9лв за 100бр, S и М размер. Не знам дали има все още.

# 1 473
  • софия
Взех от дъските *2 бр. Супер е, с приятелка ще си ги делим. Най-голямата не е толкова голяма, колкото си представях, кръглата е хубава, ама само да трупам не си струва.
Квадратната прозрачна тавичка с капак е хубава, но имам с този размер. Гледах тези, които са *2, но са за 2 порции, а ние сме трима.
От многото неща, които бях харесала, в крайна сметка купих около половината.
Взех сицилианско био бяло вино за 4.99 лв. Не го забелязах в брошурата, но може и да не съм го видяла. Ако е хубаво, може да взема още бутилки.
Заради вас купих от хваления пастет, защото съставът му е ок. Ще видим как е. Купешки пастет не съм взимала от години.
Купих и от детската шунка и кренвирши.

# 1 474
Има ръкавици в Борово, но не са при препаратите, а срещу сладоледите (не знам защо).
А в Гоце Делчев има от сладоледа с шамфъстък на клечка.

# 1 475
Здравейте, някой ползвал ли е течния сапун XXL, които от днес е в брошурата? Хубав ли е, как е като гъстота?

# 1 476
Звънче, как се уреди да пазаруваш през коридора 😎

# 1 477
  • СОФИЯ
Като консистенция сапунът е много рядък, бях взела предишния път за диспенсъра в офиса и ме издразни. То и други течни пълнители в бутилки по 1 литър са така де.

# 1 478
И аз видях бялото вино, за което звънче говори, и много му се чудих, ще чакам отзив!
Добър пазар направих - купих си кафеварка, че моята сле много години служба, я виждам че сдава багажа, от италианската седмица - задължителното пеколино, скараморца, твърдо сирене, прошуто, сосове, песто, по ваша препоръка полента. При нас Вардар лимончелото беше при промо на итал.неща, както и един ликьор лате харесах, ако някой го е опитвал, моля да сподели, а и кантучини за кафетооо!
Имаше доволно количество и face wipes, не съм купувала, ще ги пробвам.
Можех да купя още неща, ама през следващите дни.
Имаше доста хора в 8,10 ч, което още веднъж доказвар че този ужасен коридор по това време не е най-удачното решение.

# 1 479
  • София
Може да е било преди коридора - все пак магазините отварят в 7.30 ч.

# 1 480
Вероятно е така, всъщност по скоро се пошегувах, защото седя и чакам този досаден коридор.

# 1 481
Тоя коридор е време да го махнат. Преди седмица някъде отидох в 8ч да пазарувам. Забавих се, понеже чаках да заредят месата за скара, че имаше липси. Помотах се из магазина и разгледах всичко обстойно. В един момент в магазина да е имало не повече от 5-6 човека. Излязох преди 9ч понеже така и не заредиха чаканото месо и охраната ми се накара. Е, аз влязох преди коридора. Той знаел, но отвън стоели хора и като видели някой млад вътре и се обаждали да се оплакват и после имало проблеми за него.

# 1 482
Скрит текст:
Тоя коридор е време да го махнат. Преди седмица някъде отидох в 8ч да пазарувам. Забавих се, понеже чаках да заредят месата за скара, че имаше липси. Помотах се из магазина и разгледах всичко обстойно. В един момент в магазина да е имало не повече от 5-6 човека. Излязох преди 9ч понеже така и не заредиха чаканото месо и охраната ми се накара. Е, аз влязох преди коридора.
Той знаел, но отвън стоели хора и като видели някой млад вътре и се обаждали да се оплакват и после имало проблеми за него.

Дали не си го е поизмислил за оправдание?  Аз пък присъствах на разговор възрастни-охрана, които казваха да пускат всички, и без това магазина стоял полупразен, да не стоят хората пред него. Не стана, разбира се. Излишен е тоя коридор, дано се усетят да го махнат.

# 1 483
  • софия
7.30 бях строена пред магазина 😊 с още 2-3 човека. Обичам да пазарувам по-рано и не ми се чакаше 10.30 ч.
Коридорът е супер тъпо нещо в настящия момент. Но в нашата територия най-глупавите неща траят най-дълго.

# 1 484
Добро утро!
Тази седмица има комплект за къмпинг столчета и маса, а на мен ми трябва само маса - мрън.
За Пекарната - и аз съм бойкот.
От изминалата седмица и аз съм доволна от Кърначетата от младо телешко, Факличките и Една лютива сръбска наденица с бекон/шунка сурова.
При нас пък охраната спомена, че влизали цивилни полицаи да гледат кой е с маска - до колко е вярно не знам. Чудят се как да всеят малко дисциплина май. И точно възрастните хора нерядко са в нарушение.
При последното пазаруване двама клиенти се наредиха на вече затворена каса без да спазят и дистанция. И понеже изкоментирах  служителката каза, че й е омръзнало да обяснява и я разбирам. Остана и ги обслужи без да роптае.

Общи условия

Активация на акаунт