Лидл 139 - Майски вълнения

• 120 741
  • 2 071
  •   1
Отговори
# 1 515
  • София
А как се държи покритието на тавичките във времето - износване, отлющване, надраскване?
Моите са като нови, но пицата я режа на дъска. Мия ги в миялната.
Понякога разменям пиците, понякога не. Тестото не ми става глетаво. Фурната е на режим подходящ за пица. В повечето случаи пека готови пици, може това да е причината.

# 1 516
  • София

............. а за мен балсамов оцет от италианската седмица за 3.99. Имаше и намален от 6.99 на 4,80(в по- плоско шише и май от Модена). Някой ще каже ли кой е по- добър, ако ги е пробвал и двата вида.
Разбира се , че този от Модена, въпреки че не е най- качествен пак е по добър. Има и се продава  балсамико на 100 евра.... мда, ама не у нас.  От Флоренция си донесох балсамико за 60 евра, така че цените много варират, устойчивост, година на отлежаване... много са причините да е толкова скъп.

# 1 517
Здравейте, някой виждал ли е палатката с тунела за момченце от миналата седмица? Много спешно ми трябва за подарък на едно момченце, което много я иска! Обиколих няколко магазина, но само в розово е останала!
В събота видях две на Сточна гара. Ако е за София де. Ама дали ги има още...

# 1 518

............. а за мен балсамов оцет от италианската седмица за 3.99. Имаше и намален от 6.99 на 4,80(в по- плоско шише и май от Модена). Някой ще каже ли кой е по- добър, ако ги е пробвал и двата вида.
Разбира се , че този от Модена, въпреки че не е най- качествен пак е по добър.
Оказа се, че и на двете шишета пише Модена.

# 1 519
Леми, струва ми се, че мернах "твоя" течен сапун с мед (туба) на някакво намаление Stuck Out Tongue Winking Eye
Тези железни тигани доколко са полезни като материал? Tired Face
Има в редовния асортимент балсамов оцет, около 3 лева ли струваше...Все се каня да го пробвам (макар, че няма да е като по-скъпия, то е ясно).

# 1 520
Има в редовния асортимент балсамов оцет, около 3 лева ли струваше...
Това си е като обикновен оцет, мое мнение.

# 1 521
Има в редовния асортимент балсамов оцет, около 3 лева ли струваше...
Това си е като обикновен оцет, мое мнение.
Потвърждавам! Много е слаб, боядисан само..

# 1 522
И на мен не ми харесва от редовния асортимент.

Долче, като полезност тези тигани са идеални. Гледай им другите неща дали те устройват.

# 1 523
Момичета, търся сешоар от серията на Кристина Агилера, сега се сетихме, че ни трябва точно такъв...

# 1 524
Какво ще правим с шарана, ще го ядем ли, дали е хубав? 🤔

# 1 525
Отидох за пици и колбаси, а се върнах освен тях с шарения зелен панталон, бяха върнали или презаредили бройки. Не е като детския ленен панталон, за който писах, белият е по-скоро като него на пипане, стори ми се много по-мекичък, но прозиращ не смея да нося.
П.п. За търсещите сладолед с шамфъстък - имаше поне няколко кутии. Струва ми се, че мярнах даже и турския такъв. Но пък не видях от страчателата. (в Младост 2).

Последна редакция: пн, 25 май 2020, 17:45 от fenyx

# 1 526
Оф, отидох за една кафеварка, едвам се довлякох до вкъщи с колелото...
Салами, наденички, сирена..
Таз седмица ще се въздържам 🙄

# 1 527
Какво ще правим с шарана, ще го ядем ли, дали е хубав? 🤔
Ама, хайде де. Организирайте се. И аз чакам отзиви. Предните за Никулден бяха чуждестранни, а тези са наше производство, около Сливен.

# 1 528
  • In transit
Скрит текст:

Разбира се , че този от Модена, въпреки че не е най- качествен пак е по добър.
Оказа се, че и на двете шишета пише Модена.

Вторият е по-гъст и хубав. Като балсам е направо. Heart Eyes  Разклати го добре преди да сипеш, че доста се утаява на дъното.

# 1 529
За втори път взехме кифлички с шипков мармалад на родна стряха, първите се изядоха за закуска и ми поръчаха и за утре. Не ги опитах, но чисто визуално хващат око, пълнежа е обилен.
Някакви нови за мен десерти на kinder, които се ядат охладени. И тях изядоха и харесаха..
И един сос калабрезе, не знам защо ми е. На спагети върви ли?

Общи условия

Активация на акаунт