Лидл 139 - Майски вълнения

• 120 705
  • 2 071
  •   1
Отговори
# 1 530
  • София
Има в редовния асортимент балсамов оцет, около 3 лева ли струваше...
Това си е като обикновен оцет, мое мнение.
Не е вярно, много по гъст, със сладникав вкус и много по слаба киселинност от другите по пазара, разликата е очевадна. Този който е в по тумбестата бутилка е по-добър.

# 1 531
Марчева, в този пост коментирам балсамовия оцет, който е в постоянния асортимент, който е в голяма бутилка.

Същия коментира и Долче. Не си разбрала.

# 1 532
  • Асеновград
Добро утро!
Тази седмица има комплект за къмпинг столчета и маса, а на мен ми трябва само маса - мрън.
Скрит текст:
Същия размер маса ММ поръча онлайн, аз бях скептична но се оказа много добро изпълнение.Не знам тази повдига ли се на височина, но нашата става и по висока https://www.facebook.com/tent.tents1/?__tn__=kC-R&eid=ARDdty … ppe7owwtw5p-yzR2Z на 49 лв. и с не помня колко доставка. Иначе лидълската я имат дъщеря ми, но столчетат не се използват въобще. Та и за мен комплект не е практично точно с този тип столове. Ако пуснат другия тип дето се сгъва и става пакет като рибарски стол препоръчвам с две ръце, много удобна и компактна ползвам я вече 3 години

# 1 533
  • на Мелмак
Отидох за релси за кола.
Исках да си взема от десертите, ми то само един вид. Вчера в Разлог имаше повече. Не взех от там заради пътуването.
Е, разбира се, върнах се с релси и две торби нещица Wink

# 1 534
А ей такава маса дето се сгъва като рибарските столове, ако намеря ще е супер.
Багажника на колата не от особено големите и наистина нещо компактно е нужно.
Столове имам вече от К. Много сполучливи.

# 1 535
Днес заведох ММ в Лидъл (той не е по пазара), казвам му за вино сме...Е, нямаше розавото пино гриджо за 5 кинта.Sweat Smile От мъка си купих кантучини....Само 1 пакет, де, ама все пак НЕ СА МИ  режимни.
Купихме и някаква скаморца от италианската седмица, както и сушени домати в зехтин.
Като цяло съм разочарована.

# 1 536
Другото розе е сухо и е доста приятно. Сладкото и аз го подминах.

# 1 537
  • София
Аз пък хванах розето, кафе, сос, някакво сирене - яко италианскоо.

# 1 538
Лъки, сподели после за скаморцата, ако може. Преди взимах една пушена...обаче май не беше от италианска седмица...гумено, сухо, безвкусно - въобще, тотал щета.

# 1 539
Аз пък хванах розето, кафе, сос, някакво сирене - яко италианскоо.
Агент, моля ако може снимай розето, че имаше някакво но не беше това от брошурата.

Лъки, сподели после за скаморцата, ако може. Преди взимах една пушена...обаче май не беше от италианска седмица...гумено, сухо, безвкусно - въобще, тотал щета.
Ще пиша. аз не знам как се сервира това чудо, но ще го хапнем тия дни.

# 1 540
Взех кафемашина, утре ще пробвам. Дано  не съм сгрешила, че ММ не беше много ентусиазиран Grinning

# 1 541
Машина от К на половин цена се справя перфектно, така че тази трябва да е ок. Ще ни разкажеш. ☕🙂

# 1 542
Нали има възможност за връщане, ако не се хареса продукта? Пробвайте машината и  ще видите.
Доволна съм, че си намерих малките пластмасови дъски за рязане,  точно такъв размер ми трябваше. За първа употреба правят впечатление на издържливи откъм нарязване.

Последна редакция: вт, 26 май 2020, 00:31 от fenyx

# 1 543
  • Варна
Аз се обзаведох с кръгли дъски и тавичките за пица, голямата дъска и двете малки, кафемелачка , за която търсих мнения, бермуди за малкия на мм, а отидох за мокрите кърпи ... Дъските ме радват изключително.много Simple Smile

# 1 544
  • София
Винаги  купувам,  когато има скаморца,  и съм заредена.  Приготвя само от краве мляко, на мен много ми харесва, а още повече пушената. Тя не е за наяждане, тя е само за компания към чаша хубаво сухо бяло вино,  а пушената е за компания към чаша сухо червено вино, а ако има и резен прошуто и малко плодове... мммда.  Много е подходяща  към ризото, много добре става настъргана  за пица, ей такива ми ти нещица. Въпрос на вкус е.
PS извинявай, че аз ти отговорих, но това е защото винаги я купувам и харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт