Лидл 139 - Майски вълнения

• 120 679
  • 2 071
  •   1
Отговори
# 1 545
Марева, благодаря!
С бяло ще я нарежем.

# 1 546
Препоръчвам ягодовото тирамису. Много е яко. 😋

# 1 547
Марчева, благодаря и аз! Повечето неоценена храна е поради неправилно използване, така че ми беше интересно да прочета написаното от теб.

# 1 548
  • София
Марева, благодаря!
С бяло ще я нарежем.
Марчева, благодаря и аз! Повечето неоценена храна е поради неправилно използване, така че ми беше интересно да прочета написаното от теб.
Е, нали сме си за това..... Smiley
Да, тя е малко безвкусна, не е солена, малко е тричава, как се нарича... така де, но основно си е за мезе. Сега не е пекорино, нали..ама то и разлика в цената има и то голяма, ако не се лъжа. В интерес на истината има и много по добри сирена.

# 1 549

Да, тя е малко безвкусна, не е солена, малко е тричава, как се нарича... така де, но основно си е за мезе. Сега не е пекорино, нали..ама то и разлика в цената има и то голяма, ако не се лъжа. В интерес на истината има и много по добри сирена.
Аз съм на бри, с бяло вино. Всичко от Лидъл.
Какво по добро сирене има от бри и камембер?

# 1 550
Скрит текст:

Аз съм на бри, с бяло вино. Всичко от Лидъл.
Какво по добро сирене има от бри и камембер?

Синичко, плесенясало....... Иначе и аз ги обичам тия двете! Simple Smile

# 1 551
  • София
Аз без лидълското бри не мога да живея. Бяха го преместили и два дни обикалях като муха без глава, докато го намеря.

# 1 552
  • shumen
Бри и у нас се хареса.Печива неопаковани и аз вече не вземам.

# 1 553
Тъкмо на време за мен  пуснаха машината за кафе хареса ми как прави кафето.
ММ много бучи за тавите за пица. Много били неудобни нямали дръжки да се хващат, трябвало да мести тавите.
Взех какво ли не днес +полента, която честно казано се чудя как да приготвя.
Дайте идеи, щото той и за нея бучи...

# 1 554
И аз взех полента. Нямах много време и просто я нарязах, сложих отгоре масло, загрях я в микровълновата и след това поръсих обилно с пармезан. Втората порция ММ си я направи с бяло сирене и пак вкусн стана. Ако имах време, може би бих си поиграла малко повече. На опаковката има варианти за приготвяне. Страхотно, че има готов вариант, защото иначе си е играчка да се бърка здраво, за да не стане на бучки.

# 1 555
  • Асеновград
А ей такава маса дето се сгъва като рибарските столове, ако намеря ще е супер.
Багажника на колата не от особено големите и наистина нещо компактно е нужно.
Столове имам вече от К. Много сполучливи.

Такава имам от Лидл, взимана на намаление май около 33 лв. Пуската такава и в К за тяхната не мога да кажа как е като качество.Но за къмпинг една ни едва малко, и взехме втора за да има къде да се приготвя храната.

# 1 556
Ние много ходим по балканите и масата е основен атрибут. Нашата сгъваема е такава
Линка е информативен, модела имам предвид. Много е сполучлива, стабилна е и се събира идеално на дъното на багажника.
Столчетата тип рибарски са ми за детски РД не за кеф-айляк Simple Smile нашите са с облегалка и подлакътници, пак се сгъват като чадър и заемат малко място, декатлонски са, ама май и в Лидл съм виждала да пускат.

# 1 557
Simple Smile Благодаря момичета. Последно да оспамя - и нашите столове са с облегалка и подлакътник + място за бирата Wink То другото си е мъчение.
Взех кюфтета Стара планина ама от редовната опаковка - на детето рязко му се прияде бургер снощи и трябваше да сглобя нещо. Другите днес за боба. Хубави са - смес свинско и телешко.
Розето в кен от промото е ужас - цвета е по-тъмен и вкуса е различен. На сутринта боли глава дори от половин кенче. ММ ще допива, но не го харесва.
И да не остана назад взех едни Кантучини.
Минах почти транзит в края на деня и не съм гледала другите набелязани неща.

# 1 558
Да споделя, доволна съм от кафе машината, прави страхотен каймак и като дизайн ми допада.
Миналата седмица и чаршафи успях да купя, че ги чаках много. До сега все купувах, но не за нас и сега много им се радвам Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 559
Как е като състав и вкус чесновият сос Kania?

Общи условия

Активация на акаунт