Лидл 139 - Майски вълнения

• 120 641
  • 2 071
  •   1
Отговори
# 1 605
Гредите за багажник ги имаме от 3 години поне. Товарили сме ги турбо много. Железни са. Взимайте смело!

и ние. много са добри. днес ще ходя за храница, дано сте ми оставили.

# 1 606
  • In transit
Ясмина, по принцип до седмица ако се държи добре затворена и в хладилник не би трябвало да има проблем. Тя все пак е варена.

# 1 607
Здравейте,
Съжалявам,че нахлувам така, но много спешно ми трябва хлебопекарна и искам да попитам някой дали е виждал останала в някой лидл в София?
Предварително благодаря.

# 1 608
Здравейте,
И аз още се чудя за кафемашината- дали няма да пуснат някоя по- компактна по- нататък... Първо мислех за капсули, но пластмасата( на капсулите) е вредна, особено като мине през такава температура( особено в съчетание с алуминий), а спор няма - много ми харесва кафе от капсули. После мислех за автомат- но заема много място и струва майка си и баща си. После се зачетох за машината на Лидл с каничка- защо е толкова скъпа, но видях този клип и си обясних. Така показано е страхотно и напълно си струва. https://youtu.be/mi2wuHNSQbg

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 11:40 от Nil desperandum!

# 1 609
  • софия
Сицилианското бяло вино е приятно - леко, мнооооого леко сладни с плодов аромат. Ще си взема още някоя бутилка.

# 1 610
Тази машина така на клипче изглежда чудесно,но ми се струва много неудобно за поддръжка. Представям си как след всяко ползване на каничката с мляко,миеш подсушаваш и направо ми се отщява да си купя ,а имам нужда и се оглеждам за нова

# 1 611
Мисля, че преди като обсъждахме външните контейнери за мляко някой беше споменал, че не е нужно постоянно да се пълни (изпразва), а че може да се съхранява директно със съдчето в хладилника.
 Машината от клипа същата ли е като тази която сравнително скоро бяха пускали в лидл. Скоро мернах на колко намалени бройки в нашия лидл от 200 и нещо на 199 и се чудя дали е същата?

# 1 612
Определено е трудоемък вариант. Млякото вкисва за минути, когато остане в тръбата. След всяка употреба трябва да се пуска малко вода, за да отмие остатъците от мляко. Иначе става отврат.

Мисля, че преди като обсъждахме външните контейнери за мляко някой беше споменал, че не е нужно постоянно да се пълни (изпразва), а че може да се съхранява директно със съдчето в хладилника.
Съдчето няма проблем да стои в хладилник. Обаче в същото съдче трябва да сипеш вода, за да измиеш тръбичката, по която е текла млечната пяна. Значи изливаш млякото, пълниш с вода, пускаш пак да работи, за да се почисти тръбичката, после връщаш млякото и слагаш в хладилника 😂
Имахме подобна в офиса. Сменихме я след няма и месец употреба.

# 1 613
Откакто вкъщи имаме кафеавтомат, с две ръце съм за това като вариант за домашно приготвяне на кафе. Преди имахме компактна кафемашина, но разликата е в пъти. Могат да се намерят прилични автомати на промоции, а понякога и добри попадения са от дистрибутори на кафе (предлагат и машини втора употреба - само ако имате познат дистрибутор, ще е по-сигурно, когато се избира изобщо такъв вариант). Ще се повторя за машината с капсули - страхотно кафе прави, ако капсулите са хубави, но такива тук за съжаление не съм виждала (в чужбина съм пила такова кафе с най-различни вкусове и много високо качество). Извинявам се, за офф-а, но понеже стана въпрос, реших да споделя лични впечатления и опит.

# 1 614
Определено е трудоемък вариант. Млякото вкисва за минути, когато остане в тръбата. След всяка употреба трябва да се пуска малко вода, за да отмие остатъците от мляко. Иначе става отврат.

Съдчето няма проблем да стои в хладилник. Обаче в същото съдче трябва да сипеш вода, за да измиеш тръбичката, по която е текла млечната пяна. Значи изливаш млякото, пълниш с вода, пускаш пак да работи, за да се почисти тръбичката, после връщаш млякото и слагаш в хладилника 😂
Имахме подобна в офиса. Сменихме я след няма и месец употреба.
Заприлича ми на- ставаш сутрин, пие ти се кафе- отиваш в обора , доиш кравата 🐄  , преваряваш млякото, слагаш го в каничката, слагаш кафе в цедката,включваш машината ....Joy

# 1 615
Ние преди години дадохме сериозна сума пари за автомат Саеко,но не останах никак доволна и го продадохме след няколко месеца. Или аз имах големи очаквания ,но сменихме 100 вида кафе и така и от него не пих хубаво силно кафе,каквото става от проста машина с ръкохватка

# 1 616
Ние преди години дадохме сериозна сума пари за автомат Саеко,но не останах никак доволна и го продадохме след няколко месеца. Или аз имах големи очаквания ,но сменихме 100 вида кафе и така и от него не пих хубаво силно кафе,каквото става от проста машина с ръкохватка
Да, и аз прочетох доста негативни мнения за автоматите ( не че няма добри) и имаше и мнения, че ако имаш хубава машина с ръкохватка и една кафемелачка  можеш да постигнеш много по- задоволителни резултати ( особено за еспресо)

# 1 617
  • от Луната
lola92
Скрит текст:

Момичета, някой от вас има ли този уред. При нас е намален от 135 на 105. Чудя се дали става за направата на сокове от твърди плодове и зеленчуци? Simple Smile ще се радвам на отзиви и за другите му приложения
Имам робота от намалението в княжевския Лидъл февруари месец. Супер доволна съм, както съм споменавала Wink. Според мен не мисля, че ще може да прави такива сокове, тъй като това не е сокоизтисквачка. Има приставка за цитруси и прави страхотни фрешове от цитруси. Аз го ползвам за рендосване, рязане, таратор направо в него правя, разни сосове и т.н.

# 1 618
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте,
Съжалявам,че нахлувам така, но много спешно ми трябва хлебопекарна и искам да попитам някой дали е виждал останала в някой лидл в София?
Предварително благодаря.
Аз търсих миналата седмица. Няма никъде останали. Поръчах си друг модел от друго място. Като цяло предлагането е слабо, а цените им са станали УАУ.

# 1 619
Да, и аз прочетох доста негативни мнения за автоматите ( не че няма добри) и имаше и мнения, че ако имаш хубава машина с ръкохватка и една кафемелачка  можеш да постигнеш много по- задоволителни резултати ( особено за еспресо)

аз съм на това мнение определено. сравнявам автомат висок клас в службата и отлично делонги с ръкохватка + кафемелчака в къщи. ами с автомат не може да се докара такова кафе.

Общи условия

Активация на акаунт