Лидл 139 - Майски вълнения

• 120 660
  • 2 071
  •   1
Отговори
# 1 560
Скаморцата мм я обича нарязана на филийки и мината леко на грил-тиган, колкото да започне да се поразтича. Отгоре се слага шунка по същия начин-леко на грил тиган. Така я бил ял в Италия и много му харесва, а на мен не ми харесва никак, все ми е безвкусна.

# 1 561
  • Стара Загора
Как е като състав и вкус чесновият сос Kania?
Имаме го вкъщи, точен състав не мога да цитирам, довечера евентуално мога да го напиша. Иначе за мен е приятен, не е много чеснов, даже на моменти доста ми сладни. Аз по принцип не ям пресен чесън, но харесвам чеснови сосчета, в които не се усеща толков вкусът му.

# 1 562
И вкъщи много се одобри чесновия сос на Кания.Но и аз не обичам много люто и чесън , и ми допада. Не е и много майонезен . Много добре върви с картофките Уеджис и с пилешките хапки - име едни , които са към 500гр, замразени, за 6 и неща май бяха- в неправилна форма са парчетата пилешко , големи, малки всякакви- но вътре си е месо ,месо , а не няккава пихтеста неопределена смес .За рибните пръчици също е супер сосчето. С картофки в тавата , стават за 15 мин Simple Smile Simple Smile Вече ми писва малко да готвя , а и на моите им писна от манджи....та  благодарение на вас , открих още нещо , което вкъщи се яде Simple Smile
Аз вчера направих един пазар, но към 11 - няма да повторя да ходя в този диапазон. Хора,хора , баби , лелки , майки с деца ....лудница. Взех си стъклена купа с капак, сгъваем грил на ММ , една чанта сгъваема , че са много удобни и забравих за розовото нещо за седалката за колата ( ей сега като пишех и ми светна на изветрялата главичка - уж го сложих в количката, ама нещо го нямаше Simple Smile ) . В четвъртък , ако е останало ще взема.
И при нас не пускат в диапазона 8:30-10:30 - пробвах се миналата седмица Simple Smile
В четвъртък , ще се ходи в 07:30 ..че ще дебна за Кучешки патрул Simple Smile

# 1 563
  • Бг-мама
Каква им е цената на филираните?
Малко със закъснение но вчера ги купих за 2,80лв за 100 гр. Смелих ги в блендера и си направих 100 гр бадемово брашно. Пак пиша от малък град съм и това е в кварталното магазинче.

# 1 564
# 1 565

Момичета, някой от вас има ли този уред. При нас е намален от 135 на 105. Чудя се дали става за направата на сокове от твърди плодове и зеленчуци? Simple Smile ще се радвам на отзиви и за другите му приложения

# 1 566
Чесновният сос е зле откъм състав по мои разбирания, но пък и мъжа ми го одобри и даже вчера ходи за още да се запаси.

Кафе машината като дизайн е досущ като една бюджетна, която взехме от емаг преди време. Не бих се изненадала, ако е същата като нашата, само че брандирана Silvercrest. Ако е така, е супер машина. Прави страхотен каймак.

# 1 567
Здравейте, може ли мнение за парочистачката? Върши ли работа за измиване на баня? Доволни ли сте и заслужава ли си?
да, заслужава си. Сега търся и другата да взема. Едната ще е за вилата, другата за вкъщи.

# 1 568
Здравейте момичета, имате ли наблюдения за машината за домашна паста?

# 1 569
Имам машината за паста от времето, когато беше ок. 20 лв. - доволна съм, но не я използваме интензивно - примерно всяка седмица. По-рядко я ползваме.

# 1 570
имам и аз машина, макар не от лидл. става чудесна паста. напоследък не я ползвам, защото нямам време.

# 1 571
Здравейте момичета, имате ли наблюдения за машината за домашна паста?

Ние не сме доволни; скапа се, върнахме я и взехме на Лайка - еми няма нищо общо (линка е за визуализация, не е от там):
https://apteka.framar.bg/30075334/%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BA%D0%B0 … 1%82%D0%B0-pm0500

# 1 572
При нас днес имаше още по- намален спанак. Вчера 99 ст., днес 79. Взех обичайния чипс и шоколад за децата, жълто пиле за готвене. Печивата ги подминах.

# 1 573
  • София
Някой, някъде видя ли тези прибори?
Скрит текст:
До Халите нямаше нито бройки, нито табелка...

Специално погледнах - само ръчни парочистачки имаше - 2 броя.

# 1 574
  • на Мелмак
В Свобода имаше вчера.

Общи условия

Активация на акаунт