Лидл 139 - Майски вълнения

• 120 668
  • 2 071
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
Ходих да видя панталоните. Белия много ще прозира, а на райето ще съм като от затвора. Единствено жълтата блуза е прилична, но къса. Ако беше 5лв. нямаше толкова да мисля. Това е Лидл Борово.

# 1 066
Благодаря, Soul81, стига да успея все пак да ида до там тези дни, ще чета етикетите, дано има при нас.
За раирания панталон - струва ми се, че подобен беше този, който взех и върнах миналата година, освен че много ми боцкаше, стоеше като пижама.

# 1 067
Загледах панталоните днес. Действително има неща, които не бяха в брошурата/сайта. Примерно някакви шорти в розово, от раираните има два вида - едните са бяло, другите кремаво, с малка разлика в райето. Освен това дългите панталони намирам, че са с по-ниска талия и по-широки от показаното, включително и на опаковката. Седят торбесто, пак ще връщам Confused Иначе шортите седят по-близко до показаното. Материите не са боцкащи според мен, макар че късите са по-меки от дългите. Нямам търпение и аз за още ленени рокли Heart Eyes

# 1 068
  • Mediterraneo
При нас започнаха да пускат стоки от базар, но все още не са разрешени връщания. Вчера попаднах на детски дрехи( необявени никъде, вероятно е трябвало да бъдат в акция, когато беше забранено), взех къси панталонки за двете, но трябва да ги връщам. Сега ще чакам отпадането на ИП, кога ще стане то.

# 1 069
  • София
И аз ще връщам една пола, до 14 юни нямаме право да връщаме, нали?

# 1 070
  • Варна
Това пък откога? Тарталета говори за Испания, тук не съм чувала да има забрана за връщане.

# 1 071
  • София
Това пък откога? Тарталета говори за Испания, тук не съм чувала да има забрана за връщане.
Аз въпрос задавам, а не твърдение. Не знам как е в Лидл, за други магазини имаше такова правило, че не е позволено, от Лидл за пръв път взимам дрехи и не знам разрешават или не сега.

# 1 072
  • Варна
Ами не съм чувала такова правило никъде. Кои са тези други магазини?

# 1 073
Ходих да видя панталоните. Белия много ще прозира, а на райето ще съм като от затвора. Единствено жълтата блуза е прилична, но къса. Ако беше 5лв. нямаше толкова да мисля. Това е Лидл Борово.
Да, точно. Но ако става въпрос за жълтата блуза с копчетата - не ми се вижда толкова къса, а прекалено широка...вярно квадратна. 🙂 А цената е направо безсрамна за толкова елементарна блуза. Миналата година и аз връщах раиран панталон, чиста пижама, даже уплаших един съсед, понеже ми звъня на вратата докато пробвах. 😁 Загледах белия панталон - ще прозира със сигурност, не е моето.

Може да се връща, Лидл не са спирали това нито за ден.

Като видях ИП и се стреснах да не са измислили нова глупост, за да ни заключат. 🙄

# 1 074
Няма забрана за връщане, днес точно това направих.

# 1 075
В БГ не разрешават да се пробва на места, но може да се връща закупената стока.

# 1 076
В Лидъл си се връща съвсем нормално, не е имало никога проблем, дори по време на ИП.

# 1 077
  • Бг-мама
Аз си направих сама бадемово брашно, много е лесно. Взимаш сурови бадеми, мяташ ги във вряща вода за минута-две и ги вадиш в тавичка. Като се поохладят ги белиш с ръце (бързо става) и ги оставяш да изсъхнат 3 дена, после ги врътваш в кафемелачка и си готов.
А по мързеливите като мен си купуват филирани и си мелят тях.Sweat Smile

# 1 078
Каква им е цената на филираните?

# 1 079
  • Бг-мама
Каква им е цената на филираните?
Аз си ги купувам от квартално магазинче в малък град. Не помня , но довечера ще купувам и ще споделя колко е , но не са скъпи. Не си струва труда с беленето и чакането да съхнат.

Общи условия

Активация на акаунт