Лидл 139 - Майски вълнения

• 120 825
  • 2 071
  •   1
Отговори
# 1 680
  • Пловдив
Някой доволен от сиренето "Дунавия" в кутия? Пише производител Ведраре...
Не е на промо.

# 1 681
  • София
Сега бях в магазина на Борово. Някой питаше преди време за детското колело без педали /май дървено/. Имаше няколко.

# 1 682
  • Варна
Някой доволен от сиренето "Дунавия" в кутия? Пише производител Ведраре...
Не е на промо.
Аз съм вземала веднъж. Допадна ми, обаче бързо се променя вкусът след като е отворено.

# 1 683
Прибори за барбекю в куфарче има поне 3-4 кутии в Младост 2. Имаше и полента, но от сладоледите с шамфъстък вече нямаше, останали само 1-2 кутии от турския (нито от единия, нито от другия вид не вземам, но погледнах за доклад).
Благодаря на всички за отзивите за картофите, взех една опаковка от 1 кг/2.19 лв, имаше и с оранжев етикет (с колко е на оферта нямам идея) и големите 2.5 кг/5.15 лв.

# 1 684
  • СОФИЯ
СФ Сточна гара. Диня без семки е намалена на 1.39 лв. за кг. От ит седмицата имаше и амарети, няма ги в брошурата. Около пекарната една единствена леля се оглеждаше в донатите. При намаления хляб пълно, да вземат да дават на някакви социални кухни преди да се е скапал съвсем. Търсех грила с въглища от сегашната брошура, 50 лв., нямаше. Явно не ми е трябвал достатъчно.

# 1 685
Аперол-а с чаша последни път беше 14,99 лв, а сега е 16,99 лв...... Сърдита съм! Confused

# 1 686
В Лидл продавали ли са някога помощни колела за велосипеди?

# 1 687
И аз нищо не харесах...

Идвам с питане от моята свекърва за този десерт. Колко парченца излизат горе-долу и хубав ли е? В събота ще честваме рождения ден на свекър ми и нейния днешен имен ден и не й се занимава да прави десерт. Ако купи 2 десерта такива ще стигне ли за 6 човека според вас или поне 3 ще трябва? Simple Smile

Десерта е много хубав. Ние взехме от този с какао, пише, че има алкохол и не е подходящ за деца и възрастни, но моите ядоха по малко. Разделихме го на 4 и се получиха прилични парчета. На мен лично цялото парче ми беше много за веднъж.

# 1 688
Забравих да кажа за еднопластовите Флоралис- етикетът им с цената при нас беше сбъркан, над лев беше, но реших да ги видя и тях, взех и са таксувани 0.89.
Вижте при италианците какви интересни соларни саксии и лампи ще предлагат:

# 1 689
Днес влязох много набързо уж само за чорапи за маратонки на сина ми - преди време му бях взела от дамските, но не са му удобни нещо и ще си ги нося аз. Може би като са за възрастни са по-широки горе и му се свличат, казва, че му убиват.. Сега му взех от детските от всички видове (3 видях всъщност), дано са му добре, ако не, ще му купя от LC Waikiki или H&M, но исках да пробвам от Лидл.
Успях в движение да взема извара (имаше само 2 кофи), детски кренвирши и саламчета, пастет, протеинови десертчета (кокосови), намалена сурова наденица и салфетки от 89 ст.

От новата брошура нищо не харесах, евентуално ще погледна в четвъртък чаршафите, ако са пак като тези от предното пускане, може да взема 1 комплект от тъмно сините.

Много ме дразнят цените и мен! Sad

# 1 690
  • Варна
Пробвали ли сте маратонките на Декатлон? Според мен доста по-добри от Лидл, ХМ и Уайкики.

# 1 691
Пробвали ли сте маратонките на Декатлон? Според мен доста по-добри от Лидл, ХМ и Уайкики.
Ако е към мен, вероятно имаш предвид чорапите за маратонки? Wink Въобще пък не съм се сещала да търся чорапи в Декатлон, а по принцип често го посещаваме.. Мерси за идеята!

Детето хич не обича сандали, като малък успявах да му пробутам и носеше чат-пат, но вече не иска (миналото лято все пак му купих, нищо че и тогава не искаше и ги обу точно 2 пъти)! Баща му и той не си събува краката лятото освен на плаж, басейн.. казва, че джентълмените не ходели боси и детето сега повтаря същото. Simple Smile Явно е наследствено! Satisfied

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 16:11 от Сиси ♥♥

# 1 692
Отзиви за кафемашината? Върнах назад, но не срещнах

# 1 693
  • Пловдив
Какво толкова правите с тая извара? Аз все купувам, слагам 1-2 лъжици на нещо и после седи в хладилника

# 1 694
Отзиви за кафемашината? Върнах назад, но не срещнах
Споделих, че съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт