Лидл 139 - Майски вълнения

• 120 831
  • 2 071
  •   1
Отговори
# 1 665
По цяло лято сме на море и сме купили какви ли не чадъри, сенници, палатки...за момента най-читав и с плътна сянка се оказва този:
https://www.masterhaus.bg/bg/product/202744-plazhen-chadyr-f200sm-siv-uv-zashtita

Линка е примерен..сигурно се предлага и на други места;

# 1 666
И аз нищо не харесах...

Идвам с питане от моята свекърва за този десерт. Колко парченца излизат горе-долу и хубав ли е? В събота ще честваме рождения ден на свекър ми и нейния днешен имен ден и не й се занимава да прави десерт. Ако купи 2 десерта такива ще стигне ли за 6 човека според вас или поне 3 ще трябва? Simple Smile

# 1 667
  • СОФИЯ
Стр. 4 и 5 от новата брошура с доста намалени печива. Да почнат да ги раздават благотворително предлагам.

# 1 668
И аз нищо не харесах...

Идвам с питане от моята свекърва за този десерт. Колко парченца излизат горе-долу и хубав ли е? В събота ще честваме рождения ден на свекър ми и нейния днешен имен ден и не й се занимава да прави десерт. Ако купи 2 десерта такива ще стигне ли за 6 човека според вас или поне 3 ще трябва? Simple Smile

Те са по 500 гр, значи 2 опаковки са 1 кг, би трябвало да е достатъчно за 6 души. Мисля, че 3 ще ви дойдат много.

# 1 669
Новата брошура е пълна трагедия по мое мнение. Месото в "скъпата" Била е по-евтино да речем, доста продукти в брошурата са си на редовна цена.

Направих си бърза справка.
Българската брошура на Лидл - 40 стр., доста богати изображения, леко напомнящи дори на списание
Сръбската брошура на Лидл - 56 стр. обща - хранителна и нехранителна, лятна брошура от 43 стр. (отделна), пак като списание
lidl.rs/informacije-za-potrosace/online-letak
Гръцката брошура на Лидл - 43 стр. хранителна и битова химия и консумативи, 20 стр. дрехи, уреди, цветя - доста сбити изображения, в пъти повече промоционални артикули.
https://www.lidl-hellas.gr/eksyphrethsh-pelatwn/fylladio-lidl

Няма смисъл дори от коментар.

# 1 670
  • 1st floor
Аз ще ходя за червената рокля. 😀

# 1 671
Ужасна е брошурата. Не стига, че малко неща и явно изчистване на стока, ами и като за малоумници с тия "балончета" с думи като в комикс. Егати маркетинговият гений е този, който я е измислил.

# 1 672
Аз за цикламен сутиен и бикини  от XXL, сандали за децата и някой друг потник за мен от четвъртък

# 1 673
Аз за цикламен сутиен и бикини  от XXL, сандали за децата и някой друг потник за мен от четвъртък

сандали от лидл с такава подметка не купувам вече. миналата година взехме 2 различни чифта -- и на двата подметките се нацепиха аналогично след кратко носене.

# 1 674
А аз си мисля, че синята рокля с дантеления гръб съм я виждала поне две поредни лета в брошурата.
Панталона "Бразилска гора" - (оня шарения), както каза ММ Grinning дали е изкуствен или е нещо смесено с памук?!

# 1 675
  • Варна
Аз имам да връщам едни къси панталони, та ще мина да погледна белите топове и едната рокля.

# 1 676
И аз се изсмях на печивата Joy
Цонче, мило, няма да ни прилъжеш толкзо лесно,  и без пари не искам, макар че знам ли...народа може и да купува...
Купих си гхи, верно, намалено, ама ми мирише на гранясало, в срок и капачката кльпна. Така ли си мирише Sad Няма да го връщам, ама ще се отровим ли?

# 1 677
Дамските пижами как са?

# 1 678
Мен само олекотената завивка ме грабна... и може би, чехли за детето... другото не си заслужава.

# 1 679
Ръкавиците са вече по 10.99 /преди месец бяха по 10.49/, но шанс да се купят има само в първите 10 минути след отваряне на магазина и то евентуално...

Общи условия

Активация на акаунт