Лидл 139 - Майски вълнения

• 119 612
  • 2 071
  •   1
Отговори
# 2 040
Колко тъжен живот има това дете. Освен че няма да получи базово възпитание, явно не му предлагат и забавление, след като върховна емоция е да се снима в Лидл. Нещо като селфи в тоалетна. Milasara, а на теб какво ти отговориха родителите, като им направи забележка, разсърдиха ли се?

# 2 041
Соул, според мен...не са и разбрали, че правят нещо нередно...сравнението със селфи в тоалетна ми хареса Laughing

# 2 042
Да оставим,че е абсурдно и напълно безмислено, мен ме изумява как им хрумват такива идеи. Отиваш в Лидл да пазаруваш и докато чакаш на касата решаваш да си качиш детето на лентата  да го снимаш. WTF?

# 2 043
Започвам да се плаша от "въображението" на такива родители... Close

# 2 044
  • В градината...
Откакто пазарувам в Лидл, за първи път ги виждам да ги зареждат. Значи за над 2 години. Бях ги харесала от немския сайт. Като видят, че има търсене, може да се решат по-редовно да ги зареждат.
Имаше ги, но ги мернах тези с дупките, явно другите пак бяха изкупени. Да е било преди 2 години най-много.
Както котлоните се мажат с олио против ръжда, така и тигана.
Някой да си е взел лудогорско пиле, дали са пресни?

# 2 045
Кой от зехтините в Лидъл е ок като за салати и не горчи? Може ли да препоръчате? Вкъщи свършва нашия от Гърция и не знам какво да купувам? Преди години пробвахме няколко вида, вкл. И от по-скъпите и все горчаха. Оттогава само гръцки, от Кресна 😁

# 2 046
Аз мисля, че ефекта от възпитанието на такива родители отдавна го виждаме, достатъчно е да се отвори някой новинарски сайт - насилие в училище, убийства от тинейджъри и тн. и тн. Расте поколение което знае само, че има права, но не и задължения.

# 2 047
  • Стара Загора
Кой от зехтините в Лидъл е ок като за салати и не горчи? Може ли да препоръчате? Вкъщи свършва нашия от Гърция и не знам какво да купувам? Преди години пробвахме няколко вида, вкл. И от по-скъпите и все горчаха. Оттогава само гръцки, от Кресна 😁

От Лидл не знам, ама препоръчвам Елия и Елия ароматикон. Категорично не горчи!

# 2 048
Сис, в Олх е пълно с обяви за такъв тип зехтини, каквито предполагам сте взимали, по едно време и аз се бях наканила да поръчвам, точно заради отзивите, че не горчат:

# 2 049
От последното намаление на зехтини в Лидл купих 2 вида. Единият е Primadonna Delicato, на мен изобщо не ми горчи, но бях чела и отзив, че не бил това, което искали да бъде като аромат. Вторият още не съм го отворила.

# 2 050
По принцип тенекиите от снимката се продават празни в Бг и всеки ги пълни с каквото има, така че преди да поръчате питайте конкретно дали горчат.

Аз лично много харесвам испанския зехтин, който е от горчивите. Голяма любов ми е. Не съм купувала от Лидл испански зехтин, не сварвам, но бих пробвала.

# 2 051
От този в средата консумираме от 3г вече. Прекрасен е! С 2 ръце препоръчвам.   Благодаря за отзивите! 😘
Сис, в Олх е пълно с обяви за такъв тип зехтини, каквито предполагам сте взимали, по едно време и аз се бях наканила да поръчвам, точно заради отзивите, че не горчат:

# 2 052
  • В градината...
Ама ако наистина ги пълнят тук....

# 2 053
Ами виждала чисто нови празни тенекии в магазин - купуваш и пълниш. Но в края на краищата малките производители едва ли имат възможност да пълнят в уникални собствени тенекии, така че, ако сте попаднали на търговец, на когото имате доверие и вкусът ви харесва, не виждам проблем.

# 2 054
Ами ние винаги сме ги купували от Кресна. И винаги клапата е била запечатана. Там не мисля, че ги пълнят. Но дори и да го правят, зехтинът е наистина с високо качество и не ни се е случвало да има отклонения във вкуса. Ама пусто.. не знам с тази пандемия кога ще тръгнем за Гърция, та да се заредим 😁

Общи условия

Активация на акаунт