Лидл 139 - Майски вълнения

• 119 581
  • 2 071
  •   1
Отговори
# 2 025
Откакто пазарувам в Лидл, за първи път ги виждам да ги зареждат. Значи за над 2 години. Бях ги харесала от немския сайт. Като видят, че има търсене, може да се решат по-редовно да ги зареждат.

# 2 026
  • Варна
soul81  Браво на чугунения ти тиган. Явно си познавачка на материалите, но въпросът ми беше насочен към някой, който си е купил такъв "железен", а не чугунен тиган Simple Smile

# 2 027
Чугунът е отлято желязо/желязо-въглеродна сплав, като въглеродът е 2-6 процента, останалото е желязо. Simple Smile Отговорът ми е за тези, които се вълнуват от ръждата, както и заради показаната снимка по-рано. Аз се консултирах съвсем скоро как се чисти ръжда от котлон, така че подходът се оказа универсален.

# 2 028
Специално днес отидох да огледам тиганите и наистина били с дупки.   Все още се притеснявам как бих готвила в такъв(без дупки естествено) и май няма да си купя. Страх ме е от залепване.
Забравих си соса уорчестър, но утре няма, надявам се.
Купих някакво намалено меко сирене от тематична седмица и едвам го преглътнах. Обичам камембер и бри, ама това беше още по- миришещо. Намалени гъби взех.
Днес охраната се беше подпряла на голямо пале с минерална вода и гледаше към входа. Жената пред мен не си дезинфекцира ръцете, но нямаше реакция от охраната. Аз, вече не се напъвам да регулирам каквото и да е....След поредните опити да казвам на хората, че хляба се взима с ръкавици/щипки и не се опипват всички, за да се избере само един, и след няколко разменени писма с екипа на Лидл относно хигиената около печивата.

# 2 029
  • София
Аз пък днес не се въздържах- семейството пред мен сложи детето си ( на около 5г) да стъпи на касовата лента, за да го снимат. Rage

# 2 030
Кое е миришещото сирене, ще може ли да провериш? Решила съм да пробвам още някои нови продукти, ако са останали от миналата седмица и да го имам предвид.

# 2 031
Аз пък днес не се въздържах- семейството пред мен сложи детето си ( на около 5г) да стъпи на касовата лента, за да го снимат. Rage
Касиерът не им ли направи забележка?
Абсурдно поведение на тези хора ...

Извън горната тема -децата доста харесаха сладодела сандвич (страчатела) от Лидл.

Последна редакция: пн, 01 юни 2020, 16:41 от fenyx

# 2 032
  • София
Не им каза нищо касиерката, както и стоящата ѝ наблизо колежка. После коментирахме, че освен, че не се толерира правенето на забележки на клиентите, после често имали проблеми, защото клиентите от своя страна пускат гневни имейли и създават проблеми на персонала. А наистина гледката на стоящо право с обувките си дете на касовата лента е абсурдна.

# 2 033
И какво му снимат точно там!? Ужас!

# 2 034
Това се питам и аз, как е възможно да му хрумне на някого подобно нещо, независимо от пандемията, това е липса както на нормално възпитание, така и на елементарни хигиенни навици!!!

# 2 035
  • Велико Търново
ехеее, вие представяте ли си колко гневен имейл са можели да напишат родителите му... ужас!
" на най-големия детски празник, на моето дете, ваш недружелюбен служител се скара, публично .... недопустимо е това за вашите немски служители...."
Ами, извинявам се, но всичко си има граници! Няма как да стоят и да гледат поразии и тъпотия и да не вземат отношение. Ако бях служител ( може би щяха бързо да ме уволнят) но доста сериозна забележка щях да направя на родителе.
П.С. няма ли да има юнска тема, липсва ми вече лятното настроение в Лидл Simple Smile

# 2 036
Това е сиренето, но не успях да махна намаления етикет, за да се види по- добре. Имаше и Лайт версия.

# 2 037
  • Мадрид / София
Ето тигана с дупките (извинявам се за качеството, но по-добра картинка не намерих на бързо търсене от телефона)

Видях го миналата седмица, но не ми се стори нещо, което да е особено използваемо.
Това е тиган за печене на кестени. Използва се на сухо върху котлон.

# 2 038
Чудя се не мислят ли, че клиентите пък може да напишат гневен мейл за такава гледка. На тази лента се слагат и хранителни продукти, дори и детенцето да е било с бебешки обувки и да не е стъпвало никъде с тях, не е нормално такова нещо. За възпитателност не мисля и да коментирам.

# 2 039
Не само абсурдно поведение е да снимаш дете на касовата лента, ами и напълно безсмислено отвсякъде...Феникс е права, всякаква възпитателност липсва тук...Сега го снимат на касовата лента в Лидъл- след няколко години вероятно ще го снимат как пуши върху някоя кола, примерно...също толкова "адекватно" би било (че и ще му се радват)...С такъв пример родителите само показват на детето, че няма правила и, че заради една безсмислена снимка е оправдано да направиш нещо абсурдно...После да не се чудят, ако някой ден детето иска да се снима и на други "интересни" и необичайни места- висящо от ел. кабели, върху вагон на влак, на ръба на покрив и прочие... Close
Мариат, точно това сирене отдавна чакам да го намалят, но не се задържа толкова при нас. Някой много го беше похвалил преди време и съм се заканила да го пробвам все някога  (мисля, че ще ми харесат без лайт версията) Grinning Мисля, че бяха 3 варианта.
Кестени пека във фрайър, чудесни стават- но за навън е удобен железният тиган.

Последна редакция: пн, 01 юни 2020, 17:16 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт