Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да върна продукт за ремонт или замяна?
Какви са препоръките за избор на тежка сметана за разбиване?
Какви са препоръките за избор на зехтин?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да върна продукт за ремонт или замяна?
Когато имате проблем с продукт, закупен от Lidl, който има гаранция и не искате възстановяване на сумата, можете да се възползвате от услугата за гаранционно обслужване. След ремонта продуктът може да ви бъде изпратен обратно с куриерски услуги за тяхна сметка или можете да го вземете лично. Услугата е валидна за период от 3 години.
-
Какви са препоръките за избор на тежка сметана за разбиване?
-
Какви са препоръките за избор на зехтин?
-
Какви са препоръките за избор на гхи?
-
Колко бонбона има в кутията с бонбони, подобни на Мерси блокчета?
)Въпросът ми с чистенето не отпада, дори и да са железни.... А даже предизвиква още един - как се справяме с ръждата? 
Като тежест също. Снимката по-назад...акъл не ми побира как човек може да докара ръжда от едно ползване. Принципно трябва системно да прибира железен съд мокър/влажен в шкаф. Ползвам чугун от Лидл. Емайлиран, но горният ръб е без емайл. Още не е ръждясал (2 години поне). Ръжда се чисти като се изпече във фурната и после се изтърква. Не е опасно за здравето, а за жени може да има дори благотворен ефект прескачането на някоя молекула, предвид ежемесечната загуба на желязо. Моя тиган не съм го омаслявала (ръба), някои омасляват и изпичат във фурната, но това принципно е указано от производителя, ако е нужно да се прави.