Лидл 139 - Майски вълнения

• 119 589
  • 2 071
  •   1
Отговори
# 2 010
Железният тиган който беше останал при нас беше с дупки на самото дъно и без подложка. Наистина, 3 вида са били тиганите, както някой пусна снимка.

# 2 011
bradata, ауууу верно само големи номера си е пишело. Значи моя е грешката, не съм видяла брошурата. Сега ме е яд, че не си взех миналта седмица от пижамите, но не исках с детски мотиви и видях тези. Те повече ми харесаха. Нищо, де да кажа, че са страхотни като материя и десени.

# 2 012
Нямаше ли и пижами със стандартна номерация в брошурата или аз нещо се бъркам? Може би от четвъртък? Thinking

# 2 013
Мисля, че имаше, но са потник, а не тениска и да от четвъртък.

# 2 014
  • В градината...
Железният тиган който беше останал при нас беше с дупки на самото дъно и без подложка. Наистина, 3 вида са били тиганите, както някой пусна снимка.

Той е само за барбекю.
А иначе, точно, че е тежък е хубавото. Равномерно се загрява на силен огън, после се намалява температурата и се готви като на плоча. /пиша огън, защото съм на газ/.

# 2 015
Пижамката с пеперудите от днес много ми харесва. 😍

# 2 016
  • Варна
Някой пробва ли тези тигани? Загледах ги, но нещо много алуминиеви ми се видяха. Как се чистят се зачудих, от опит знам, че алуминият като почернее и натрупа нагар това няма изтъркване ...

# 2 017
  • Буркина Фасо
Някой пробва ли тези тигани? Загледах ги, но нещо много алуминиеви ми се видяха. Как се чистят се зачудих, от опит знам, че алуминият като почернее и натрупа нагар това няма изтъркване ...
кои алуминиеви тигани си гледала ?
тези железни ли ? - https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:RFVyUSsJdm … ct=clnk&gl=bg

# 2 018
  • Варна
Тези, да... Не съм ги гледала в брошурата, а в магазина, затова не предположих, че са "железни" (каквото и да означава това като материал Grinning )Въпросът ми с чистенето не отпада, дори и да са железни.... А даже предизвиква още един - как се справяме с ръждата?

# 2 019
  • Буркина Фасо
Тези, да... Не съм ги гледала в брошурата, а в магазина, затова не предположих, че са "железни" (каквото и да означава това като материал Grinning )Въпросът ми с чистенето не отпада, дори и да са железни.... А даже предизвиква още един - как се справяме с ръждата?
изпадаме в подробности. Smiley
не всичко желЕзно ръждясва. пример - неръждаемата стомана и по-точно тази, използвана в хр.промишленост.

# 2 020
  • Варна
Прав си, но не приличаше на неръждавейка, затова повдигнах въпроса.

# 2 021
  • Буркина Фасо
Прав си, но не приличаше на неръждавейка, затова повдигнах въпроса.
така като го гледам тигана е светло сив на цвят, матиран - баш като  неръждавейка за хр.промишленост.
ама не съм компетентен по въпроса, но пък съм сигурен, че е безопасен за употреба. Smiley

# 2 022
Няколко страници назад имаше снимка... с ръжда.
Трябва да се намазват с някаква мазнина след ползване май, не съм се задълбочавала по темата, не взех такова нещо.

# 2 023
Разликата между алуминий и желязо е в светлинни години. Simple Smile Като тежест също. Снимката по-назад...акъл не ми побира как човек може да докара ръжда от едно ползване. Принципно трябва системно да прибира железен съд мокър/влажен в шкаф. Ползвам чугун от Лидл. Емайлиран, но горният ръб е без емайл. Още не е ръждясал (2 години поне). Ръжда се чисти като се изпече във фурната и после се изтърква. Не е опасно за здравето, а за жени може да има дори благотворен ефект прескачането на някоя молекула, предвид ежемесечната загуба на желязо. Моя тиган не съм го омаслявала (ръба), някои омасляват и изпичат във фурната, но това принципно е указано от производителя, ако е нужно да се прави.

# 2 024
  • В градината...
Аз се чудя, като няма големи готвачи и ценители на железните тигани, защо при нас свършиха и не можах да си купя ..... Дано пак да пуснат.
От Кауфланд си бях взела за 17 лв. на майтап, доста със съмнение го гледах в началото, първите пъти ми и залепваше, докато не разбрах как да го ползвам. Сега ми е незаменим.

Общи условия

Активация на акаунт