Лидл 139 - Майски вълнения

• 119 585
  • 2 071
  •   1
Отговори
# 1 995
  • Пловдив
Имаше голям 30см, среден с дупки (за гриловане) и малък 20см с дървена дъска отдолу за подложка.

В събота си взех 2 сирена от краве и биволско мляко, намалени на 3.99 и наденица Родна стряха (отиде с прясно зеле, ММ я хареса) и сметана 12%. Не я бях взимала до сега обаче ми хареса и върви много с крем супа.

# 1 996
Таблетките за миялна трябва да се белят.

# 1 997
Къде съм блеяла.....аз дупки не съм видяла.

# 1 998
  • София
Таблетките за миялна трябва да се белят.
Не,слагаш ги така и опаковката се разтваря.

# 1 999
Фините овесени ядки също са много добри, никога не оставам без тях, хем мразя овесени ядки
Чудни бисквити с банани и орехи стават с тях
давай рецептата Simple Smile

Чак сега виждам, извинявам се- на око, 2 намачкани с вилица банана, орехи и ядки, с ръка оформям, пека на хартия.

# 2 000
Да ви разправям каква съм фея, пиейки си кафето към 7 и нещо, се сещам, че бях загледала едни пижами в брошурата, викам тамън има време в осем часа да се заредя пред магазина и да хванат дупката в коридора за пазаруване. Изтръчках към lidl, влизам вътре, няма жива душа, кеф, ама и пижами няма, те били от четвъртък 🙈
Взех някакви неща да не съм капо де, Рексона, сос Уорчестър, превръзки, пуешко бутче на 5 лв.

# 2 001
Ето тигана с дупките (извинявам се за качеството, но по-добра картинка не намерих на бързо търсене от телефона)

Видях го миналата седмица, но не ми се стори нещо, което да е особено използваемо.

# 2 002
Как се ползва това нещо? Върху огън ли?

# 2 003
Предполагам. Освен в/у барбекю не виждам как.

# 2 004
# 2 005
Здравейте!
Аз погледнах бегло тия стоманени тигани - на малкия размер имаше приставка на дупки иначе беше с плътно дъно. В четвъртък стигнах до Лидъл и нямаше стъклени купи с капак никакви.
Взехме за барбекю маринован врат без кост - бързахме, е няма такава гадост.
Добре, че дочетох докрая поста с пижамите Simple Smile Викам си опуснАх ги.

# 2 006
  • Бургас
Е, аз пък съм готова да се закълна, че неопреновите топки бяха от днес и помъкнах хлапето с мен за да го изненадам и гредааааа, от четвъртък Grinning

# 2 007
О такива обещания навръх 01.06. никога не давам. Всичко се желае и купува предварително иначе горко ми Simple Smile

# 2 008
Във Варна е магазина на ул. Мир, пижами, потници и подобни само големи размери - ХL, XXL, XXXL. Разочарова съм.

# 2 009
  • Бургас
Във Варна е магазина на ул. Мир, пижами, потници и подобни само големи размери - ХL, XXL, XXXL. Разочарова съм.
От какво? То си пише, че е оферта за големи размери, съответно са и такива. Нека и дебелите си купуваме дрехи понякога Wink

О такива обещания навръх 01.06. никога не давам. Всичко се желае и купува предварително иначе горко ми Simple Smile
А, той си има подарък и не знаеше какво точно искам да му купя от Лидл. Беше в настроение и не успя да се разочарова. Реши, че ще е готино да има изненада и в четвъртък и не иска да му казвам какво е Wink

И да споделя разочарование от любимите гофретки! Преди десетина дни взех пакет, тъй като се омуха предишния и детето ги отвори да яде преди 3-4 дни. Хапна, затворихме пакета и на другия ден отварям за да изядем и останалите. Не знам какво ме накара да ги загледам, но откритото хич не ми допадна!
Скрит текст:
Половин пакет останал и всичките така! В срок до 8 юни, иначе... Пратих им снимки да си ги видят, като уточних че за 2 лв как да не съм се замъкнала специално до магазина за да ги връщам, както обикновено предлагат. Нека вземат мерки в крайна сметка, ама кой знае... Дано поне предишния ден не са били в това състояние, ама ми е трудно да се самоубедя Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт